Cu Ice Age nu se face primavara!{13}

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai
Iara stil, eu ma facut cel mai mult bras, dar cred ca si crawl ajuta. Da sincer si dl sot a remarcat improvementul :)

Gata Sefa, am notat - de cate bazine am nevoie ca sa ajung iar cu "nasul" pe sus ?

Si nu am inteles, cum adica "si" dnul sot a remarcat ...adica cine a mai remarcat in afara de el ? (cu nume si poza)

Viviana, capul sus ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

da, normal ca au crescut frumosi si grasi si voiosi si cum vreti voi. ai mei sunt cei mai cei....de pe planeta.

Vorbim inca de tzatze?

Mergi la inceput

Cine noi ?
Confunzi ... noi vorbeam de fulare, esarfe si bazine ?
Tu cum stai cu esarfele ? Le porti cu tine la bazin ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!

Pentru ca m-am hahait si eu pe ici colo cu voi,din umbra asa ( eu eram aia care mai statea in lumina soarelui uneori si se vedeau umbre luuungi pe perete,cu ceva legat la baza gatului,am impresia ca erau sanii dupa alaptat,dar nu sunt sigura), va las un cadouas. Scrieti numele in dreptunghi si dati enter . Sper sa-mi fie cu iertare ca am dat buzna asa.
PS. Nu e nici un virus, nu va face nica la pc,e doar un cadou pentru doamne si domnisoare.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai bey, ce-ai facut? Trebuia sa zici ca e pentru cand nu suntem nici cu consortul peste umar nici cu kinderii de gat la monitor.

Esarfele mele sunt bine.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Asta da cadou de 8 martie doamnelor!
Is mai carcotasa de felul meu. Mi-ar fi placut sa tina mana la ceafa.
Asa as arata daca m-as putea hahai in gura mare.

La multi ani!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

primavara minunataaaa, asa ca voi!!!!
vivi....daaaa, mainile la ceafa era perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bey....unii suntem undercover pe aici, bre?am vazut bine?

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Voi vorbiti de link-ul ala ? Ca eu de pe I-Pad aseara nu am putut sa-l vad si de la serviciu, dupa reactia voastra, mi-e teama sa-l deschid ...

Oricum La Multi Ani de ziua mamelor ...romanesti. Ca in America e in alta zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Voi vorbiti de link-ul ala ? Ca eu de pe I-Pad aseara nu am putut sa-l vad si de la serviciu, dupa reactia voastra, mi-e teama sa-l deschid ...

Oricum La Multi Ani de ziua mamelor ...romanesti. Ca in America e in alta zi

Sa stric surpriza ? Nee!! Da clik, scrie ce nume vrei in chenar si dai enter. Si vezi ceva special pentru doamne,desi se putea mai mult. Atentie ca e si cu sunet ,si nu tre' sa vaza copiii ,mai ales mici,ce e acolo!

Mergi la inceput