Cu Ice Age nu se face primavara!{13}

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Atenta sunt , dar cel mult o sa fac un copil in zodia gemeni, ca altminteri nu prea circula gena la noi in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu se stie niciodata. Gena asta face feste uneori.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Viviana, poate am noroc . Pe principiul 'mi-am botezat al cincilea copil Tzing pentru ca 1 din 5 locuitori ai planetei e chinez' nu trebuie decat sa am grija sa ma incadrez in cele 3% sarcini gemelare

Mergi la inceput

Fiti atente!
Azi au fost copiii la Mall pentru distractie. Din 5 au fost doar 3. Fata mea + 2 baieti - prietenii ei de-o viata. Le-am zis ca la ora 21 sa plece spre casa.
I-am dat copilei bani (cadou de ziua ei) sa-si cumpere o rochita + ce o mai vrea si o alta suma sa faca cinste prietenilor.

Ce-a cumparat cu banii:
- o rochita foarte draguta
- o pereche de pantofi (nu din piele da' fff. draguti)
- un tricou bestial
- o camasa pentru un baiat
- un tricou pentru celalalt baiat
- au vazut vreo 4 filme 6D

La 7 seara cand eram prinsa pana peste urechi cu pregatirile pentru maine s-au intors.
Acuma sunt lihniti.
Nu mai prididesc cu facutul sandvisurilor.

Mi-o zis ca asta a fost placerea ei ca de ziua ei sa cumpere cadouri la altii.

Ca sa nu mai zic ca unul din baieti a venit dimineata la 7 [din nou help] ca sa-i aduca cadoul: o maimuta uriasa de plus.
Celalalt baiat ii va da cadoul (asa cum o face de ani de zile) la ora 00:01' pe 27. [iarasi help] - anul trecut a venit la usa in pijama si cu ochii carpiti de somn (sta deasupra).

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

oooo, chiar ca "help"

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Am intrat doar ca sa va povestesc ce m-a impresionat foarte, foarte mult ieri ca trebe sa ma duc sa iau paine si tortul.

Inainte de plecare s-au strans la noi acasa.
Pur si simplu trepidau, chiuiau si le frematau picioarele de bucurie. Am vrut sa la dau ultimile indicatii da' n-a fost chip ca vocea mea sa se faca auzita.
Era prima oara pentru toti cand mergeau singuri la Mall.
S-au asezat in genunchi si mi-au facut plecaciuni cu mainile intinse si capul pe gresie: "ave, ave, ca ai avut aceasta idee minunata".

Au depanat amintiri de cand aveau vreo 6 ani si asa am aflat si eu ca fii-mea a avut o sora geamana, care a cazut in mare si pe care au mancat-o planctonii.

De mult nu am mai vazut o asemenea mare bucurie in ochii unor copii.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bravo Vivi........sa-ti traiasca fata..ii doresc ce-i doresc Evei mele....

Va dau voie sa faceti misto de mine.....azi e prima zi de dieta?.
Adica ziua de proteine.Si ca sa scap de facut mancare,l-am prostit si pe sotul meu......sa vaz io cum rezista la ziua de fructe...... .....

Va invit sa faceti misto daca va place,nu ma supar,vreau sa demolez mitul cu dieta asta...ha ha ha.

In alta ordine de idei,avem bicicleta de copil mare,cu doua roti(plus ajutatoarele)....mai,n-am crezut ca Eva care e asezata de felul ei,adica face prostii catinel,asa,gandite profund,va fi innebunita sa pedaleze ...faza cu sportul e rezolvata la mine...fug de la 16.30 la 19 dupa ea....e mandra si sta cu falcile inclestate si pedaleaza si tine cu manutele ei mici ghidonul....

Sunt mandra nevoie mare.....iote cioara din mine.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Mersi Eumada, m-a impresionat urarea ta. Spune multe.

Tin pumnii cu dieta. Azi intrerup, dar reiau de maine.

vivi

Mergi la inceput

Viviana, felicitari pentru fata si pentru cum isi alege prietenii. faza cu planctonul e foarte simpatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Liniste in plancton?

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput