Cu Ice Age nu se face primavara!{13}
Raspunsuri - Pagina 19
Delia21 spune:
AM GASIT_O PE BUFLEA!!! De vreo 2 luni ma cam paste o depresie de zile mari,plang pe colturi si cu motiv si fara motiv....adica o simpla reclama ma face sa sughit de plans,de vina or fi hormonii-mormonii caci avem 2 zuze de 18 saptamani la purtator....dar gata,am gasit antidotul ....si de acum am ce citi si rostogoli de ras.O sa incerc sa fiu cuminte,sa nu spun prea multe caci neuronul meu saracul...s-a extenuat de tot de la cursurile personale...si de la temele fiului inca ne-ratacitor.Dar va citesc de acum
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Am incarcat niste poze ale campionului meu ca sa le vada si ai mei din Romania, asa ca ..va pun si voua linkul ... nu mi-au trecut inca aburii victoriei, el pare ca a uitat, eu sunt inca pe tavane de mandrie |
Ramai acolo, ca-i cel mai bine.
Mai, una-i povestea, cand ai si imaginile se schimba treaba. Bravo voua!
buflea spune:
citat din mesajul lui Delia21 AM GASIT_O PE BUFLEA!!! De vreo 2 luni ma cam paste o depresie de zile mari,plang pe colturi si cu motiv si fara motiv....adica o simpla reclama ma face sa sughit de plans,de vina or fi hormonii-mormonii caci avem 2 zuze de 18 saptamani la purtator....dar gata,am gasit antidotul ....si de acum am ce citi si rostogoli de ras.O sa incerc sa fiu cuminte,sa nu spun prea multe caci neuronul meu saracul...s-a extenuat de tot de la cursurile personale...si de la temele fiului inca ne-ratacitor.Dar va citesc de acum noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Wow, Delia, felicitari pentru zuze ...de la hormoneala plangi cu siguranta
Multumesc fetelor .. nu-i asa ca sunt frumu pozele ? Nu sunt facute de noi, toate sunt in miscare, in timpul meciurilor, sunt facute de un fotograf profesionist care a stat fotografiat pe toata lumea ... eu doar le-am platit
Alizee spune:
Dupa ce am nascut, plangeam si la filme triste si la stiri triste si la evenimente triste din viata reala.
Bine ca a trecut, ca eram plansa in permanenta.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Buflea, tare frumusel baietelul tau.
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
glimmer spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Vreau si eu gemeni! Felicitari Delia! |
Fii atenta ce-ti doresti...