Cu Ice Age nu se face primavara!{13}
Raspunsuri - Pagina 17
Aqai spune:
Pai sa, doamna! Si la mai mare, imediat te vedem cu baiatul la TV!
Vreau sa ma fac profesoara. Cubical-urile si 2 saptamani de vacanta pe an, no, thank you. Eu vreau vacanta lunga lunga si sa-i invat pe altii cum sa-si safrme creierii prin cifre ca io mi i-am sfarmat la vremea mea :)
BTW, la House choires ne provoci si atat?
Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)
Aqai spune:
Pai daca ti-a iesit asa buna, te congratulam, cum sa nu? :P
Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)
buflea spune:
Da, da, da ...te congratulez si eu pentru kg in plus ...
Te congratulez frumos, din inima, cu ura pasionala, sa vezi si tu cum este sa fii "buflea" ... fac pariu ca ai 40kg si acum te plangi ca ai 41 ... ca asa sunt doamnele in Romania, slabe moarte si mereu in cura de slabire.
glimmer spune:
Pfff, ce ma nimerisi, doar ca am urcat de la 50 la 51 si toata lumea imi zice ca sunt slaba rau, multi cu invidie, altii ca sa-mi intre in "gratii" . Da o vreau inapoi la 49 de dinainte de 50, desi nici io nu ma prea placeam cand eram acolo . Numa ca asta nu prea "bate" cu budinca si cu alte "orgii" gastronomice la care ma dedau cu pasiune in ultima vreme.
Ei, acum ca m-ati felicitat voi, va felicit si eu.
kariguld spune:
felicitari glimmer. imi permiti sa glumesc? cred ca-ti mai trebuie cateva kg sau ceva pietricele prin buzunare. sa stii ca doar am glumit.
bufleo, felicitari si tie, mama de campion! acuma sper ca-i mai tai din minusuri baiatului?
arici de-ala cu frigarui de toate felurile am facut si eu acum vre-o trei ani, dar am cam muncit la el. am facut din fructe si n'aveam razatoarea aia care face singura mancare.
ma trimite fiica'mea la culcare. ce-am ajuns.....
buflea spune:
Eu ariciul ala stiti cu ce il fac ? Cu rosii din alea mici rosii si galbene, branza mozarella din aia rotunda, ceapa din aia mica ca bilele si chiftele
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld felicitari glimmer. imi permiti sa glumesc? cred ca-ti mai trebuie cateva kg sau ceva pietricele prin buzunare. sa stii ca doar am glumit. |
Normal ca ai glumit, cine sa vrea kile in plus? Lasa-ma sa ghicesc, ai fi dispusa sa-mi dai de la tine? Sau tu nu esti in "clubul dietelor"? Doamne fereste sa ating in mod brutal vreo coarda sensibila, dar stii cati astfel de binevoitori pe mp am in jurul meu?
Pietricele, da, as vrea sa am in buzunare. Din alea pretioase.
viviana spune:
Aoleo, Bufleo, m-am bucurat ca proasta-n targ de bucuria ta, mi s-a facut pielea de gaina si am dansat si dansul ploii prin casa!
Glimmer ma enervezi. Eu n-am mai avut 51 de kg de la 16 ani.
Azi am fost sa platesc taxele pentru buletinul fetei.
nu se pot plati decat la taxe si impozite.
se sparsese teava cu platitorii de impozite si era o coada asa, cu vreo 100 persoane. Vai, da ce de draci am!
Am scornit eu pana la urma un meniu de toata frumusetea cu minima implicare personala.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
My_Lady0091 spune:
liniste
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |