Cu Ice Age nu se face primavara!{13}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Referitor la aperitive, mie imi plac bucatile cat o muscatura insirate pe scobitori sau pe betisoare ca cele de frigarui. Mi se par mai usor de servit.
Adica felii de paine taiate cubulete insirate pe betisoare alternativ cu bucatele de cascaval, branzeturi ,preparate din carne sau carne la gratar, masline, legume etc. Tot la fel bucatele de fructe, adica ceva gen "salata de fructe pe batz".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Pai, tot pe net gasesti si retetele. Eu am o carte de bucate in care sunt si vreo 2 retete de tapas, ma uit si iti zic ce anume daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Si grecii au aperitive bune de tot, dar nush cum se numesc - au parca tot un nume specific... Stie cineva?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Referitor la aperitive, mie imi plac bucatile cat o muscatura insirate pe scobitori sau pe betisoare ca cele de frigarui. Mi se par mai usor de servit.
Adica felii de paine taiate cubulete insirate pe betisoare alternativ cu bucatele de cascaval, branzeturi ,preparate din carne sau carne la gratar, masline, legume etc. Tot la fel bucatele de fructe, adica ceva gen "salata de fructe pe batz".

pai asa ceva, infipte-ntr-un ananas, produc "ariciul" - si arata cu totul altfel decat puse pe-o farfurie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

pai asa ceva, infipte-ntr-un ananas, produc "ariciul" - si arata cu totul altfel decat puse pe-o farfurie.

N-am percutat la chestia cu ariciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ok ..va rog liniste. Terminati cu shushoteala despre mancaruri si ascultati la mine ca ma laud.

Sambata, echipa lui fiu-meu de hockey, pe nume BOMBERS, a castigat marele premiu Blue Star ...da, da am un campion in familie. Este al doilea an cand iese campion, ca si anul trecut s-a nimerit sa fie in echipa olimpica.

Deci a fost asa - au jucat 4 meciuri si s-au calificat in finala ...au jucat finala si au facut egal (3-3) dar datorita punctajului mai bun AU LUAT LOCUL I ... dragul de el, a jucat de dimineata pana la ora 14:00 - finala fiind ultima si cea mai prost jucata. Erau morti de oboseala efectiv ... Barbata-meu a filmat toate meciurile lui fiu-meu. Eu ? Valeuuuuu ce era la gura mea, m-am agitat si zbatut pe acolo de ziceai ca suntem cel putin la olimpiada. La un moment dat m-a trimis barbatul de langa el ca cica tzipam prea tare si bruiam camera ...una peste alta, am facut pre-infarct de vreo 4 ori, un atac de inima adevarat cand a bagat fiu-meu un gol si alte mici si dese crize de emotie in functie de fazele de poarta aparute in timpul jocului. Suplimentar, fiecare criza am sustinut-o cu batai puternice in plexiglasul patinuarului, care mi-au provocat o reala trauma in podul palmei. Sunt categoric prea agitata ...

La sfarsit i-a pus pe podium, le-a dat medalie, au anuntat prin megafoane ... fetelor, stiu ca sunt penibila cu cat ma laud dar imi venea sa ma duc la megafoane, sa il arata pe fiu-meu cu degetul si sa spun "vedeti, el e baiatul meu, campionul meu, al meu, AL MEU, AL MEU "

Am si poze, dar nu stiu cum sa le pun aici ...eu nu am cont din asta on-line de poze si nu prea vreau sa-mi fac. Pot sa pun poze cu imageshack sau nu se poate decat daca dau link la un site de poze ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

felicitari doamna mama de campion! eroul principal cum se simte? isi mai incape in piele ?:D

si eu trebuie sa ma laud, dar mai slabut un pic: primul picnic si prima plaja! Asta dupa ce in prealabil mi-am luat avant si mi-am dat toate 6 testele de management studies dintr-un foc vineri. Si le-am si luat!!!!!

Si am mai aflat ca dupa ce termin designation-ul asta pot sa ma inscriu direct la PHD! Nu mai trebe inca vreo 3 ani de master! 2 saptamani de vacanta pe an, my ass :D! Vacanta universitara viseaza vrabia asta :D Canada, te mananc pe paine prajita :DDDDDDD

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Oh ! Sa ne gratulam reciproc - iti doresc PHD-eala placuta ..vrei sa ramai profesoara sau il faci ca sa spargi job market-ul canadian ?

Mergi la inceput

Ntz, ntz, ntz... o dati in chestii pozitive. Uite, ma pun eu de-a curmezisul cu neste chestii negative: am pus pe mine un kil si, in loc sa ma cumintesc, in seara asata am efectuat o budinca de branza dulce cu paste. Din care am simancat o portie bunicica, desigur. Ei? Ma lauda si pe mine cineva?

Mergi la inceput