Clubul "babelor" FIV-oase 15
Raspunsuri - Pagina 9
5ab1na spune:
ei nu se poate sunt si mucenici la supermarket?
habar n-am avut
pe la noi parca as zice ca nu sunt. dar nu bag mana in foc. nu ma uit chiar peste tot. cam merg tintit.
eu bag nuca la robot la cutit. imediat mi-o cioparteste.
samira33 spune:
hai mai sabinutz...sunt de cumparat de 20 de ani.
eu dupa Revolutie nu am mai facut in casa...am cumparat in fiecare an.
vaaaiii...tu nu te plimbi printre rafturi sa citesti etichete...sa vezi ce se mai vinde???
sotul meu te-ar iubi maxim pentru treaba asta cu mersul tinta doar la ce ai de cumparat.
noi avem mereu ciondaneli pe tema placerii mele de a citi etichetele de pe toate produsele...fie ca-mi trebuie fie ca nu
daniela74 spune:
ehehe....ce monitorizare eco?????
credeti-ma fetelor ca o programare ar dura 1 an,da 1 an si nu as putea sa merg de mai multe ori,astea sint mofturi .Astia sint la pamint cu sanatatea,dar asta v-am mai povestit
Cred ca o sa incerc cu temperatura bazala si o sa-mi iau si niste teste de ovulatie.Multumesc de sfaturi.
Lara,pina pe la inceputul lui aprilie nici nu ne gindim la primavara,dar si cind vine,in citeva saptamini trecem direct la sandale si pantaloni scurti,dintr-o extrema in alta .Cu clinica merge incet,am luat legatura,mi-au trimis analizele pe care o sa incep sa le fac la c.m. viitor si cind o primeasca rezultatele o sa-mi dea r-v cu dr.sa-mi dea tratamentul, probabil.Dar nu ma grabesc,am 3-4 luni de pauza.
daniela,
Lara27 spune:
apropos daniela, de fetele frumoase si destepte, mi-am adus aminte ca tre sa va povestesc ceva..
azi, intr-o zi nu prea grozava, m-am decis sa ma incarc si eu cu energii pozitive si zen..si cum eu nu pot sa citesc la odisee, am purces in cautarea aspirantelor, care au trecut pe la noi, episodic..
initial, intentia mi-a fost nobila, m-am gandit ce s-a mai intamplat oare cu ingerash_mic, ca a disparut total din peisaj..hm..oare face IA si nu se mai delecteaza cu forumeala?..oricum, postarile ei dateaza din februarie si, de atunci..rien..
in cautarea ei, am dat de mai vechi cunostiinte, toate figuri marcante in memoria mea personala;
dar sa va povestesc:
ralucaneagu, o d-na care a scris aici 2 mesaje (1.ce faceti? 2.unde sunteti?) si pe care Sami, in bunatatea ei, a primit-o cu paine si sare si a invitat-o sa-si spuna povestea..ei bine, povestea n-am aflat-o, dar d-na respectiva a reaparut ulterior, din neant pe topicul fiv (dr. Albu), in plina discutie principiala, si i-a spus lui vreau-bebel (remember, dah?) "sa le lase pe invidioase, si sa vina la aspirante optimiste" unde lucrurile stau cu totul altfel..Sami, a mai apucat sa-i spuna sa fie mai atenta cu epitetele si ..dusa a fost
acum, nah, ce nu stia ralucaneagu, e ca eu sunt detectiv si m-am dus sa ma conving cum stau lucrurile in lumea buna..
prietena noastra, maxim intoarsa pe dos de experienta ei mai putin zen de aici, se minuneaza de cat de dragutze sunt fetele la aspirante, spre deoasebire de cele de la "clubul fiv", unde "domniile lor atotstiutoare", i-au lumea in ras si la misto, de parca", quotez, ca-mi place mult de tot "le-ar durea tastele, sa dea asa un sfat, acolo"..
nu reiese de nicaieri, ce sfat a cerut domnita si n-a primit, de era atat de revoltata.. ma rog, depasesc momentul..
si supriza maxima-o buna cunostiinta de-a mea-miky82, fata care m-a tinut treaza noaptea tarziu, pentru a-i raspunde la intrebare si care a si primit raspunsul solicitat-are o replica supercool, zice: "inteleg ca si tu ti-ai luat-o in freza? pai si eu mi-am luat-o in freza, acum cateva zile"..
frate, I loved it! miky, pe bune, thumbs up pentru umor, lipsa de ranchiuna, you go girl..
velvet, care cred ca scrie si la fiv (dr.Albu) a pus in vedere suratelor, ca fetele de aici sunt greu incercate si ca ea nu si-ar dori sa ajunga la stadiul asta de suferinta..frumos, apreciez, deci velvet
o alta d-na, care parea a fi un membru respectat, cu incontestabile calitati de leader, le-a sfatuit pe fete in urmatorul fel:"mergeti la clubul fiv si cititi, ca asta se poate, dar nu scrieti nimic, doar incercati sa invatati din ceea ce spun ele acolo si din experientele lor"..hm, ok, bine si asa..
meantime, domnita noastra, ralucaneagu, nemultumita totusi de reactiile astea soft, gaseste pana la urma intelegere in replica colegei sale de forum, kmy, care pune 3 emoticoane ce trag cu mitraliera inspre fiv-oase si in acelasi timp, refuza sa rememoreze "episodul" lui miky, de teama sa nu-si piarda cumpatul si sa intre aici si sa ne faca praf..
well, so be it! la sfarsit toata lumea se jura ca nu mai intra aici ever si in caz de fiv, posteaza direct pe topicul clinicii respective, sa ramanem noi, deshteptele, intre noi..deci suntem bau-bau-ul forumului...oooofffff
cam atat..
m-am distrat maxim..
nu dau topicul aspirantelor optimiste >20 ani (o fi pe sectiuni de varsta???) pe 10 odisee..
m-am gandit sa scriu si eu acolo
la urma urmei, sunt aspiranta, am >20ani, deci ma calific
in concluzie, salut "domniille voastre atotstiutoare" si ma retrag, cu demnitate, la dr. House. in lb lui Goethe
o seara asa cum v-o doriti
forever yours, forever thy, forever ours
Lara
to be continued..
5ab1na spune:
:)))
nu nu-mi place sa merg la cumparaturi. tinta merg la ce ma intereseaza. avocado, peste, seminte, oua, carne, rar pe la altceva (sunt genul ala cu biletul de acasa). mai calc stramb si-mi iau foietaj si strudel inghetat. si aluat de pizza pt husband
:))
totusi o rog pe aadina sa intervina si sa spuna daca sunt pe aici prin moldova opturi crude gata pentru copt/fiert.
samira33 spune:
anushca, pai nu stiai???
ntz,ntz,ntz...te vreau mai competitiva domnita!!!
asa-i frumos...sa stai "dupa perdea" sa citesti si apoi sa musti de dos'...ca oricum "face-to-face"...n-are farmec probabil.
dar nah!!!...noi sa fim sanatoase...sa ne tina desh'tele si tastele... ca uite...asa se afla informatii folositoare pentru toata lumea.
daca vor sa participe la discutiile noastre...sunt bine-venite aici, din punctul meu de vedere.
pacat ca nu au inteles care o ideea clubului.