Clubul "babelor" FIV-oase 15
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
eu folosesc Lenor de Germany.
am fost vrednicuta astazi.
am facut ordine si prin casa...am si muncit...am facut cumparaturi.
mi-am cumparat Ficus abia asteptam sa vina Primavara sa gasesc.
mai vreau inca 2 plante.
maine bucataresc pentru ca Joi imi vine soata acasaaaaaa
Joi dimineata fac mucenici muntenesti si moldovenesti sa impart-ce ciudata e viata asta...cat traia tata erau mucenicii lui preferati si rar ne induram sa-i facem si lui...mai mereu se ducea si-si cumpara de la cofetarie...eeee...acum uite ca ii fac in fiecare an sa-i impart...acum nu mi se mai pare greu
in rest...sunt in continuare ZEN...vreau sa bag ceva la spalat...pun cumparaturile la loc...ceva sportizare...si mai vad eu.
lara,imi pare rau ca nu reusesti sa te intelegi cu doamna de la Korall.
eu i-am zis soatei ca nu mai stam la Korall daca mai mergem la FIV la PK.
samira33 spune:
l-am sunat pe Robert acum vreo luna si i-am zis ca vrem sa veim si noi la pensiunea lui la ski la iarna.
spunea ca pe la 1 Iunie vor sa dea drumu' la treaba.
este impreuna cu fratele lui in bussines-u' asta ca singur nu ar fi avut banii sa cumpere pensiunea din Austria.
Robert a lucrat in hotelarie multi ani iar frtale lui este medic.
are 17 camere pensiunea noua si este la Kitzbuhel.
daca o sa se ocupe la fel ca de Korall sigur o sa mearga bine treaba.
daniela74 spune:
Maria,cum ai stiut ca e ziua 5,6 dupa ovulatie? dupa semnele clasice,sau ai facut teste.Trebuie sa-mi dozez si eu progesteronul si mi-au zis sa-l fac cu 8 zile inaintea c.m,doar ca eu nu stiu cind o sa-mi vina,intre ultimele 2 fiv-uri am luat dhea si zic eu ca mi-a reglat ciclul la 29 zile,imi venea ceas,dar stiu ca atunci cind nu luam era de 29,30...34 deci total aiurea,nu stiu ce sa fac
Elenush,cit ne mai tii in suspans,bafta multa
Catalina ma bucur ca ai aparut aici,sa nu mai pleci ca aici e locul tau intre fetele frumoase si destepte.
Aristica eu propun sa o treci si pe Cata pe listuta
Sabina,ce m-am distrat cu masina ta de spalat,exact la fel am patit si noi,am chemat tehniceanul de la magazin sa ne scoata suruburile de care vorbea Samira si ne-a luat si vre-o 100 si ceva de dolari .Pup si vorba Larei cauta o clinica buna si fa fiv-ul, nu te mai stresa.
o seara frumoassa gagici
daniela,
Lara27 spune:
yup, si mie mi-a aratat poze si video file cu noua pensiune si mi-a povestit de brother si ca deschide in iunie; i-am zis ca daca se face fiv la Kitzbühel, stau la el; si noi am promis ca mergem negresit, eu oricum sunt fan Austria..iti dai seama care ar fi culmea? sa ne-ntalnim acolo..
cu d-na de la Korall, m-am inteles, pana la urma mi-a oferit un pret putin mai bun decat cel online (cu conditia cash)..sincer, n-am niciun chef sau nervi sa mai caut cazare, rute, transport alea, cand de acolo le stiu cu ochii inchisi..o sa merg rapid, singura, pentru 2 nopti, probabil cu avionul si cazarea e ultima mea grija acum..
de azi, incep seriile noi dr. House, pe nemti (RTL) am program de vizionare, yupiiee
to be continued..
samira33 spune:
daniela,pe mine m-a invatat PK sa-mi fac PRG de "ziua 21" asa:sa monitorizez ecografic ovulatia si sa-mi recoltez PRG dupa 7 zile de la ovulatie.
atunci ai valorea reala si corecta ca nu toata lumea ovuleaza in ziua 14 ca sa faca PRG in ziua 21.
am incercat si cu testele de ovulatie sa-mi depistez singura ziua de ovulatie insa nu am reusit.
doar mergand la eco am reusit.
cel putin in prima luna m-am dus vreo 4-5 zile la rand la eco...pentru ca eu stiam ca am CM de 28-29 de zile si ma gandeam io ca ovulatia trebuie sa fie prin ziua 14-15....ei bine,nu e asa...ovulez in ziua 17-18.
Lara27 spune:
daniela,
ce mai faci tu? cum merge treaba cu clinica noua? v-ati dezapezit?
to be continued..
samira33 spune:
lara,pai poate ne intalnim la iarna la Robert,in Austria ....cu burtile la gura.
lasam berbantii sa se dea cu skiurile si noi palavragim la un ceai cald si aromat.
5ab1na spune:
daniela te pup. ce viata...100 de dolari? samira e de 100 de dolari sfatul tau
samira eu am un ficus. cumparat la o ocazie speciala ca sa-mi aminteasca de ea. asa m-a invatat mama.
e dificil cu florile. trebuie sa fii pe acasa cu ele. eu anul trecut am avut un bonsai care mergea bine desi toata lumea imi spunea ca e dificil de ingrijit. la mine mergea de minune. dar ii trebuia apa in fiecare zi. cand am plecat la BP...a trebuit sa rog pe cineva sa-mi tina perusii si bonsaiul. dificil pentru ca in iasi nu am rude si sa rogi un coleg de serviciu e cam mult. bonsaiul m-a parasit anul asta, in iarna asta, nu i-am dat de capat defel. n-a mai vrut. probabil n-a fost umezeala suficienta. venea caldura prea multa de la calorifer. nu stiu. si daca ati sti cum l-am primit...de la o "doamna" care nestiindu-mi defel situatia mi-a spus: uite ti-am adus o floare, tu si asa nu ai copii. sa ai grija de ea.
in rest asa cand mai plecam cate o saptamana nu e problema pt ficus. nu mai zic perusii...ii baricadez cu seminte si cu apa si asta e.