Clubul "babelor" FIV-oase 15
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
short-u ala agonist e de fapt micro-flare-Suprefact din ziua 2 si Fsh + LH....l-a avut mami laura la un Fiv cu PK.
e recomandat fomeilor peste 40 sau superlowresponder.
io n-am facut d-asta.
aristica spune:
salut!
tannoo trombo sunt mutatiile
...deci lintea e tot fasui
sami biletul de avion, cu toate taxele, e pe la 120 euro, dus
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
fete...io am E2 intre 20 si 30 mai mereu.
chiar sunt curioasa cat o mai fi AMH meu???
in vara lui 2010 era 2,33 si de atunci au trecut aproape 2 ani si 2 Fiv-uri peste el.
foarte mult nu cred sa fi scazut.
samira33 spune:
aristico si eu l-am luat cu 110 euroi dus-intors
chiar asa...pe unde o fi biletul meu de avion???
samira33 spune:
Suprefactul asta pe care mi l-a dat ioana...l-am pierdut de 2 ori.
era ambalat intr-o punguta de hartie de la Helpnet...era mototlit in hartia aia mai bine zis...si l-am lasat pe masa la restaurant cand m-am vazut cu fetele.
a venit ospataru sa debaraseze masa si mi-a luat hartia mototolita de pe masa s-o arunce la gunoi.
am sarit si mi-am recuperat sticla cu Suprefact din farfuria cu sos.
azi dimi am strans prin casa si am aruncat la gunoi punga mototolita cu Suprefact.
mi-am dat seama inainte sa duc sacu de gunoi la tomberon si am rasturnat tot gunoiu, am cotrobait in el dupa sticlutza...si am gasit-o
asa ca e ceva cu sticla asa.
Lara27 spune:
Sami, eu am avut short + agonist, dar nu-s nici superlowresponder (dimpotriva) si nici over 40..n-am sesizat nicio diferenta, acelasi raspuns f. bun la stimulare, identic cu short+antagonist..ahh, ba da, diferenta a fost ca nu am mai stat 14 zile la BP, altfel jur ca ma gandeam sa aplic pentru cetatenie..
in alta ordine de idei, ma enerveaza maxim noua patroana de la Korall, deh, femeie..merg sa mananc
to be continued..
samira33 spune:
lara,o te cred...spuneam doar ce am citit...uite aici un exemplu
http://www.advancedfertility.com/ivf-low-response.htm
si asa mi-a mai spus si Laura ca i-a argumentat PK alegerea prot. microflare.
sa ai pofta.
dispar si eu din peisaj.
Lara27 spune:
ooooooooooffffffffffff, mor cand trebuie sa tratez diverse chestii cu un anumit gen de femeie, care se considera smechera si descurcareata, in sensul mai putin apreciativ..
cine a stat la Korall, va intelege.. Robert, fostul patron, era un scump si era o placere sa stai la un vin, o poveste cu el, in conditii de cazare optime..acum, el a emigrat in Austria, si d-na asta fasneata, madam Aradi, a preluat pensiunea..
pe booking, pretul afisat pentru camera single era 28Euro/noapte; standard double 32Euro/noapte;
- ii scriu mail, la indicatia lui Robert, care a promis ca d-na va prelua clientii fideli ai pensiunii, in fix aceleasi conditii..si-mi face o "oferta" madam de 33E/noapte single sau 40E/double, plus city tax (1.6 E/noapte/pers)..
- i-am zis pas, precizand ca prefer oferta de pe booking..
- revine cu un mail, ca imi face aceiasi oferta de pe booking, doar daca platesc cashh???????
- what??...
- jjjeeezzzzzzzz, de ce as plati cash, daca e aceiasi oferta? no thanks, prefer credit card
- ok, atunci fara city tax, dar neaparat cash...
ahhh, si pretul oferit initial, ala bun bun, era cica un pret mediu, valabil pentru tot anul (ca in 2013 sigur va fi altul..) (n.r. sper sa nu ma prinda 2013 tot la fiv la PK)..ofertele online fiind variabile si incepand cu 15 martie preturile in regim single vor fi de la 35 pana la 60 Euro/noapte..
ma uit de 2 ori, ca parca tot nu pot sa cred..60 de Euro/noapte/ regim single, la Korall??
I mean, come on, that's bullshit, e o simpla pensiune la urma urmei, e departe de centru, adica sa fim totusi rezonabili..
mor de ras..am vrut sa-i spun ce poate ea sa faca cu oferta ei, dar m-am abtinut la rugamintile sotzului, caruia i-a placut mult la Korall..
nu mai vorbesc ca, mail-urile sint de cate o pagina, intr-o engleza impecabila, ce-i drept, dar pline de contradictii
initial oferta era, pret mediu/an indiferent de "promotiile" online:
- low season ( 1 ian-31 martie; 1 nov -28 dec) 33 Euro;
- high season (1 aprilie-30 Oct) 40 Euro;
- very high season (Paste, Hungaroring si Revelion) 50 Euro/noapte...
o alta varianta (mail 2) low season se termina in 15 martie (eu intrebam dupa 15 martie) si pretul poate sa ajunga pana la 60 Euro/noapte/single...deci, no comment!! am zis!!
asa m-am enervat..
la Robert mergeam ca..acasa, cu placere, stiam ca ne asigura tot suportul, fie ca e vorba de sightseeing, transport, taxi, alea..madam asta e...brrrrr...cand ma gandesc cum a vrut sa ma traga in piept, crezand ca nu ma uit pe booking..deh, a cow
Sami, btw, sa ma si destind putin
dap, inca un site pe care-l stiu pe de rost
tot acolo mai scrie si ca IVF success rates correlate with the number of eggs retrieved with IVF si ca numarul preferat pentru a avea succes e, 8-15 high-quality eggs at the egg retrieval procedure...mda, mie din cerintele astea doar succesul imi lipseste, ca-n rest vad ca ma calific (15 high quality eggs/cycle am avut)..asta e..oi fi eu mai special, ce sa zic..
to be continued..
maria81 spune:
pupici multi pt babute
mi-am refacut si eu progesteronul dupa 4 ani rezultat: 17.86 (f. luteala: 3.28 - 38.63)
adriana m-am conformat am facut progesteronul in a 6-a sau a 7-a zi de la ovulatie, bine inteles ca mai intai am stresat-o si pe aristica cu un telefon
samira
elenush asteptam vesti bune
lyly
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite