Clubul "babelor" FIV-oase 15
Raspunsuri - Pagina 3
5ab1na spune:
fata draga asa ceva am patit si eu sambata. mai ce-am ras. n-am vrut sa va pove ca mi-era ca nu ma credeti...
hai sa-i spun sotului sa se uite in spatele masinii.
samira33 spune:
aaa...de asta e plimbareata masina ,fata draga.
suruburile alea au rolul de a tine cuva fixa in caz ca o trambalezi de colo pana colo...ca daca se balangane se poate stramba cuva si nu mai face nu stiu ce pe tambur.
samira33 spune:
domnitelor,ma retrag in vastele dormitoare.
va pup moale,lung si apasat-asa imi plac mie pupicii
somn usor.
elenus26 spune:
Neataaa!
Cum am reusit sa adorm cu gainile, m-am si trezit cu ele.
Cred ca ma mai bag putintel in pat, dar eram curioasa daca-mi trimit sacii. Am facut comanda de 10 saci de haine care se videaza (de cand visez la ei). Acum sunt linistita ca mi-au raspuns si in maxim 3 zile ajung
Pup babele vorbarete
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
Lara27 spune:
prezent si eu la coffee
Sabina, da, 2 mutatii homo se pun..ce mutatii ai mataluta?
oricum, te tot plangi ca nu retii amanunte, dar stii din memorie cine ce tratament/sustinere avut, unde ce a facut (ex. qiao, ari, aadina)..esti o arhiva ambulanta a forumului..
to be continued..
5ab1na spune:
cred ca retin exceptii...cand ma intreb ceva iar o iau de la capat si caut, ma uit in urma si tot uit pana la urma.
uite la sami nu retin exact ce protocoale a avut. stiu doar ca o data tare bun raspuns a avut. parca era antagonist. dar nu mai stiu daca luase clexane.
am rezolvat cu masina draga sami.
lara am c677t homozigot si pai 4g/4g homozigot. mutatia factorului XIII nu mi-am facut-o. de curca ce sunt am cerut factor XIII.......