Clubul "babelor" FIV-oase 15

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Salut veteranele FIV dupa multa multa vreme.
Nu va cunosc chiar pe toate, dar trebuie sa va spun neaparat ca am ramas masca observand ce nivel de informatie circula la acest topic, incepand de la nutritie, pana la imunologie, hematologie, fara sa mai vorbim de ceea ce ne doare/durea pe toate, fertilizarea. Unii medici ar avea de invatat de aici, sunt sigura. Si nu pot sa nu remarc si finul simt al umorului al unora dintre "babe".
Am avut o zi mai linistita azi si am citit - nu tot of course - din capitolele anterioare.
Lara, nu ma pot abtine, esti foarte tare! Referitor la rh, eu sunt unul din rarele cazuri cu rh negativ din parinti ambii pozitivi. A fost o mare surpriza sa aflu asta, la 33 de ani. De regula ma incadram mereu intr-o majoritate, dar in ceea ce priveste conceptia, am fost mereu un mare "caz particular", sau cel putin foarte atipic (chiar si in opinia lui PK), din fericire cu final fericit. La fel si cu RH-ul, fetita mea il are pozitiv, baietelul negativ. Cred ca e cea mai buna varianta, cel putin pt fetita.
Samira, si despre tine eram curioasa, recunosc. Am vazut ca inca ai mult de studiat referitor la variantele de continuare, dar am retinut ca PK ramane "in carti".
Imi pare rau ca Robert nu mai e acolo. O sa mai mergem la Budapesta in scopuri de data asta turistice, si parca locul acela nu va mai fi la fel fara el, oricum ar fi noua "proprietareasa". Si pana sa ajung eu la ski in Austria va mai dura, macar pana cand mai creste baietelul. Veti ajunge voi burtoase acolo inaintea mea.
Hai ca nu mai aberez. Va doresc sa dispara topicul asta fara urma, sa nu mai aud de babe, sa nu mai aud de fivoase, sa nu mai aud de RIF, da?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

moromeatza, pup fata
iti dai seama ce zice hubby, da? ca mai bine eram medic, ca tot am chemare (el zice obsesii, eu zic hobby) si el ar fi fost obligat sa asculte "doar" despre o singura specialitate, asa trecem de la gine, la hemato (aici nu ma prea stiu, recunosc, sunt pe spate, ca PK) la endocrinologie, genetica, infertilitate si ajungem mai mereu la inapoi..la imunologie; imi spune razand, decide-te, alege o singura specialitate si ramai la ea..pe masina mereu, la drum lung, ii pove de-astea ce va tot pove si voua..acum e pur si simplu incantat ca, mi-am gasit cu cine sa povestesc medical stuff

btw, aseara, pe nemti, seria noua dr. House-> e in inchisoare (deocamdata) si era vb de lupus..iar fi placut Sabinei subiectul..cred ca si dr. House pare sa aiba un fix cu autoimunele (si pe mine ma fascineaza) ca mereu se-nvarte in jurul lor; azi ma uit pe TVR1 la el

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adccccccccccccccccccccccc ...ce ma bucur ca ne-ai scris.
ce mai faci???
sa stii ca zilele trecute ma gandeam la tine dar am zis sa nu te deranjez cu mail ca poate esti ocupata cu bebe Cristian.

si eu si eu tot cr Rh- din parinti pozitivi...si tot cand m-am apucat de facut copii am aflat...si m-am dus la mama si i-am spus:
-ai ceva sa-mi spui referitor la tatal meu...natural????
glumesc ,desigur.

deocamdata nu ma pot pronunta pentru urmatorul FIV...este posibil orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

lara dar eu vad toate episoadele pe vplay.ro
n-am zis pentru ca am inteles ca-ti place sa asculti in germana. mi se pare ca pe asta cu inchisoarea l-am vazut. parca. era dupa ce-i zburase casa decanitei aleia?

Mergi la inceput

adc, sar'na, am si eu un hobby, atat (de fapt am mai multe, dar asta ma preocupa maxim); te pup si sa-ti traiasca copii, daca sunt cei din poza, sunt super cute
topicul nu dispare..el doar se transforma..in clubul babelor gravid-oase, apoi fitz-oase, mai incolo in odissea babelor atotstiutoare (mama, mama, sa vezi atunci) etc..deci, ramai prin zona

to be continued..

Mergi la inceput

adc si eu imi doresc sa dispara topicul asta de babe fitzoase. sau cel putin noi astea de acum sa disparem. prea stressam atatea cititoare. cum ai mai luat tu mastodynon peste fiv...ma mananca "deshtele" sa fac la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap...ca-n melodia aia a lu' Margineanu...Jana nu e moarta,Jana se transforma....asa si topicul noastru.

Mergi la inceput

Sabinutz, da, ala e episodul..n-am stiut, merci de tip, ajuta cand sunt in deplasare..da, imi place mult si-n germana, imi place si sa am seri "tematice" de vizionare acasa, altfel, dorm cu laptopul in brate..eu am ramas cu impresia ca nu-ti place House?

to be continued..

Mergi la inceput

nu mai mult decat californication:)))
dar asta e strict din cauza ca, spre deosebire de tine, nu prea ma atrage medicina. sunt strict de nevoie intr-o orisice tema...nu vezi cum ma pierd...ba creste e2, ba creste tsh. m-am saturat. nu poate sa fie scris undeva un algoritm exact (o schema asa) ca sa nu mai fac experimente pe corpul meu?

Mergi la inceput

pe vplay iti faci un cont, apoi la colectii poti sa alegi medical si ai acolo toate episoadele subtitrate.

Mergi la inceput