Clubul "babelor" FIV-oase 15
Raspunsuri - Pagina 19
Lara27 spune:
Sabina, deci inteleg ca te atrage, ce mai exact....daca preferatul e Californication????????
glumesc, si mie-mi place..
nu mai am atat de mult timp, pe cat mi-as dori pentru seriale..le-am prioritizat, functie de nevoi..deh, imediat o sa ma uit la seriale cu fiv-uri
merg sa cetesc din urma, ca nush ce vorbesti cu tiroida, n-am cetit inca..
eu deseara sunt bizi, deci nu ma "arunc" la capitol nou
to be continued..
anaasta spune:
Lara, fa de acum capitol nou eventual, cand se trece pe pag.20-21. Diseara ajung si eu tarziu acasa, altfel ma bagam eu sa il fac. Sau daca nu, Sami sau restul fetelor?!...
5ab1na spune:
hm...sa ma gandesc sa vad ce ma atrage...
comportamentul de detectiv al lui house:)
faptul ca nu e telenovela ca grey's anatomy
e un serial bun. dar de multe ori...subiectul medical ma depaseste si ma plictisesc. apoi cand vad ca solutia e de obicei o aspirina sau un antibiotic ma intreb de ce a fost nevoie ca toti pacientii sa intre in coma???
5ab1na spune:
serialul care mi-a placut fff mult cand eram mai tanara a fost friends.
anul trecut era un serial bun: big bang theory. fain.
adijo spune:
Mai fetelor da' stiu ca la vorbe va pricepeti , nu gluma! Lipseste omul un week-end si , uite, doar miercuri reuseste sa ajunga la zi cu cititul !
Bombi, observ ca ai cam aceleasi valori cu ale mele la Fsh, Lh. Cat timp ai luat Vitex inainte de aceste hormonale? sau doar atunci il incepusesi? Eu am Pcos, cu toata simptologia necesara, din pacate si cu embrioni de toata groaza. ziceti ca Vitex-ul ar ajuta la reducerea Lh-ului?
Vi-l trimit tuturor pe moco' !!