Clubul "babelor" FIV-oase 15

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

io am stat si in aia cu 3 paturi
sa te uiti tu sa vezi ca sunt doar 2 saltele...sub ele e un singur cadru de lemn.

ma doare un cap' de-mi vine sa ma dau cu el de toti peretzii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Lara, esti incredibila! ma predau cu arme si bagaje ca altfel ce sa fac? Sa iau si genetica, dupa biochimie? Si asa zice sotzu ca mai putin si umblu prin casa intreband: da cazeina, cat e cazeina? Acu sa intreb si Rh -ul, cat e Rh-ul? (da poate chiar e cazul, ca de fapt...nu stiu ce Rh are copilul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

balanta nu ma stressez cu minunea aia. ma stressez numai pentru ca stiu ca atunci cand ridic doza de euthyrox imi creste estradiolul ala peste limite suportabile.

si, din cauza asta, nu mai stiu ce protocol e bun pt mine....

Mergi la inceput

balanta,caldura este-ma rog,era...foarte multa pe vremea lui Robert...acum nu ma mai pot pronunta.
cu mancarea este insa o problema.
ai mic-dejun inclus in pretul camerei.
de pranz poti manca la un centru comercial care este la mica distanta de pensiune...insa seara nu ai decat varianta restaurantului...si la cel mai apropiat restaurant ajungi doar cu masina.
dar ai un Aldi si un Spar langa pensiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sami:m-am prins, tu la alea mari le zici twin; etaj 1 si 2 au balcon sigur, ca toi in balcoanele alea am stat;
balanta: dap au calorifer, era mereu ultra-cald, pe vremea lui Robert; fara cina si pranz, dar sunt o serie intreaga de locatii in zona (raza de 500m): complex Eleven, un restaurant-pizzerie, unde se poate manca ok; daca nu, in Buda, oriunde, ca e tot un mall si un etterem

to be continued..

Mergi la inceput

deci e adevarat!!!!
pentru ca sunt Rh- din parinti Rh+ sunt neglijabila....nici nu ma bagati in seama!!!!!!!!!
adica nici macar nu ma consolati!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sabina, nu mai stiu cu cat ai modificat doza de euthyrox de-a lungul timpului, dar imi amintesc ca ai umblat la ea. cert este ca nu-i bine sa o scazi/cresti cu mai mult de 50% si nu e bine sa modifici des doza.

Mergi la inceput

:))))
asta e pentru sfatul de 100 de dolari
asta este pt rh pentru ca mai ai un stress cu el.

Mergi la inceput

eee...sabinutz,un stres in plus la cate "stresuri" am oricum...nici nu se mai simte...dar vroiam si io ceva atentie

Mergi la inceput

n-am umblat des la ea
cand am modificat-o pe 37,5 am stat pe doza asta luni intregi. tot am zis: poate se acomodeaza...nope...E2 o lua tot mai in sus. acum sunt din octombrie pe 25. dar fusei cu vitex tot din octombrie. si asa de elegant era TSH-ul meu...cand am scos vitexul...tzop sus.

Mergi la inceput