Clubul "babelor" FIV-oase 15

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Balanta,

dap, loc de parcare in curtea vilei (poarta se inchide peste noapte), chiar si pe straduta din fata vilei, e-n regula, parol..
camerele double sunt standard, mai mari, etaj 1 si 2 au balcon,doua paturi alaturate, cele twin sunt small (mai mici), fara balcon, cu pat dublu..
zona linistita, ok. patroana noua, m-a enervat pe mine, ceea ce nu inseamna ca nu mai e ok la vila; noi ne-am inteles si f. bine cu fostul proprietar, deci, cred ca oricine i-ar fi luat locul, n-ar suporta comparatia (sunt subiectiva, adica)..
comparativ cu preturile din Wien, mein Gott, nici nu se compara, sunt preturi de dumping..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

chist pe un lob al tiroidei care nu ar trebui sa puna probleme.
nu-mi convine doza de 37,5 de euthyrox? sa iau distonocalm seara.
mi-ar fi dat 50 euthyrox dar pt ca ma plang...37,5.
tsh nu-mi influenteaza fsh si e2. n-au treaba.....
lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

daniela am facut eco in ziua a 13-a a CM si dr mi-a spus ca tocmai am ovulat si am presupus ca am ovulat cel mai devreme in ziua 12 a CM
iar progesteronul l-am facut in ziua a 19-a

samirastiu ca e importanta si o zi dar am vrut sa il fac sa stiu cu aproximatie daca e in limita sau nu;

aristica am dat 31.5 lei, l-am facut in Pitesti la Medas

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,io m-am plimbat prin toate camerele de la Korall si alea de la 2 sunt mici si fara balcon si alea de la parter si 1 sunt mari si au balcon,e adevarat.
dar alea double au patul matrimonial-e impropriu spus matrimonial ca doar cadrul de lemn e de pat matrimonial,peste el sunt puse 2 saltele una langa alta...iar camerele twin au 2 paturi separate cu totul...unu-n stnga si unu'n dreapta camerei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

samira f buna intrebarea ta referitoare la unitatea de masura, deoarece pe buletinul de analize online nu apare unitatea de masura.....f ciudat o sa ma duc sa imi i-au rezultatul de la clinica listat

adriana
chiar o sa tin cont la cate zile dupa ce am facut analiza apare CM

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

acum, ca tot vorbeam de factorul Rhesus (cine m-o fi pus), revin, desi subiectul ma intereseaza modic (si eu si hubby avem Rh+)..in pauza de masa am scris mail de pe telefon, unui prieten, medic, (nu va mai spun cum si-a dat okii peste cap hubby si s-a rugat ca, macar o data, sa mancam fara "implicatii medicale"..e un scump)
deci situatia e si mai complicata:
grupul Rh+, apare, daca exista macar o alela a genei D; daca nu apare, se noteaza cu d; acum un individ cu Rh pozitiv, poate avea structura genei DD sau Dd iar negativul dd;
deci, din 2 parinti cu Rh+, structura Dd, exista 25% sanse ca si copilul sa aiba dd, deci RH-; in teorie, 2 parinti cu Rh+, pot avea un copil cu Rh-; in practica, aceste cazuri sunt neglijabile (ce v-am zis)
si acum, ca sa fie tacamul complet, exista si cazul Rh slab pozitiv, care, la o donare de sange e considerat pozitiv si la o primire (transfuzie) e considerat negativ-> risc hemoliza

apoi:
caz 1: mama are rh-, tata rh+, medicii sunt de acord ca e situatia cu riscul cel mai mare (anticorpii ataca eritrocitele bebelusului->le distrug->afectare neuronala, cerebrala-> moarte fat);
masuri:
1.daca nu apar anticorpi - imunizare mama (injectia imunoglobulina (RhIg)
2.daca apar anticorpi, injectia nu are efect, nu se mai face-> monitorizare sarcina si transfuzie fetala (intrauterin si extrauterin)
caz 2: mama rh+, tata rh-, medicii pareri impartite
- unii propun imunizare mama (RhIg) pe motiv de incompatibilitate rh
- altii zic ca-i safe (sistemul imun al mamei nu se sesizeaza, dar imunologia, precum stiti, e tricky..)

mai , tipul e genetician, fost coleg si acum face cercetare in State..cica genetica ii cea mai complexa si nu se rezuma la grupa A,B,0, AB si Rh, deci fetelor..eu ma-nclin

p.s.:moromeatza, in urma ultimelor info, am ajuns la concluzia, ca baiatul tau, poate avea orice rh

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salutari la toata lumea...

Moromeatza

Huh, nu poate fi nimic simplu in medicina asta, ceva gen matematica, 2+2=4. Mereu trebuie sa fie si altfel sau cu sacse slabe de a fi nu stiu cum etc...

Mergi la inceput

sami, ntz, ntz, ntz, cred ca le-ai confuzat

etaj 1: cam 3, cam 4, balcon vedere curte, cate 2 paturi lipite, mari, fara aer conditionat
cam 5, mica, pat matrimonial, fara balcon, vedere curte vecin

etaj 2: cam 6 si cam 7, (exact deasupra camerelor 3 si 4), balcon vedere curte, paturi lipite, mari, cu aer conditionat;
cam 8 (deasupra cam. 5) small, fara balcon, vedere curte vecin;
(in astea am stat in toate (mai putin nr.8, dar am vazut-o)

parter: cam 1 si 2, fara balcon, (cel putin una cu trei paturi), vedere curte, n-am stat, dar le-am "vizitat"..

altfel, ma internez si ma testez de Alzheimer

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu sunt copil cu Rh- din parinti cu Rh+....adeca sunt de neglijat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, multumesc de info legate de korall . camerele fara aer conditionat au calorifer? (sper ca da ). la korall se poate si manca un pranz /o cina? sau n-au restaurant?
sabina, nu te stresa cu nodulul tiroidian. eu am doi pe lobul stang si uite ca nu m-au afectat.

Mergi la inceput