Clubul "babelor" FIV-oase 15

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Viotimis nu are timp sa scrie pe forum, dar are nevoie de pumni stransi pentru ET.

sami progesteronul mariei e in ng/ml, ca la Medlife asta e unitatea...acuma, doar nu m-oi fi bagat ca musca-n lapte?! Ai adus balerinii aia misto?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami
esti o ancora in oceanul meu agitat-> vb lui dr. D: "I love you, Sami, for this"
merg sa cetesc, ce imunologice si-a mai facut Sabina

Vio, sa ai noroc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pumni stransi pentru vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,cand mergi la HSC???
avion ai de pe o zi pe alta???

aristico,am ceva...urmeaza sa mai primesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Viotimis

fetele

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

vio, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

eu va citesc sporadic - nu pot tine pasul cu voi
am vazut si eu faza cu aspirantele si imi vine in minte doar atat: "'lume multa, oameni putini...". de fapt, fraza asta se potriveste mai multor persoane de pe forum, nu doar acelor aspirante.
moromeata, multumesc! imi scrii te rog pe mp cu cine ai nascut?
mai fetelor, eu am retint ça viotimis nu a mai ajuns la et, ca i s-au fragmentat embrionii. oi fi inteles eu gresit?

va rog, stiti cumva un hôtel la budapesta care sa fie oarecum la intrarea in budapesta? adica sa nu fie in inima budapestei (este vorba de un tranzit intre budapesta si viena), de aia zic sa nu fie un hotel in centrul orasului. multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Balanta
Villa Korall, e la iesirea inspre Viena (super aproape de autostrada), numa' buna de tranzit..atata doar ca, noua patroana pare mai sucita, dar na, nu stiu cat conteaza asta..
altfel, curat, breakfast ok, fair price (cel putin era asa, pe vremea lui Robert)..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, merci . care o fi diferenta intre double si twin room? oare loc de parcare au acolo, la vila? (asa am dedus de pe booking).
ce preturi mici la cazare fata de viena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

asa am inteles si eu acum, din postul ei (viotimis) de la fivungaria...

Mergi la inceput