Clubul "babelor" FIV-oase 15
Raspunsuri - Pagina 13
ioana3110 spune:
no, de-abia acum am reusit sa citesc tot....ufff
Lara, esti dusa... Apropos, ai dat de ingerash Mic/? eram curioasa ce face. Cat despre restul, eu sincer nu inteleg care-i treaba asta cu invidia in cazul fiv-ului cand iti doresti de fapt un copil....Este stupid..eu nu cred ca vreuna din noi, cele care am facut fiv, a fost invidioasa pe alta care a facut si a reusit si ar fi dorit ca fetei aleia sa-i fi esuat procedura numai pentru motivul ca noua nu ne-a iesit in momentul ala. Eu cel putin nu am trait astfel de sentimente si nici nu cred ca poti sa ajungi acolo.
E cel putin idioata caracterizarea asta cu "invidioase"
Sami- las ca te vad eu la iarna cu Lara la cabana...poate la un ceai de mushetzel dupa ce va tineti de cap, pe rand, la latrina
.
eu sunt curioasa ce mai face fetitza lui Tonirro. Oare au iesit din spital?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Lara27 spune:
Ioana, fata, double moco' for you
poti sa-ti bagi nasucul ala de gravideasa mai des pe aici, ca esti mai mult decat welcome, da? te-ai hotarat? faci amnio luna asta? tin pumnii, ca tot mi-s inclestati, de ce mi-e dat sa cetesc pe alocuri
nope, nimic de ingerash_mic, pe nicaieri, sper sa fie preocupata cu o noua IA si sa lesine de fericire la aflarea rezultatului..
hai, te pup maxim
p.s.: am retinut ca esti o gravi supla si frumoasa, bravas, vesela erai oricum, ce mai, o mami model
merg la somnic, lesin de oboseala (deh, de ceva tre sa lesin si eu..intr-o luna/doua sper sa lesin de invidie fata de toate fetele gravidite p-aci)
Sabina,Ady, Veve, Ari ati receptionat mesajul, da?
to be continued..
daniela74 spune:
`neata fetelor,ma uitam dupa Elenusha,ca ea e matinala,dar nimik?????
Vio imi pare tare rau,ai patit exact ca mine,ce ti-a spus dr.?Multa putere,sa poti sa o iei de la capat
o zi buna dragelor
daniela,
aadina spune:
Buna dimineata fete dragi,
Sabina nu stiu daca in hipermarketurile din Iasi sunt mucenici, or fi daca se gasesc si la Bucuresti, doar ca nu stim noi.Nici sotul meu nu prea are rabdare cand ajunge la alimente, vrea sa plecam cat mai repede.
Ai fost la endocrinolog? Poate ai zis si nu am vazut eu, dar ieri am avut o zi groaznica , am terminat pe la 10 seara si poate mi-a scapat din postari.
Treaba cu ovulatia e nasoala tare. Nici eu nu reusesc sa dibuiesc momentul. Mai rau e ca nici nu prea am unde sa fac ecografii la mine in oras. Este un ecograf, vechi tare, si vine o doctorita sambata, iar de deplasat la Iasi e cam greu. Ce bine e ca locuiti in orase mari, civilizate. Am mai dat si bani pe porcaria aia de pe net, care, cica iti monitorizeaza ovulatia (din saliva).
Ma duc la scoala, pana la 18 ore, apoi extra pana la 20. Poate pana avem noi copii se schimba ceva in sistemul de invatamant, ca acum e jale, dupa parerea mea, numai scoala nu se cheama.
O zi buna tuturor
5ab1na spune:
aadina
am avut 2 programari pana acum la doamna profesor doctor. m-a amanat de fiecare data. astazi ma duc la o noname...
samira33 spune:
neata gagici cu lipici
adriana,domnita,ai perfecta dreptate ca e mare diferenta de bani intre eco si tzep.
mie mi-a convenit ca Grizonatul nu-mi punea stampila pe eco ci pe control si atunci era vorba de 20 de lei in plus fata de tzep.
o zi faina tuturor
5ab1na spune:
la noi in iasi (spun asta poate sunt cititoare din moldova), cel putin in 2010, era doamna doctor socolov (buna pe ecografii) care facea monitorizare ovulatie cu 100 de ron. te duceai de prin ziua 8, spuneai ca vrei monitorizare ovulatie si apoi doctorita te chema de inca vreo 2 ori pana se elucida problema. toate cele trei eco costau impreuna 100 de ron.