Clubul "babelor" FIV-oase 15
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
dar eu vreau sa ne spuna in ce unitate de masura e exprimat PRG ei.
si abia dupa aia o felicit.
samira33 spune:
adriana,7 zile inainte menstruatie...7 zile dupa ovulatie....tot despre aceeasi zi vorbim...aia cu maxim de PRG ca faza luteala tre' sa aiba 14 zile in conditii ideale...tre' sa fie egala cu faza foliculara si CM ideal de 28 de zile.
adrianaady spune:
Samira cred ca e ng/ml .
Eu am spus ca daca ii vine cm la 7 zile de cand a recoltat progesteronul asta, poate sa stie cu siguranta ca a ales ziua corecta cand sa faca analiza,
adrianaady spune:
Sunt constienta ca monitorizarea ecografica e cea mai buna cale de a determina ovulatia, dar atunci cand dintr-un motiv sau altul nu o putem face, merita incercata urmarirea acestor simptome si folosirea testelor/temperaturii bazale ; dozezi progesteronul o zi, doua la rand cand crezi ca e ziua corecta ( 7 zile de la ovulatie) , apoi calculezi la cite zile de la analiza progesteronul iti vine menstruatia. Daca ai noroc si iti vine ciclul la 7 zile, ai nimerit ziua perfecta
samira33 spune:
sunt de acord cu tine adriana.
mie asa mi-a cel mai usor...cu eco.
mai bine penetratata zilnic decat intepata 2 zile consecutiv.
ioana3110 spune:
Buna fetele!
Sami, pai io alt Superfact cu noroc nu mai am, sa stii! Asa ca griji de el si schimba-i hartia aia mototolita care te deruteaza :-)
Lara, noi am stat in buricul targului la All4U appartments cu 33 de euro / noapte. Senzational locul!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto