Clubul "babelor" FIV-oase 15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Vio, imi pare tare rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da....avusesem dar nu sa inlocuim 200 de Utro cu 20 de Duphaston ci sa adaugam si 20 Duphaston/zi pe langa Utro.
parca asa imi aduc aminte...dar de ce???

Mergi la inceput

da-i bataie cris

nossa, nossa
assim voce me mata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Si eu tin minte ca si Samira. Era o discutie cu Balanta, parca. Cum ca Dupahstonul este un bun imunomodulator si de aceea sa se suplimenteze cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

piguleam la schema mea de baba fitzoasa. mie cei cu muzica ambientala mi-au pus in schema 800 de utro. hm...inca 20 de duphaston? ce zici?

vio

Mergi la inceput

da,da...asa a avut adriana...400 Utro dimi,400 seara si la pranz Duphaston.

sa-mi fie iertat neuronu'...care sunt aia cu muzica ambientala ???ca io nu stiu...am citit pe diagonala probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Consultatii si Sfaturi - Tratament naturist hidrosalpinx drept

Intrebare:

Buna seara.
Am fost diagnosticata de catre dr. Albu Mihai, Spitalul Giulesti, cu hidrosalpinx drept. Am urmat un tratament cu Zanocin, Polidin si supozitoare Carpicon. Dupa terminarea tratamentului s-a constatat reducerea la jumatoate a volumului acumularii. In momentul de fata dr. Albu mi-a prescris tratament cu supozitoare carpicon pentru inca 25 zile. Daca afectiunea nu dispare dupa acest tratament, medicul a recomandat operatie folosind tehnica clasica. Nu vreau sa recurg la aceasta ultima solutie inainte de a urma si un tratament cu produsele carpicon, prescris de dumneavoastra. Mentionez ca nu am dereglari ale cilului menstrual sau de alta natura si nu am nici dureri. Analiza Papa Nicolau a avut rezultatul gradul II si rezultatul la markeri tomorali a fost foarte bun.
Cu multumiri,
Stefania Traistaru.

....ce ziceti cat sunt de deosebita in cautarea unor rezolvari ale hidrosalpinxului meu
Ce ziceti?De incercat as incerca numai ca nu am si dozele ...

pup fetele si ma intorc la citit din urma,am ajuns la jumatatea cap 14...apropo
Lara
esti beton de bine documentata ...am ajuns sa citesc explicatia ta cu rh mamei si al tatalui,tine-o tot asa !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

o clinica cu care ma conversez eu
dar nu ma lasi oleaca sa tin suspans aici. oleaca. tot sa ma citeasca fetele astea care oricum nu citesc la donate ca...doamne fereste...sa ajunga ele pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

fete dragi!
Nu reusesc sa tin pasul cu tot ce scrieti, azi am avut o zi infernala la servici iar seara am alergat dupa diverse.
Sami si eu am ''boala''citirii etichetelor, incerc sa iau cumpar cat mai natural insa drept sa spun nici nu mai stiu ce mai e natural si ce nu.......apropo carnea de pui mi se pare goraznica, ca un buretel care fierbe in 15 min.
In rest, astept urmatorul cm sa bag si eu niste hormonale noi, ca nu am mai facut de ceva vreme si voi face si un amh, nu am facut deloc pana acum.
Viomitis imi pare tare rau, Dumnezeu sa iti dea putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Maria nu e deloc rau progesteronul Ca sa fi sigura ca ai nimerit ziua buna, sa fi atenta la cite zile de la recoltarea analizei iti vine menstruatia, ok?
Stiu ca toate sunt relative, dar eu mereu am intuit ovulatia cu +/- o zi dupa temperatura bazala, teste de ovulatie, o mica durere/jena de ovar; am luni cand fix a doua zi dupa ovulatie incep sanii sa fie sensibili ( asta nu stiu daca o fi semn rau sau bun dpdv hormonal); schimbarea consistentei/aspectului secretiei vaginale. Si am calculat la cite zile de la recoltare a venit menstruatia; de fapt asta e cel mai important, ca progesteronul sa fie analizat cu 7 zile inaintea venirii menstruatiei , si bineinteles sa fie o luna ovulatorie

Mergi la inceput