Clubul "babelor" FIV-oase 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

no comment.
eu m-am intristat.
nu le urmarisem desi fac pe detectivul.
e ca si cum mi-ar spune nasa mea ca nu mai vin pe la ea pentru ca are copil si sunt invidioasa. asta nu demonstreaza decat faptul ca nasa mea nu poate intelege ca eu sufar pentru mine si n-am nimic cu ea si copilul ei. am facut aceasta analogie sper pentru a fi f usor inteleasa. de ce nu poate intelege nasa mea? pentru ca nu-i pasa de mine.

si e nasa mea. ce vreti de la niste "confrate" on-line?

iar fetele care ne cearta dar n-au copii? chiar n-au nici o scuza. e ca si cum o colega din spital mi-ar spune: stai fata tu stai bine cu trompe infundate, eu am polichistice. de parca nu suntem in aceeasi barca!!! i-auzi nu vor sa fie ca noi, le e teama sa ajunga ca noi. mai sa fie. chiar? eu zic ca ar trebui sa deschida bine ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mda, se pare ca ratasem faza, am ramas doar cu ideea de "invidioase din cauze necunoscute"... Oricum you people anyway, invidioase sau nu...

Mergi la inceput

Sabina, analogia ta e ipotetica precum un FIV sau e pe bune?!

Mergi la inceput

e pe bune

Mergi la inceput

Mai, asta e naspa... Imi pare tare rau! Adica, dpdv meu e ok si sa simti chestii ciudate si naspa si trebuie sa te inteleaga cel care ti-e aproape. Deoarece chestiile naspa pe care le poti simti sunt doar un rezultat al frustarii personale, nu vis-a-vis de ceilalti. Si e chiar trist sa nu fii inteles de cei pe care ii consideri apropiati.

Uite, un moco' de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

la fete

multumesc tuturor fetelor care m-au ajutat cu diverse sfaturi (sunt multe si nu le enumar de teama sa nu uit pe cineva) dar si celor care s-au gandit la mine in ultima perioada.

o sa revin cand voi fi intr-o stare de spirit mai buna ...

Bafta tuturor, sa vi se implineasca visul de a deveni mame !

si de 8 Martie din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dragutele mele doamne...nu are rost sa va intristati.

pacat ca anumite individe nu inteleg ca boala asta a noastra...se poate lua....si Doamne-fereste!!!intr-o zi pot sa ajunga fix in pozitia noastra sau mai rau-ca si noi putem fi mai rau decat suntem,sunteti constiente,nu???

ca noi suntem suficient de pop.u.l.a.t.e la mansarda incat sa nu ne apucam sa judecam/etichetam/emitem pareri cu valoare de axioma vis-a-vis de alea mai "rau" ca noi...asta e deja alta poveste...si pana la urma urmei...acolo unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere....asa ca relax...haideti sa ne continuam munca nobila si sa le dam material de studiu ....celor care se pare ca au alte preocupari pe aici decat cele normale pe un site cu si despre copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

vio,te imbratisez virtual.
stiu ca acum cuvintele nu te consoleaza in vreun fel...stiu ca acum e al naibii de greu dar mai stiu si ca vor veni zile mai bune...promit.

te asteptam la taclale atunci cand ai sa poti.

Mergi la inceput

da samira

gata eu am zis ce am vrut. altii sa citeasca ce vor (eventual la Fiv_Cluj).

i-auzi se gasesc uscati mucenicii aia? mai mai.
avusesem noi o discutie despre cum putem inlocui 200 mg de utrogestan cu o pastiluta de duphaston?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Oai...de fo 3 zile ma chinui sa va ajung ... pe cand sa ajung pe final de capitol, vad ca e altu nou, aproape plin Harnice foc Mai am 20 de pagini maxim si va "prind" ...

Ai si eu te pego ...
Ai ai si eu te pego

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput