FIV 299
Raspunsuri - Pagina 9
eri.ka spune:
merci! Da, bineinteles.
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Eri.ka bravoooooo,felicitari sa ai o sarcina usoara si la termen ti-au cerut sa repeti testul la 2 zile? daniela, |
monaramona spune:
felicitari erika ...urmezi tu ,many
sa ai o sarcina usoara in continuare,si un bebe sanatos
bubulicagar spune:
erika ma bucur enorm pt.tine.cand ma gandesc ce griji iti faceai in urma cu ceva timp,iar acum urmeaza sa devii mama.iti doresc sarcina usoara!
aruam spune:
Buna fetele,
acum am intrat si eu si ce vad ..mare bucurie FELICITARI ERIKA
SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS !
Ieri am fost la eco ziua 9 a CM ai a 7-a de stimulare .pe ovarul stang 4-5 foliculi iar pe drp 3 dar dr nu a fost multumita de cei de pe drp pt ca erau prea apropiati unul de altul si mi-a zis ca s-ar putea sa fie chisturi nu era sigura .Iau inca 2 zile trat si maine ma duc iar la eco sper sa fie bine .
Endometru 8,4 mm.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
sper spune:
Erica felicitari!
Aruam poate nu sunt chisturi, ce daca sunt apropiati. Acolo au crescut ei. Dc erau ovarele pline de foliculi erau toti apropiati. Importanta e dimensiunea lor, ce dimensiuni ti-a spus?
Clexane ce doza faci , l-ai inceput? Multa basta, tin pumnii!!
Speranta
aruam spune:
Multumesc Sper nu stiu ce dimensiuni au nu mi-a spus ,clexane fac de 0,4 .
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
castelanaC spune:
Eri.ca felicitari din toata inima!!!!!!
De Craciunul asta sa vedeti ce poze frumoase aveti toti trei-patru la brad!!!!!
sarcina usoara si bebe sanatos!
Ai grija de tine si acum programul tau e asta: tratament, canapeloase si linisteeeeeeeeee!