FIV 299
Raspunsuri - Pagina 8
daniela74 spune:
bafta multa dragelor,
offf toata lumea face fiv,doar eu stau pe tusa,mama ei de asteptare
Aristicule bine ca mi-ai adus tu aminte,ca le-am mai bagat un telefon la neobrazatii aia,au trecut 3 saptamini de cind am depus cererea,si ei nimik,de parca le-am cerut luna de pe cer.Oricum refac analizele,astept uratii pe la sfr.lunii si ma pun pe treaba. si abia astept sa vina iepurasii-bebelasii.
daniela,
Brigit spune:
many_bani, multa bafta! sa fie cu noroc si sa iasa o surioasa frumoasa si sanatoasa pentru Vlad !
Iti tin pumnii stransi!
mult succes si celorlalte fete care asteapta rezultate sau sunt in pregatirea procedurilor!
monaramona spune:
many sunt si eu cu ochii pe tine
angi hai ca mai ai putin si tu
eri.ka hai cu vestea mare ca ma benoclez la pc mereu sa vad ce faci
pup fetele
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Brigit many_bani, multa bafta! sa fie cu noroc si sa iasa o surioasa frumoasa si sanatoasa pentru Vlad ! Iti tin pumnii stransi! mult succes si celorlalte fete care asteapta rezultate sau sunt in pregatirea procedurilor! |
many_bani spune:
Erika ?
Mona, multumesc mult
Eu sunt fericita, dupa monitorizarea de ieri, proful a zis ca-i place ce vede si am ramas pe aceeasi doza de progynova. Este ptr. prima data de cand sunt in "bransa" cand nu mi se modifica tratamentul
eri.ka spune:
Dupa ET am stat decat 24ore in pat efectiv fara sa fac nimic, apoi am mers cu masina (pasager nu la volan) 300km. Apoi nu am facut deloc efort, dar nu am stat numai in pat (plimbari usoare, mers prin casa etc). Am baut cam 2-3L de lichide si am luat medicatia data de dr. Am mancat tot ce am vrut fara retineri si fara sa am pofta de ceva anume.
Punctia am facut-o pe 01.03 si transferul pe 04.03.
Temperatura bazala a fost asa: 09.03-37,0; 10.03-37,0; 11.03-37,1; 12.03:37,1; 13.03-37,0; 14.03:36,9.
Ca semne nu au fost multe. Doar ma intepa burtica atunci cand mergeam mai repede sau faceam miscari bruste sau vroiam sa iau ceva mai greu (de la inceput si pana acum inclusiv).
Sanii au fost umflati si ma dureau rau in primele 3-4 zile de la ET. Apoi au rams umflati, dar au inceput sa nu ma mai doara decat la atingere.
Am avut dureri de spate(cam dupa ziua 7 de la ET pana acum), dar diferita fata de alea de la ciclu. Ale mele au fost mai intense acum.
Am avut dureri de burtica cum sunt alea de la ciclu - identice, dar mai scurte si in reprize (pe mine la ciclu cand ma lua durerea nu ma mai lasa, dar acum venea si trecea).
Am avut decat 2dureri de cap insuportabile (ma fulgerat in fata ochilor si nu am mai vazut pt 2-3secunde).
Am incercat sa scriu cat mai multe pt ca si eu am cautat si am citit capitole intregi pe forumul asta si pe alte pagini si abia gaseam cate ceva. Dar fiecare reactioneaza diferit la toate.
Asa ca semnele mele nu tre sa fie litera de lege. Doar sa creasca speranta. Daca am uitat ceva imi cer scuze.
Bafta tuturor! Si sa vedem anul asta cat mai multe doua liniute (eu inca nu am vazut ca nu mi-am facut test de pipi azici doar de sange 37,26)
pe toata lumea.
Sunt super fericita!!!!!!!
daniela74 spune:
Eri.ka bravoooooo,felicitari
sa ai o sarcina usoara si la termen
ti-au cerut sa repeti testul la 2 zile?
daniela,