FIV 299
Raspunsuri - Pagina 7
many_bani spune:
Buna dimineata,
Gata si prima echografie, lucruri bune, insa fiind a 3a zi de cm, endometru micut, 3 cm, dar il hranesc sa se faca mare si grasut , uter curat, ovare fara chisturi, astept sa vad sambata ce va fi.
Erica astazi este ziua cea mare sau maine? Bafta
mariuca83 spune:
Bravooo Many Doamne ajuta sa fie bine pana la capat .
Vad ca tu faci mai multe eco, eu am prima eco abia joi si sunt ziua 13 cm. Tare aiurea mi se pare. Sper sa vin si eu cu vesti bune joi. PUUp
angieangie spune:
buna fetele..vineri merg si eu la Marinescu la echo..apoi pe sambats..duminica astept cm sa incep injctarea:)...am emotii..sper sa fie bine
va pup si va doresc multa bafta si sa avem numai beta mari:*:*:*
aruam spune:
Bafta multa fetelor!
Sa faceti multe oute grase si frumoase
Eu maine o sa vad cate oute am produs ... am niste emotii.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
aristica spune:
many sunt cu ochii deschisi, nici nu clipesc pana la beta al tau. Endometrul tau se va ingrosa de la estrofem. Doamne-ajuta sa vi cu o surioara/fratior pentru Vlad
brunica pe ce meleaguri colinzi?
daniela la tine s-a solutionat stramutarea dosarului?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
castelanaC spune:
many_bani brava pentru asa vesti bune!!!!! sa o tii tot asa!
Mariuca si bafta maxima!
angieangie uau intri chiar in linie dreapta, bafta si sa fie bineinteles cu ochi!!!
aruam oau, maine eco cu oulete de calite'! Bafta si nu baga in seama emotiile!
eri.ca si sper sa se fi inselat testul pipi, maine sa vii cu beta supermare!
daniela si bruna va pup si flori pentru voi!
eri.ka spune:
Maine fac testul. Dar deja m-au apucat emotiile :(
Sper sa fie maaaareeeee. Sa va ganditi la mine!
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Buna dimineata, Gata si prima echografie, lucruri bune, insa fiind a 3a zi de cm, endometru micut, 3 cm, dar il hranesc sa se faca mare si grasut , uter curat, ovare fara chisturi, astept sa vad sambata ce va fi. Erica astazi este ziua cea mare sau maine? Bafta mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eri.ka Maine fac testul. Dar deja m-au apucat emotiile :( Sper sa fie maaaareeeee. Sa va ganditi la mine! |
Bafta maine si tinem pumnii stransi!
Doamne Ajuta!!!!!!!!