FIV 299

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade80 spune:

Va mutumesc pt. primirea calduroasa ! Sunt la al patrulea Fiv , si incercam de mai bine de sapte ani sa avem un bebe ; ultimele doua incercari le-am facut la clinica Goldenes Kreuz si vineri am primit vestea cea mare , beta 62 ! Am avut mari emotii , pt.ca m-au chemat la testul de sange in z9 de la Et (transfer cu blastociti 2 puiuti am transferat) , cu o seara inainte de test , adica z8 de la Et am avut un mic spotting care mm-a dat peste cap ,credeam ca o sa imi vina ciclul . Ma gandeam ca e prea tarziu pentru implantare tocmai pentru-ca facusem Et cu blastociti .Am fost la testul de sange si am asteptat telefonul de la clinica cu nervii intinsi la maxim ; intr-un final m-au sunat si mi-au spus ca testul este pozitiv dar valoarea cam mica , un pic peste 17 . Mi-au recomandat sa iau tratamentul de sustinere in continuare si sa repet testul de sange dupa doua zile . Mai departe stiti ce s-a intamplat ! Inca nu imi vine sa cred , dar vreau sa va spun ca sunt sigura si simt din toata inima ca Dumnezeu a facut o minune pentru mine , asa ca nu va pierdeti speranta si rugati-va la Sfintii Parinri Ioachim si Ana la Sfanta Fecioara si la Iisus Christos . Asa am facut si eu si sincer sa va spun ma gandeam ca sunt prea pacatoasa ca Ei sa imi asculte ruga ,pt.ca la biserica nu mergeam regulat si nici nu ma rugam decat poate atunci cand aveam probleme . Asa ca nu va pierdeti speranta si rugati-va pentru-ca doar El ne poate ajuta . Asta este povestea mea pe scurt , nu v-am dat detalii ''tehnice'' deocamdata , dar daca aveti intrebari va voi raspunde cu placere !Va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

Bruni, Bombi, Daniela, eri.ka ...

Eri.ka, iti doresc un beta mare !

am avut punctia pe 2 martie dar, din pacate, ovulele nu s-au fertilizat si am incheiat Fiv 2 fara ET.

Bafta multa tuturor, sa deveniti gravidute cat mai repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

vio imi pare rau
daniela fiecare parinte vrea binele copilului lui, si fac ce cred ei de cuviinta ca e mai bine ptr el..daca ei cred ca fetita poate sa mearga la varsta aceea e ok ..sunt unii copii care nu vor sa mearga..de ex al meu are 5 luni si vrea mereu in picioare ,il tin putin ptr ca e ff energic ,dar ptr ca e greoi nu ma incumet sa il tin prea mult..baiatul cel mare a plecat singur la 9 luni ,nu a mers in 4 labute , a vrut numai sus ..asa e si asta mic..te pup si astept vesti de la tine ..cum te mai simti?
eri.ka hai cu beta mare
ade80 bine ai venit ..scrie repede 10 mesaje si mai vb despre tine
many hai ca abea astept sa te vad cu emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ade, felicitari , ai grija de tine, urmeaza o perioada grea, dar foarte frumoasa, asa ca bucura-te de burtica ta si sa ai o sarcina linistita.
Erika, tinem pumnii ptr. un beta mare. Chiar asa cum ai rezistat fara sa faci un pipi test?
Mona, nu vreau sa te superi, insa mi se pare exagerat sa sustii un copil de 6 luni sa mearga, vorbim aici de coloana care nu este intarita si multe alte lucruri (articulatii etc), dar evident este parerea mea.
Daniela lasa ca o sa se documenteze si dl. sot mai pe la vara cum sta treaba.
Viotimis imi pare tare rau ca s-a incheiat asa FIV 2 la tine, dar trebuie sa ramai increzatoare in sansa ta.
Castelanilor de este mari si tari, va pup apasat, cum mai sunteti acum in prag de 2 ani?
Brunica tot in vacanta?

Eu maine am prima echografie, evident ca am emotii ptr. endometrul meu, mereu face cum vrea el si nu cum doresc eu, sunt curioasa maine de ce va gasi dr.
O saptamana faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele

Ade felicitari , sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
Erika batfa multa si un beta mareeeee....
Viotimis imi pare f rau ,iti doresc sa ai puterea sa treci peste aceasta grea incercare.
Eu sunt in ziua a 5-a de stimulare si din ziua a 3-a a inceput glera aceea de ovulatie e normal asa de repede?
Mi-e frica sa nu ovulez inainte de punctie.

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele

Eu sunt in ziua a 5-a de stimulare si din ziua a 3-a a inceput glera aceea de ovulatie e normal asa de repede?
Mi-e frica sa nu ovulez inainte de punctie.

Nu cred ca este pericol de ovulatie, probabil ca daca se vede asa ceva iti mareste doza de inhibare, sau ai avut doza unica de diphereline? scuze daca ai mai spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor, fivoaselor!

Mani,Daniela, va pup, suntem bine, eu dupa o mica interventie dentara si Castelan creste, incepe sa "rupa" cuvinte, este foarte receptiv, asta ma face sa ma ocup mai mult de el. Profit din plin si stau cu el, inca nu il dau acum la gradi, poate la toamna. In rest...ma cam uit cu jind in calendar si vad ca trece timpul si fiv-ul trei trebuie sa-l mai spostez...sper ca nu prea mult. Da many, iti amintesti bine, la inceputul lui aprilie facem 2 ani,nu stiu sincer unde au zburat anii astia, si mai ales cand.
Fetelor va doresc din suflet momente ca acestea, sa aveti copilasii vostrii mult doriti!!!

Ade, felicitari si sa fie bine, sarcina usoara, stai linistita si urmeaza tratamentul cu sfintenie! Doamne Ajuta!

Vio...imi pare sincer tare rau...

Daniela...nici eu nu-s de acord cu fortarea lucrurilor, fiecare bebe are ritmul sau, mi se pare totusi nepregatit copilul la 5-6 luni sa fie tinut sa mearga, el vrea...dar nu are erticulatiile formate, coloana...echilibrul acum se formeaza, la al meu nici nu ar fi fost posibil...era mare, fff greu, a facut toate progresele astea treptat dar cand a inceput sa merga de ex a fost [erfect, se plimba ca pe bulevard, toate la timpul lor.
Eu ma simt uneori in dificultate cu alte mamicute, pentru ca eu nu i-am dat inca ciocolata, dultciuri tip batoane ( mai pe romaneste porcarii) si cand mergem pe undeva mamicile scot sa dea dulciuri la copiii prezenti, am obosit sa le zic: va rog nu-i dati cioco la Castelan...sa vezi ce priviri...dar cum? dar de ce? zici ca-s cea mai rea si tampita mamica din lume...mai ales seara primesc ai lor copii, inacceptabil pt mine.

Many hai cu vesti de la eco!
Eri.ca numai maine nu-i poimaine cand vii cu beta mareeeeeee!!!

fetelor va pup si sa citim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Many dipherelinul il fac zilnic doza de 0,1 mg ,eu urmeaza miercuri sa am primul eco.

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Many dipherelinul il fac zilnic doza de 0,1 mg ,eu urmeaza miercuri sa am primul eco.

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Bafta multa

Deci luna asta sunt multe fete in focuri, era si cazul ca prea era liniste pe aici.

Saptamana linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Credeti voi k n-am facut test de urina? Am facut 1 in a 10a zi... si a iesit negativ. Si m-am gandit ca nu avea cum sa iasa pozitiv asa repede (in ziua 5 si jumate dupa ET). Si am zis ca nu mai fac altul si astept pana la analiza de sange - pe 14.03 - ca abia atunci se fac 9 zile jumate de la ET. pe toate

Mergi la inceput