FIV 299
Raspunsuri - Pagina 22
aruam spune:
Many si eu tot pe 22.03.12 am facut ET dar eu credeam ca se pune si ziua cu ET.
Inca sunt acasa intentionez de miercuri sa merg daca ma simt bine.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Many si eu tot pe 22.03.12 am facut ET dar eu credeam ca se pune si ziua cu ET. Inca sunt acasa intentionez de miercuri sa merg daca ma simt bine. PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane 04,mg /zi FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
Am inteles te grabesti insa ziua ET-ului este ziua 0
claudina78 spune:
ceau fetelor.
citesc deja de ceva vreme experientele voastre si incerc sa inteleg si sa raportez la situatia mea.eu sunt la primul fiv:am facut punctia pe 12 si transferul pe 14....doar un singur embrion am avut.pe 28 am planificat testul de sange.am crampe de ciclu tot mai des si tot mai intens:(daca as face azi un test dr sarcina si ar iesi negativ care ar sansele ca cel de sange sa iasa altfel?
simt ca ma inec la mal dar toata presiunea pe durata stimularii a fost mare pentru ca organismul nu reactiona prea bine la stimulare si de la un eco/analize hotmonale la urmatoarele era suspsnsul ca e posibil sa nu mai continuam cu stimularea.nu vreau sa va plitisesc cu starea mea trista de acum insa simteam nevoia sa impartasesc cu voi un pic din povestea si starea mea.
va pup,cu drag claudina
aruam spune:
Claudina bine ai venit !
Bafta multa sa fie cu ochisori.
Incearca daca nu mai ai rabdare si fa-ti un test maine dimineata ca nu se stie niciodata.
Doamne Ajuta !
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudina78 ceau fetelor. citesc deja de ceva vreme experientele voastre si incerc sa inteleg si sa raportez la situatia mea.eu sunt la primul fiv:am facut punctia pe 12 si transferul pe 14....doar un singur embrion am avut.pe 28 am planificat testul de sange.am crampe de ciclu tot mai des si tot mai intens:(daca as face azi un test dr sarcina si ar iesi negativ care ar sansele ca cel de sange sa iasa altfel? simt ca ma inec la mal dar toata presiunea pe durata stimularii a fost mare pentru ca organismul nu reactiona prea bine la stimulare si de la un eco/analize hotmonale la urmatoarele era suspsnsul ca e posibil sa nu mai continuam cu stimularea.nu vreau sa va plitisesc cu starea mea trista de acum insa simteam nevoia sa impartasesc cu voi un pic din povestea si starea mea. va pup,cu drag claudina |
eu in sarcina cu Vlad am avut de facut beta la 13 zile, in seara celei de a 12 a zi am facut un pipi test, unul de 2 bani, in care a 2a liniuta era pala rau de tot. A 2 a zi beta a fost 336, deci cred ca este in functie de cat de sensibil in a detecta HCG-ul este testul, in alta ordine, crampele si durerile asemanatoare celor de cm sunt de bine. Asa ca bafta mare draga mea
claudina78 spune:
multumesc mult pebtru incurajari.deocamdata sper...ca doar speranta moare ultima.eu am facut absolut tot ce mi-a stat in putinta:am respectat absolut toate indicatiile...mai departe va fii cum va vrea Doamne Doamne.
va pup si revin cu info cat de repede o sa am
aruam spune:
Buna fetele
Many cum esti ti-a mai trecut raceala?
Claudina hai cu testul pozitiv
Eu azi ma simt mai bine decat ieri nu mai mai doare spatele decat f putin.
04,mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
luisianadsd spune:
many tin pumnii si restul fetelor sunt mereu in rugaciunile mele
Eu joi merg la sibiu sa-mi vad inimioara copilului
Sper totul sa fie bine
va pup si tin pumnii stransi pt aruam si claudina
claudina78 spune:
ceau dragele mele,
va multumesc tururor pentru incurajari si pentru pozitivismul pe care il transmiteti.
maine dimineata ma duc pt sange si ma gandesc ca tot maine voi primi si raspunsul.
aruam:ma bucur sa aud ca durerile de spate se reduc si ca te simti mai bine.
many:sper ca lamaia a avut efectul asteptat si ai scapat de raceala
luisianadsd:cred ca abia astepti sa faci eco.sunt convinsa ca va fii un sentiment extrem de placut si emotionant in acelasi timp.
va pup dragele mele si sa aveti o zi insorita
tamys spune:
many_bani nu imi vine sa cred ochilor ai pus 4 embrionasi Doamne ajuta !!! sa vina barza iar, cu o surioara sau ce va doriti voi pupici.
Va doresc tuturor implinirea visului cat mai repede
21+ cu