FIV 299
Raspunsuri - Pagina 21
many_bani spune:
Buna dimineata,
Eu sunt tare suparata si dezamagita, mari sperante nu mai am de la acest FET. Ieri ziua 3 de la ET, m-a lovit o raceala/viroza sau ce o fi de nu mai stiu de mine. Durere de cap, durere in gat, ma dor toate oasele, iar spatele este tzeapan si din pacate nu pot lua mai nimic. Am pus cartofi stropiti cu alcool sanitar la gat si parca un pic, un pic este mai bine si am mai luat si paracetamol simplu. De ce trebuia sa se intample fix in per.de implantare?
O saptamana faina
Looana spune:
Many draga mea i-mi pare rau ca chiar acuma te-a luat raceala,dar stai linistita stii ca lucrurile minunate se intimpla chiar cind te astepti mult mai putin.....au fost atitea cazuri cind nu se astepta si minunea sa produs Stai linistita,cu ceai mult cu lamaine si ce poti lua,bine daca nu tusesti restul trece in citeva zile.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
mariuca83 spune:
Manyy stai cat mai linistita in pat fara efort bea ceai cu lamaie ajuta f mult important este sa nu faci febra si sa nu tusesti f tare. In rest fii optimista Doamne Doamne te va ajuta.
Puup Multa sanatate.
broscuta7 spune:
Many, draga mea, incearca sa stai linistita cu multe ceaiuri cu lamaie si miere. Si homeovox este homeopat si e f bun pt gat.
Aruam, mai bine mai stai linistita acasa si zilele urmatoare daca poti.
Va intrebam zilele trecute de un bhcg in ziua 9 de la et daca iese ceva relevant (ET facut pe 14.03, analiza pe 23.03.). L-a facut prietena mea si i-a iesit 0,45. E disperata si nici nu vrea sa-l mai repete. Nu stiu ce sa-i spun ca eu nu am facut niciodata asa devreme. Abia isi mai ia tratamentul de sustinere in continuare la marile mele insistente, ca ea nu are niciun simptom, ca-i vine menstruatia etc.
M-am gandit sa va intreb si pe voi ce credeti de rezultatul asta.E posibil sa fie facut prea devreme totusi?
Va si multa bafta tuturor.
angieangie spune:
broscuta...eu in ziua 9am avut beta 17la primul fiv..si a fost sarcina chimica...nush cesa zic..sa mai astepte si sa intrebe dr mai departe ce sa faca...azi mi-am cumparat pastilutele albastre:)))
pe 29 merg la echo...pupici la fete
many_bani spune:
Mariuca din pacate am facut si febra, asta este.
Broscuta ti-am zis ca eu am facut beta in ziua 10 de la ET si a fost 95,35 nu stiu ce sa zic dar realist vorbind nu cred ca este sarcina, parerea mea
Azi sunt un pic mai bine fizic, psihic sunt in ziua de NU si mai am atat de mult de asteptat.
aruam spune:
Many imi pare rau ca ai racit ,dar stai linistita, multe lamai cu miere ,ceaiuri si totul o sa fie bine.
Broscuta imi are rau pt prietena ta ,nu stiu ce sa zic sa mai aiba totusi rabdare un pic .
Eu azi in ziua a 5-a de la ET am niste dureri de spate ca la ciclu nu poate fi asta e prea devreme .
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Many imi pare rau ca ai racit ,dar stai linistita, multe lamai cu miere ,ceaiuri si totul o sa fie bine. Broscuta imi are rau pt prietena ta ,nu stiu ce sa zic sa mai aiba totusi rabdare un pic . Eu azi in ziua a 5-a de la ET am niste dureri de spate ca la ciclu nu poate fi asta e prea devreme . PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane 04,mg /zi FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
Am crezut ca am facut ET in aceeasi zi, eu am facut pe 22, deci sunt in a 4a zi. Durere de spate poate fi si un semn dar poate fi si de la stat in pat. Mai esti acasa sau ai mers la munca?
Angi draga mea , bafta multa si tie