FIV 299

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

fetelor va pup pe toate si ma bucur si sufar alaturi de voi ,este adevarat ca scriu mai rar dar acum trebuia sa scot capul pt many...
many sa dea DD sa fie bn si sa-i faci lui vlad o suriaora si un fratior..te pup si sunt cu gandul la tine...
felicitari celorlate fete si bafta la cele in focuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

fetelor va pup pe toate si ma bucur si sufar alaturi de voi ,este adevarat ca scriu mai rar dar acum trebuia sa scot capul pt many...
many sa dea DD sa fie bn si sa-i faci lui vlad o suriaora si un fratior..te pup si sunt cu gandul la tine...
felicitari celorlate fete si bafta la cele in focuri..

Multumesc mult, ma simt tare bine ca te-am facut sa scoti nasucul, dar de tine nu me spui nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

din pacate nu am niciun plan...cum apare ceva cum dau de stire aici la fete ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

ANCHUSA ce faci tu cum esti?
MULTUMESC MULT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineata fetele

La cat timp de la ET are loc implantarea ?
Eu din ce am inteles incepand cu ziua 3 pana prin ziua 5 asta am dedus din faptul ca in perioada asta mi-au zis sa stau mai mult in pat.
Fetele care au mai trecut prin asta ati avut ceva simptome gen intepaturi ,dureri de burta nu stiu orice....

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna dimineata fetele

La cat timp de la ET are loc implantarea ?
Eu din ce am inteles incepand cu ziua 3 pana prin ziua 5 asta am dedus din faptul ca in perioada asta mi-au zis sa stau mai mult in pat.
Fetele care au mai trecut prin asta ati avut ceva simptome gen intepaturi ,dureri de burta nu stiu orice....

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Draga mea,

Nu cauta semne, difera de la organism la organism, dar si de la sarcina la sarcina la aceeasi femeie. La mine nu au fost doua la fel, ma refer la per.de asteptare, ca apoi greata si stari de rau, au fost la greu. La mine sanii era cei mai sensibili, anul trecut surpriza, erau amortiti, nici un semn de la ei pe care sa ma bazez si eu. Nici nu speram la sarcina si cand colo beta mare, le-am gasit scuze ca alaptasem mult si ei nu-si revenise . Asa ca relax ( eu vorbesc) si sa ramanem pozitive. Eu am avut o noapte tare agitata, nu stiu din ce motiv Vlad s-a miorlait si s-a foit toata noaptea, iar eu m-am trezit cu durere in gat si spatele tzeapan. Acum baietii au plecat in Herastrau iar eu lenevesc pana vine micul terorist care spune la toata lumea ca " mama acash"
Duminica placuta

PS despre per.de implantare si asta difera in functie de nr.de celule, daca este embrion de 3 zile sau blasto.etc, ma repet relax.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Many esti o dulce ai dreptate trebuie sa ma relaxez doar ca m-am saturat sa stau cocotata in varful patului si de asta intrebam de per de implantare, eu am avut embrioni de 3 zile.
Probabil de sapt viitoare o sa merg la servici sanu mai stau atat sa clocesc

04,mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

aruam si many multa baftasa dea Dumnezeu sa fie embrionasi lipiciosi
eu sunt ziua 5 de stimulare..menopur+diphereline...sper sa fie ok...fug ca s a trezit teroristul meu micdar revin cu noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Angie te astept miine cu vesti de la eco,bafta
Dandanutz ma bucur sa te vad.
Aruam si Many sinteti in gindul meu
gravidutele noastre cum sinteti,au aparut greturile ?
fetelor,eu cred ca Brunica noastra ne pregateste o surpriza,sa dea Dumnezeu sa am dreptate.
pup si o seara frumoasa

daniela,

Mergi la inceput