FIV 299
Raspunsuri - Pagina 15
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Many se apropie ziua cea mare,multa bafta draguta daniela, |
Am mari emotii, maine aflu cati au rezistat la decongelat si sper ca endometrul sa fi crescut cat sa fie pregatit de nidare.
Looana spune:
Many doamnea ajuta sa reziste maine si sa- i transferi pe cei lipiciosi.Sa fie cu noroc din suflet ma gindesc la tine.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
many_bani spune:
citat din mesajul lui Looana Many doamnea ajuta sa reziste maine si sa- i transferi pe cei lipiciosi.Sa fie cu noroc din suflet ma gindesc la tine. Looana Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
castelanaC spune:
citat din mesajul lui luisianadsd Fetelor am bhcg 33,5 a zecea zi de la embriotransfer |
FELICITARI si sarcina usoara pana la termen!!!! Babe sanatos si iubitor de mama sa, sa stea cumintel pana la 40 de sapt!!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui Looana Eu chiar cautam pe forum cum se interpreteaza valorile betaHcg ,pt ca azi ziua -14 de la ET mi-a iesit 1000 si ceva putin peste. Abia astept citeva zile sa vad ce se ba vedea la ecografie,mor de curiziotate,nunam asteptat beta cit astept de pe ecografie |
FELICITARI!!!!!!!!!!
CRED SI EU CA SUNT MAI MULTE INIMIOARE
este o perioada superba cand vei trai de la o ecografie la alta, sa-i mai vezi cum dau din copanele!
Sarcina usoara si pana la termen, bebei sanatosi!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui many_bani Am mari emotii, maine aflu cati au rezistat la decongelat si sper ca endometrul sa fi crescut cat sa fie pregatit de nidare. |
Many tinem pumnii stransi!!!!!!
Hai cu vestile bune!!!!
Nicolle88 spune:
Many, am intrat sa-ti spun ca eu si cu baietii mei iti tinem pumnii stransi si-ti transmitem toate gandurile bune pentru acesta inercare. Sunt convinsa ca o sa fie bine si de Paste o sa topaim de fericire
Celorllate fete care au reusit (scuze ca nu v-am retinut numele) va doresc sa va bucurati de aceasta perioada si sa incercati sa stati cat mai linistite si sa alungati gandurile rele. Fiti pozitive, este foarte important.
Bruni, pe unde umbli, ce faci?
PS: eu de ieri am inceput gimnastica pt gravide, sunt rupta, am o febra musculara....
aruam spune:
Buna fetele
Maine am ET am ramas doar cu 3 embrioni din 13 ovocite .
Vreau sa va intreb si eu voi ati avut dureri de burta dupa punctie?
Eu si azi am si destul de deranjante sunt mai mult ca niste crampe si sunt foarte balonata.Am vb cu dr si mi-a zis sa iau Dostinex dar nu sunt sigura ca am inteles bine ca din cate am citit eu asta e pt oprirea lactatiei, oricum astept sa vb maine cu ea la ET
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
Seara buna,
Si eu cu vesti proaspete, au rezistat toti 4 embrionii, embrioloaga s-a exprimat ca " avem niste embrioni tare frumosi" maine am ET, Maura vom fi colege de " suferinta".
Despre dureri, am avut si eu dupa punctii mai mult ca o jena sau dureri usoare, insa de fiecare data am primit dupa punctie antibiotic, doxiciclina, ptr.a prevenii infectia si a fost ok.
Bafta multa
Fetelor multumesc ptr.gandurile voastre