FIV 299
Raspunsuri - Pagina 16
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Seara buna, Si eu cu vesti proaspete, au rezistat toti 4 embrionii, embrioloaga s-a exprimat ca " avem niste embrioni tare frumosi" maine am ET, Maura vom fi colege de " suferinta". Despre dureri, am avut si eu dupa punctii mai mult ca o jena sau dureri usoare, insa de fiecare data am primit dupa punctie antibiotic, doxiciclina, ptr.a prevenii infectia si a fost ok. Bafta multa Fetelor multumesc ptr.gandurile voastre mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
sa vezi tu ce gemeni frumosi o sa faci
daniela,
daniela74 spune:
Aruam,nu fi suparata,ai 3 puiuti care abia asteapta sa ramina cu tine.Bafta multa
pup fetele si sa aveti o zi frumoasa
daniela,
eri.ka spune:
citat din mesajul lui aruam Buna fetele Maine am ET am ramas doar cu 3 embrioni din 13 ovocite . Vreau sa va intreb si eu voi ati avut dureri de burta dupa punctie? Eu si azi am si destul de deranjante sunt mai mult ca niste crampe si sunt foarte balonata.Am vb cu dr si mi-a zis sa iau Dostinex dar nu sunt sigura ca am inteles bine ca din cate am citit eu asta e pt oprirea lactatiei, oricum astept sa vb maine cu ea la ET PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane 04,mg /zi FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
Bafta multa si sa vii cu toti 3 lipiciosi acasa!
eri.ka spune:
citat din mesajul lui many_bani Seara buna, Si eu cu vesti proaspete, au rezistat toti 4 embrionii, embrioloaga s-a exprimat ca " avem niste embrioni tare frumosi" maine am ET, Maura vom fi colege de " suferinta". Despre dureri, am avut si eu dupa punctii mai mult ca o jena sau dureri usoare, insa de fiecare data am primit dupa punctie antibiotic, doxiciclina, ptr.a prevenii infectia si a fost ok. Bafta multa Fetelor multumesc ptr.gandurile voastre mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Asteptam vesti bune cat mai curand. Multa bafta cu puiutii!
mariuca83 spune:
Neatzaaa
Many , Aruam bafta multaaa sa aveti puiuti lipiciosiii.
Eri.Ka tu ce faci cum te simti? cand faci eco?
Daniela cand intri si tu iar in focuri?
broscuta7 spune:
Many_bani, Aruam, bafta multa
Fetelor un bhcg la 9 zile de la ET, facut pe 14.03 cu embrioni de 72 h credeti ca e relevant?A facut o prietena si nu mai poate rezista psihic pana luni cand i-a recomandat dr.Nu stiu ce sa-i zic ca eu nu am facut niciodata asa devreme.
toate fetele
eri.ka spune:
mariuca83 ma simt bine. Stau cat mai mult linistita, dar fac si ceva miscare. Astept cu nerabdare eco, saptamana viitoare.
Am o intrebare: cu epilatul in zona intima cum stati? Ceara, creme sau alte alea?
castelanaC spune:
citat din mesajul lui many_bani Seara buna, Si eu cu vesti proaspete, au rezistat toti 4 embrionii, embrioloaga s-a exprimat ca " avem niste embrioni tare frumosi" maine am ET, |
Uau Many fata draga!!!!! Ma bucur ca omuletii de zapada au fost rezistenti!!!!! Bravo lor si sa o iubeasca pe mami cand ii va lua acasa, unde ii asteapta Vladutz si taticutz
Tinem pumniiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui aruam Buna fetele Maine am ET am ramas doar cu 3 embrioni din 13 ovocite ea la ET |
Bravo!
Eu am avut doar 2 ovocite extrase, din care au rezultat doar 2 embrioni si i-am transferat pe amandoi in ziua a doua, ei aveau cate 4 celule fiecare, din care a rezultat Castelan baiat frumos!
Deci crede in micutii tai si Doamne Ajuta sa fie bineeeeeee!!!
honeys spune:
Many suntem amandoi cu gandul la tine/voi!
Doamne ajuta!
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
17+