FIV 299
Raspunsuri - Pagina 10
eri.ka spune:
Multumesc castelanaC. Toti 4 asa as vrea
As vrea eu ca programul sa fie numai ala indicat de tine, dar mai trebuie sa fac si cate ceva chiar daca ma ajuta si sotul. Mi-as dori sa am menajera
Citat: |
citat din mesajul lui castelanaC Eri.ca felicitari din toata inima!!!!!! De Craciunul asta sa vedeti ce poze frumoase aveti toti trei-patru la brad!!!!! sarcina usoara si bebe sanatos! Ai grija de tine si acum programul tau e asta: tratament, canapeloase si linisteeeeeeeeee! castelana mami fericita "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." (Maria Montessori) |
luisianadsd spune:
Buna fetele si bafta
VA rog mult sa-mi scrieti si mie daca vinerea trecuta am avut ET azi pot face un pipitest tinand cont ca punctia a fost marti?????????
1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
1fiv in pregatire polisano
many_bani spune:
citat din mesajul lui luisianadsd Buna fetele si bafta VA rog mult sa-mi scrieti si mie daca vinerea trecuta am avut ET azi pot face un pipitest tinand cont ca punctia a fost marti????????? 1extrauterina 1 fiv "nereusit"MNL 1fiv nereusit szeged 1fiv in pregatire polisano |
Parerea mea, este prea repede, cred ca si un beta este cu semnul ? la 7 zile de la ET. Dar daca stai bine cu nervii, poti sa incepi sa faci de azi pipi test, dar fara asteptari. Bafta
luisianadsd spune:
Am uitat am avut un embrion
1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
luisianadsd spune:
Da am facut si e negativ deci mai incerc duminica iar luni la bhcg
Multumesc pt raspunsul promt
1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
luisianadsd spune:
Dar daca fac maine un bhcg?va inebunesc cu intrebarile
1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
many_bani spune:
citat din mesajul lui luisianadsd Dar daca fac maine un bhcg?va inebunesc cu intrebarile 1extrauterina 1 fiv "nereusit"MNL 1fiv nereusit szeged 1fiv in pregatire polisano |
Eu cand am facut de capul meu beta, am facut la 10 zile de la ET, a fost 95.35, deci si daca faceam la 8-9 zile, ar fi fost pozitiv dar nu stiu daca intr-atat incat sa stau linistita.
eri.ka spune:
La ora 16 iau rezultatul. Sper sa fie de gemeni
citat din mesajul lui many_bani Erica hai cu beta mare de azi, asa cat ptr. 2 bbei mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
eri.ka spune:
Eu am facut test de sarcina in urina (Barza) in ziua cand am fost la sange prima data(a14 a zi de la punctie si a 10 de la ET). A2a liniuta a iesit foarte,foarte,foarte pala. A doua zi mi-am facut alta marca de test si a iesit negativ total. Daca nu aveam raspunsul de la sange innebuneam. Depinde de fiecare organism cum secreta hcg-ul.
Bafta!
citat din mesajul lui luisianadsd Dar daca fac maine un bhcg?va inebunesc cu intrebarile 1extrauterina 1 fiv "nereusit"MNL 1fiv nereusit szeged 1fiv in pregatire polisano |