FIV CU OVOCITE DONATE (10)
Raspunsuri - Pagina 4
Looana spune:
Brichi am vrut sa te felicit pt ca ti-ai facut curaj sa ne scrii si te-ai alaturat nou aici.... am inteles ca vei face la unica mai ai putin si vei fi merge la ei.Iti trece timpul greu sau parca zilele zbor?la mine nici nu stiu cum a trecut m-am trezit numai ca mi- a venit vremea mea
Tu faci cu embrioni donati daca am inteles eu bine?
O dimineata frumoasa sa aveti fetelor gata cafelutza.....(_)>
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Miracol am vorbit ieri eu cu mami_vreau este bine a intrat deja in 31 de saptamini ,a mai avut ceva contractii la sfirsitul saptamani dar au trecut ...pentru asta sta acolo ca sa fie subsupravegerea lor in orice moment.Acuma e bine,au trecut ,colul arata tot asa cum era si inainte ,dar mai are putin citeva saptamani cu toate ca astea sunt cele mai lungi mai ales cind astepti momentul sa iti vezi bebelinu.Incet si cu rabdare a trecut si DD o va ajuta sa mai treaca si aceste citeva saptamani.
Va transmite salutari si stie ca lista noastra sau alaturat si alte fete,va saluta pe toate si va doreste numai bine.
Looana
5ab1na spune:
Looana n-am apucat sa-ti urez multa bafta! si asteptare usoara in aceste 2 saptamani. multumesc pentru detaliile tale cu NK.
roade_tot mult multa bafta!
roadetot spune:
salut fetele,
Aseara, de fapt azi noapte, m-a mancat toata pielea, picioare, obraji, spate, n-am putut sa ma abtin si m-am scarpinat destul dar numai pe picioare, nu stiu de la ce ar putea fi..m-am dat apoi cu pudra de talc.
Buline iau : acid folic, estrimax, utrogestan si clexane.
Am baut ceai de tei si cretisoara cate o cana si lapte fiert. Am mancat doua sarmale.
Nu stiu de la ce ar putea fi. Ati patit careva asa ca mine?
O fi de la hormoni?
Am inca o intrebare: clexane se face in burtica dar asistenta care-mi face mie a zis ca nu e important sa fie la 5 cm de buric. Voi cum faceti?
In rest toate bune!
roadetot
5ab1na spune:
roadetot eu as scrie mail la clinica.
as spune ce mi se intampla si as intreba de prednison.
Looana spune:
Sabina ea nu a primit predison in schema.
Roadetot eu cred ca poate de la un aliment sau de la clexane,am mai auzit ca sunt pers.care fac alergie de la el sau poate fi si de la utrogest.Chiar citisem nu de mult o fata tot de aici din DC spunea ca face alergie la utrogest.Eu zic sa scrii un email si sa-le spui,se va gasi care e cauza. Cu burtica cum te simtzi,mai ai ceva semne pe acolo Clexane da asa e se face exact asa la 5cm de buric,odata in stinga maine in dreapta.In rest ce faci,stai mult in pat?eu dimineata stau pina pe la 9 dupa care cobor jos in bucatarie si stau pe canapea la tv,dar nu mult ma mai plimb de ex.acuma m-am pus sa fac niste spagheti trebuie sa mai si mincam cite ceva
Looana
5ab1na spune:
orice alergie nu e buna in situatia ei.
ziceam asa sa intrebe de prednison. daca poate lua. asta ar trebui sa ajute...cred. dar trebuie intrebat un medic. eventual unul care se pricepe la alergii?
apalina spune:
Roadetot .looana felicitari pentru bebei,sa fie lipiciosi .Asteptare usoara ,evitati frigul ,total ,incercati sa va protejati comorile din burtica.Va pup ,o zi faina si va asteptam cu vestile bune
Bichi spune:
Buna fetelor!
Loana noi vrem sa facem numai donatie de ovocite, sperand ca se imbunatateste calitatea lichidului seminal. Daca nu, doctorul ne-a sfatuit sa acceptam un donator. Le este teama ca vor fi embrioni fragmentati, deci putine posibilitati de a duce sarcina pana la sfarsit.
Duminica plecam la Brno, avem programare pentru luni, dar ne intoarcem miercuri seara.
Speram, ne rugam, speram....
Multa bafta tuturor, si sa ne vedem
Looana spune:
Citat: |
Bichi |
Fetelor eu ma plictisesc am chef de umblat ,stau zilele astea linistita dar de saptamina viitoare patrulez pe ici pe colo.Vineri lucrez la amiaza 2 ore,nu e mult ori cum stau jos.Roadetot tu cum esti ai mai facut ceva,cu alergia e mai bine?
Va las,va mai citesc daca scrieti ceva.
Looana