Strugurasi de Sept-Oct 2011 *43*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Dbunny, imi dai si mie reteta asta de chec cu cioco si nuca de cocos?



in mare: faci un chec, il imparti in 2(crud) castroane: in unul adaugi 1oo gr cocos, in altul 1oo gr ciocolata menaj topita la microunde sau bain marie. le asezi una peste alta in tava unsa si la cuptor...4O.min. iese in 2 culori.

reteta mea de chec e din 4 oua, 25O gr faina, 1oo ml ulei, un iaurt(125 gr) 16o gr zahar, 6O ml rom bacardi(eu n-am avut am pus lichior de migdale...oricum nu simt gustul alcoolului), coaja de lamaie razalita, praf de copt...si cam atat. daca bati albusele separat si le incorporezi la sfarsit cu grija iese mai pufos....si faina cernuta recent... eu le cam bag toate gramada la mixer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade , daca ai sti ce mulata imi sta pe cur si pe bulane...

stati sa vdeti acuma ce bomba am citit in cartea lu mencinicopschi despre mucegai. va scriu imediat. sper sa nu se trezeasca eca.de fapt scriu in cap nou ca deja cred ca trebuie facut.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ooka

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

fac eu capitol

_


de T 6+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Neata!!!
Oana , mie Bilic nu imi place pentru ca am vazut-o la tv foarte pornita pe "dati carne copilului,vaaai, il nenorociti fara carne!!!!" . Cred ca am fost cam rea ca am schimbat canalul si nu am ascultat pana la capat. Mie nu imi plac cei care au fixatii,si nu vor sub nici o forma sa accepte variatiile.Nu exista substanta ,proteina,ce vreti voi,care sa fie intr-un singur aliment. Asa ca trebuie doar sa cautam pe cel mai potrivit noua.

Eu am la crescut mucenici....

Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009)


Ca veni vb de Bilic. Mie mi se pare destul de documentata. Cu toate astea, cand am auzit-o cu carne de porc la copilul mic mic imi venea sa lesin. Da, spunea de muschi slab... dar zau asa... porcul e tot atat de aiurea bagat in alimentatia noastra ca multe alte chestii moderne.
Stiati ca pe vremuri inchizitorii au introdus fortat in alimentatie carnea de porc? pentru a demonstra ca esti de "buna credinta" trebuia sa mananci carne de porc. Evreii nu mancau... etc.
Cam asa a ajuns carnea de porc pe mesele noastre. Asta in conditiile in ncare, pe acea vreme carnea de porc era chiar mai periculoasa ( stim si acum cazuri la cei care mananca porc crescut in conditii improprii)

Mergi la inceput