Un sfat, va rog!

Un sfat, va rog! | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Am o problema, care devine din ce in ce mai enervanta. Inca de dinainte sa nasc a doua oara avem ceva probleme cu menstruatia, in sensul ca ma tinea foarte multe zile. Cantitatea de sange eliminat nu era mare, dar in total ma tinea vreo 10-11 zile. Acum vad ca problema a revenit, iar luna trecuta menstruatia a tinut in total 16 zile. Primele 2-3 zile e foarte abundenta, apoi urmeaza alte 3 zile cand curge in cantitate mica, apoi am un fel de secterie maronie care mai dureaza alte cateva zile (cam cum e spottingul). Intre menstruatii nu am nici un fel de sangerare. Nu iau nici un fel de AC, am trompele legate. Am fost la medic, i-am spus ce am si mi-a recomandat sa fac urmatoarele analize:
- Papanicolau
- cultura secretii vaginale
- TSH
- FSH
- Estradiol
- LH
- ProgesteronAm facut, toate au iesit bune. Deci, cica nu ar fi vorba de dezechilibru hormonal. Ar mai fi vreo analiza care ar putea ajuta? Ati patit asa ceva? Ma puteti indruma catre un medic care sa ma ajute in problema asta? Multumesc!Mami de Miruna si de Vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Eu as investiga administrarea de anticonceptionale in scop terapeutic. Stiu ca aici se prescriu si pentru minimizarea durerilor in timpul ciclului si pentru scurtarea lui nu numai pentru efectul anti-conceptional. Si cum cercetarea a avansat mult, nu mai sint aceleasi probleme ca acum 20 de ani cu concentratia in hormoni.

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Eu as investiga administrarea de anticonceptionale in scop terapeutic. Stiu ca aici se prescriu si pentru minimizarea durerilor in timpul ciclului si pentru scurtarea lui nu numai pentru efectul anti-conceptional. Si cum cercetarea a avansat mult, nu mai sint aceleasi probleme ca acum 20 de ani cu concentratia in hormoni. Simonnahttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
Off, si mi-am legat trompele tocmai ca sa scap de luat AC, ca nu prea le tolerez.... A, si inca ceva, daca iau o perioada, cand le voi intrerupe nu va reveni si problema mea?Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Ralucutza, din cate stiu eu multe femei au aceasta secretie maronie si e cauzata de fluctuatiile hormonale. Si eu am avut ani de zile si medicul meu mi-a spus mereu ca nu e o problema in adevaratul sens al cuvantului, toate analizele imi erau normale. Bine, eu am avut si o ectopie cervicala pe care mi-am rezolvat-o intr-un final si imediat dupa a disparut si secretia maronie, iar menstruatia s-a scurtat.

Mergi la inceput