o Noua Uniune Europeana propusa de Putin
Raspunsuri - Pagina 2
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika cde a fost asa de rau la guvernarile anterioare sub Putin, de toata lumea e asa isterizata ca vine iar la conducere? nu intreb retoric, chiar nu stiu, n-am auzit de vreo catastrofa... Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Catastrofa din viitor nu ai cum sa o vezi in trecut. In trecut poti sa-i vezi pregatirile.
Cand un individ nu mai poate fi schimbat de la la putere este semn ca se apropie o catastrofa.
Si Hitler a adus Germania intr-o pozitie de crestere economica de invidiat. Ai impresia ca un stat economic slab, ar fi putut sustine un razboi atat de mare?
Problema este ca o putere personalizata, in cele mai multe cazuri, se indreapta spre o tentativa de hegemonie mondiala.
Un individ care controleaza o natiune puternica isi indreapta ambitile sa controleze o zona din jurul tarii si punctele vitale de pe glob, si apoi puterea globala.
Rusia si SUA au in plan sa controleze rezervele de petrol si gaze mondiale si prin intermediul resurselor sa santajeze tarile consumatoare.
vasilache71 spune:
De acord, Deceneu. Se pregateste ceva... Mie-mi suna destul de urat... Stiam ca pe vremea URSS, cam prin fiecare statulet din URSS era cate ceva... unii aveau uraniu, altii... De cand s-a destramat URSS, Rusia nu e intreaga. Adica nu ar putea "duce" un razboi de una singura. Gandul asta ma incalzea. Pana am citit pe aici ce va urma...
Chiar credeti ca Putin vrea o uniune economica? Sa fim seriosi. Nu exista decat "Mama Rusia". Eu ma gandesc la altceva... Putin isi pregateste terenul... Cu siguranta exista puncte in tratatele "bi/multilaterale" cu tarisoarele fostei URSS si Rusia lui Putin in ce priveste miscarea de trupe rusesti... Eu asta cred ca urmareste Putin. Sa intre in UE. Dar nu ca membru... Sper din toata inima sa ma insel. Ca noi am fost, suntem si vom fi punctul de "trecere a frontierei" si pe vremea dacilor, si a turcilor, si a mai cui? Iar rusilor nu cred ca le-a picat bine lipsa trenurilor (nu vagoanelor) de marfuri care ajungeau din Ro in Rusia... ca si din toate celelalte state ex-sovietice.
Eu asta cred ca e miza. Rusia isi ia angajamentul de "aparare" a statelor "ruse" in schimbul "resurselor". Cam cum fac acum americanii si europenii cu noi. Numiti-mi 2 firme 100% romanesti care exploateaza 100% din resursele de pe teritoriul Romaniei in favoarea Romaniei 100%... Nimic. "Telefonia" Romaniei intai a fost oferita Greciei, mai nou Germaniei. S.a.m.d.