Agitatie si zapaceala
Raspunsuri - Pagina 24
flaviutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Daria: - Mami, de ce nu mai iesim afara? Eu: - Dari, asa de rau ma doare capul... Daria: - Mami, dar ce te doare? Eu: - Da' porcaria asta de cap, mami... Daria: - Ce porcarie? Ce-i aia, porcarie? [b]Ca nu inteleg, nu pot sa ma inteleg cu o femeie... |
Din aceeasi serie. Sambata seara, pe la 11 , ea calare cu ta-su pe un joc, nu mai terminau, eu gu gura pe langa ei, hai mami in pat sa dormim,etc...pana la urma a venit cu inima-ndoita, dar a zis ca vrea sa o adoarma tati...ei si dupa ce adoarme iese barbatu-miu razand...asta mica,pe un ton foarte serios si ganditor "mai,tati, eu nu inteleg deloc femeile astea,....dar ce ma fac eu, ca sunt tot femeie..."
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui flaviutza
Din aceeasi serie. Sambata seara, pe la 11 , ea calare cu ta-su pe un joc, numai terminau, eu gu gura pe langa ei, hai mami in pat sa dormim,etc...pana la urma a venit cu inima-ndoita, dar a zis ca vrea sa o adoarma tati...ei si dupa ce adoarme iese barbatu-miu razand...asta mica,pe un ton foarte serios si ganditor "mai,tati, eu nu inteleg deloc femeile astea,....dar ce ma fac eu, ca sunt tot femeie..." |
Taaare!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
Lali spune:
Cand era al meu copil bebe am avut si eu idei de astea, ca sotul meu nu se descurca cu el, ca numai eu stiu ce e de facut in fiecare situatie si ca eu le fac pe toate mai bine (pentru ca o mare parte din timp doar eu le faceam).
Norocul meu a fost ...sotul care mi-a spus la un moment dat, foarte serios: "Copilul asta e si al meu, si-i vreau binele cu orice pret. Nu fac eu perfect ca tine o multime de lucruri dar sunt la fel de responsabil si poti fi sigura ca, dupa tine eu sunt urmatoarea cea mai buna persoana din lumea asta care stie sa aiba grija de el. Voi gresi, si tu gresesti insa nu-i nimeni in spatele tau sa te critice."
Mi-a dat de gandit si mi-am dat seama ca daca sotul sta cu el o zi, doua, o saptamane sau oricat cu siguranta copilul va fi super OK.
Asta apropo de faptul ca nu ai cum s-o lasi pe Daria si sa te ocupi de tine. Fals.
Edit: Si inca ceva, ce zici de ideile ce ti le-am dat eu cu cateva pagini in urma ? Ca ai raspuns in mare parte doar fetelor care te-au criticat, nu si sugestiilor ce ti s-au dat. Eu zic ca e mai productiv invers.
Selene_Bunny spune:
Lali, le-am notat pe foaie, cu mentiunea "de la Lali".
Iar eu nu sunt ingrijorata atat de hranit, spalat, imbracat, jucat, cat de temperamentele lor. Eu am invatat, cat de cat, cum sa imi stapanesc nervii, cum sa ma raportez mai cu calm la copil, D. inca nu. Psihologul lui D. sunt eu, eu sunt cea care "decodeaza" mesajele copilului, cea care i le traduce lui, pentru a-l ajuta sa aiba mai multa rabdare. El nu suporta sa fie sfidat de fiica-sa.
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
maru spune:
pana aici am citit:
copilul meu in noiembrie a facut 16, (BIG deal here, e ca majoratul in Ro), apoi a fost Sf Andrei, Sf Nicolae si Craciunul.
Stii ce a primit cadou? o tableta primita GRATIS de la compania de cablu, ca am schimbat providerul!
de unde si pana unde drama asta din postarea ta?
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Scuza-ma, kari, dar imi vine sa urlu... Intr-adevar, nu trebuie sa iti dau socoteala... Dar de ce o iei si tu pe panta nedreptatii? Ziua ei este pe 18.12. Craciunul este pe 24.12. Cadourile au fost cumparate la reducere, kari. A primit din partea noastra, a primit din partea bunicilor, a primit din partea rudelor de la Cluj. Asa este, nu merita nimic, nici macar de ziua ei, de Craciun, nici macar la reducere... Scuza-ma, dar mi s-a pus un nod in gat... Iti pot spune exact cat m-au costat cadourile din partea noastra, a parintilor. 150 de lei. Pentru AMBELE ocazii, ziua ei si Craciunul. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... Martisoare de vanzare... |
blackgirl0 spune:
Maru, poate spre 16 ani incolo om darui si nou nimicul pe post de cadou copiilor nostri. Pana atunci, insa, la 3 ani, cred ca au voie sa se bucure de aniversarea lor cu multe cadouri. Fata Selenei nu mi s-a parut ca a sarit calul. Dragos mereu asteapta ceva de la noi si ne multumeste pt orice nimic primit, chit ca-i punga de pampersi sau cutia de cereale.
In alta ordine de idei, salut absenta lui Selene de pe aici (adica, sper ca-i de bun augur pt familia ei .
Selene_Bunny spune:
Sunt in pat, blackgirl. Ma doare capul rau, acum si in dreapta, insa am primit de lucru, asa ca... lucrez.
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
stockholm spune:
Selenne poate o sa ti se para ciudat mesajul meu dar eu te invidiez uneori sincer !Mi- as dorii enorm de mult ca macar 2 saptamani sa fiu ca tine adica sa am posibilitatea sa fac cam ce vreau eu cand vreau si mai ales am o dorinta ascunsa de f multi ani :imi doresc enorm de mult sa ma plictisesc sincer , sa pierd timpul alandala sa uit de facut calcule strategii si altele sau de muncitul ca nebuna
Si imi doresc enorm de mult sa zic nu pot , cand se iveste vre- o problema sa zic ah , nu fac x lucru ca nu pot , sau sa fiu ferm convinsa ca nefacand nimic am facut tot ce se putea pt a rezolva o anume problema
Deocamdata raman la capitolul dorinte , cine stie poate s-or implini . Am insa senzatia ca tu ai acest mod de a gaandi pt ca ti s-a permis , ai vazut ca merge si de ce nu pana la urma , te mai strangi de ici de colo , mai ignori un sfat 2 si ai rez situatiile.
Ia sa fi fost pusa in niste situatii dificile si sa trebuiasca moarta coapta sa le rezolvi sa vezi ucum le rezolvai urgent si nu mai erau atatea lamentari, crede - ma. Tu esti ca in povestea cu drobul de sare numai ca din fericire pt tine in viat ta nu a cazut drobul deloc , ca daca cadeai stiai ca solutia nu erau daca , sau ne daca ci pusul osului la munca
maru spune:
Nu toate suntem la fel, nu toate stim sa folosim coping mechanisms si reusim sa nu ne lasam strivite de stres.
Corina a scris tare frumos si emphatic.
Dar Selene a primit atatea sfaturi, atatea sugestii... imi aduce aminte de noideea....
Selene, tie iti trebuie: o prietena buna cu care sa poti vorbi orice, cu care sa te poti certa si impaca de 10 ori pe zi. Iti trebuie o jumate de ora a ta, in care sa faci ceva numai pentru tine, chiar daca asta inseamna sa stai pe "tron" cu o carte in mana, in universul tau!
Iti trebuie un servici afara din casa, ti s-a mai spus. Iar Dariei gradinita.
Iti trebuie un multumesc pentru treaba ce o faci.
Iti trebuie sa inveti sa lasi lucrurile in voia lor cateodata.
Iti trebuie sa o iinveti pe Daria reguli si consecinte.
Tu esti extrem de stresata si incoltita, si nu stii ce sa faci.
Feedbackul pe care il primesti pe forum e f nuantat, dar in fiecare raspuns e o farama de adevar.
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Corina, cand ii gasesti atatea scuze Selenei pt atatea nemultumiri, te-ai gandit ca poate alte femei sunt si mai nemultumite, numai ca reusesc sa gaseasca o cale de a merge mai departe si de a spera in mai bine, fara sa se vaicareasca continuu de lumea inconjuratoare ? Nu conteaza ce ti se intampla, ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |