Iepurasi mar-apr 2010 BV Asteropipan! Hai Lindal !
Raspunsuri - Pagina 5
castelanaC spune:
La Multi Ani Tudor Florian de mamica vladimirescu
sa fii sanatos, norocos si sa ai parte de ce este mai bun in viata!
Mamica sa sa fie fericita si bucuroasa ca are baieti mari
irene26 spune:
La Multi Ani sanatosi Gia de sensibila!
La multi Ani Tudor Florian de vladi!
Sa aveti o viata plina de soare, bucurii, succese, noroc, iubire si impliniri!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
stefimic spune:
LA MULTI ANI! TUDOR FLORIAN!
Sa cresti mare si sanatos,sa-ti bucuri parintii si sa-ti iubesti fratele!
sensibila spune:
La multi ani Luca Andrei de Rebiana27 !
Sa fii sanatos si fericit alaturi
de surioara si familia ta !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
Pentru cine doreste sa vada poze de la ziua Giei
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
vladimirescu spune:
Va multumesc mult de tot pentru urari! Wow, e chiar si titlul cu urarea pentru Floricica, nu cred sa mai fi fost vreodata in titlu - deci...wow si multumesc!!
LA MULTI ANI tuturor iepurasilor, sa ne traiasca si sa aiba o viata fericita!! Sint atit de dragalasi la 2 ani, mor de dragul lor!!!
Floricica ieri a avut 2 torturi, unul facut de nasa lui si unul facut de una din bone, asa ca am cam chefuit! :) Evident, distractia cea mare nu au fost torturile in sine ci suflatul in luminari, cred ca le-am aprins de vreo 20 de ori ca sa le sufle din nou, si bineinteles trebuia sa sufle si fratele mai mare, ba chiar si o fetita care a venit la noi in vizita :)
Noi nu facem petreceri de ziua de nastere, doar lui Vladimir i-am facut o mica petrecere acasa anul trecut pentru ca a vrut el, si probabil o sa-i facem si anul acesta, cum o sa vrea el si sa cheme pe cine doreste, nimic in plus. La anul il intreb si pe Flo daca vrea, si putem sa-i facem si lui - anul acesta l-as fi intrebat degeaba caci nu pre aintelege ce e aia party :)
Cadourile au fost foarte moderate - caci ma straduiesc sa nu se scalde in cadouri si sa ajunga sa nu aprecieze pe deplin ce inseamna asta. Atit cit simt eu ca-l face multumit e suficient, caci oricum cu timpul vor creste pretentiile. Mai precis, aplic tactica sa nu-i oferim mai mult de cit cere, pentru ca am ajuns la concluzia ca esti de multe ori fericit cu foarte putin si nu e bine sa devii dependent de "mult" :)
A fost foarte bucuros toata ziua, a topait si s-a jucat cu toata lumea, seara a avut chef si ne-a zis Somnoroase pasarele (2 strofe stie si el :), ne-a cintat Alouette in franceza, Cine bate seara la portita mea, Melc melc codobelc si melodia de la trenuletele Thomas pe care a "inregistrat-o" intr-o engleza foarte hazlie.
Nu l-am masurat inca, dar banuiesc ca e ori pe medie ori putin sub ea, caci la kg simt ca e cam usurel (abia a atins 12 kg). Vorbeste toata ziua, a trecut de la "tu vrei" la "eu vreau", se exprima in propozitii destul de complexe si pronunta destul de bine - as zice ca exceleaza la vorbit, fiind de fapt principala lui activitate zilnica - sa vorbeasca intr-una! :)))
Simbata o sa mergem la piscina - caci Vladimir a prins gustul inotului (dupa multe chinuri!) iar Floricica a zis ca vrea si el sa inoate, evident... Mira-m-as sa vrea sa intre in apa, ca anul trecut la mare nu a vrut nici un picior sa-l moaie nici in mare nici in piscina pt copii, dar o sa-l iau oricum daca vrea, poate se mai obisnuieste cu ideea :)
Asa ca azi am fost la Decathlon sa-i iau omului slip si casca (are parul lung, ca frate-su, nici unul nu vrea sa se tunda... si sincer mie imi plac asa!), si daca tot m-am dus le-am luat bluze d eprotectie UV si sepci si tot felul d elucruri pt la mare, caci ma gindesc sa mergem la sfirsitul lui aprilie in Turcia sau Sicilia sau Cipru si sa stam cu burta la soare fara sa murim de cald (anul trecut am fost in Turcia - Antalya la sfirsit de aprilie si a fost perfecta temperatura!)
Va imbratisez cu drag pe toate si imi doresc sa scrieti mai mult despre iepurasi, ca mi-e drag sa citesc! (chiar si asa rar cind intru eu, dar mai recuperez din urma si tt aflu tot ce ati scris!)
vladimirescu spune:
Am uitat sa zic: Floricica tot asa se trezeste de citeva ori pe noapte, in general de la gaze ca-l doare burtica (si doctorii nu reusesc deloc sa inteleaga de ce si ce tratament macar paleativ ar merge...). Din fericire adoarme in citeva minute la loc, dupa ce bea un pic de ceai sau il mai urc pe mine. Dar nu ma mai plin (asa tare :) pt ca... m-am obisnuit pur si simplu!
Azi noapte s-a trezit la 11,30 si a zis "vreau lapti"c, apoi la 1 "vreau ceai", la 2 tot ceai si la 3 s-a sculat in fund si a zis "vreau sa cint" !!! Asta nu mi s-a mai intimplat :))) Acum mi s epare nostim, dar azi-noapte i-am zis "Floricica, e noapte si copiii dorm!!! Uite putin ceai si dupa aia inchizi ochii si o lasi pe mami sa doarma!" si s-a lasat o tacere lunga.... a baut ceai si nu s-a mai miscat, se pare ca l-am impresionat cu tonul meu nervos! (saracutul de el... dar si saracuta de mine, na!)
Nu am mai intrat de foarte mult timp, in ianuarie - fix pe crivatul cel mai mare cind era masina mea ingropata in zapada si nu gaseai un taxi nici sa mori - Vladimir a facut otota, apoi bronsita, apoi pneumonie, cu febra 40 care nu scadea cu nimic, i-am facut antibiotice pe branula etc etc... dupa aia bronsiolita la Floricica... bref am stat 3 saptamini mai mult in casa cu ei, si cind s-a terminat cu bolile a trebuit sa recuperez chiulul de la birou, am plecat de vreo 2 ori din tara... abia aveam timp sa ma spal pe cap :) In fine, s-au terminat toate si sintem bine!
Va imbratisez cu drag si gata, am terminat cu grafomania mea greu lizibila! :) Pup!
Erina spune:
Sensibila ce s-a inaltat Gia, e o adevarata domnisoara!!! Minunata poza cu stelutele albastre!!! Sa iti traiasca fetita frumoasa!!!
Ma bucur sa vad ce ati mai scris. Uram La multi ani sarbatoritilor din ultimele saptamani!!!
sensibila spune:
La multi ani iepurasului care
implineste 2 aniiiiiiiiiii :
Denis Alin de atb
sa fii sanatos, norocos, avut si fericit !
Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !
Atat sunt de mare !
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
La multi ani iepurasului care
implineste 2 aniiiiiiiiiii :
Robin Sebastian de Ina_3040
sa fii sanatos, norocos, avut si fericit !
Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !
Atat sunt de mare !
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.