Hai izish! (72)
Raspunsuri - Pagina 19
My_Lady0091 spune:
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Si pe mine ma mai apuca nebunia cand ma uit la burtica mea, tot mare si atarnatoare, ma rog, mai mica decat data trecuta cand am scris
Ma mai deprima uneori ca tot asa, nu ma mai simt atragatoare si fizic nu ma simt 100% ok. Dar trag de mine si mi-am promis sa incep sa fac de saptamana viitoare sport pentru fesieri si pentru picioare.Aaaaaa,si am apucat de m-am pensat
Mamica de grasunel Alexandru
alina_anto spune:
Matza scumpa
Si eu am o "burtoaie", cum ii spune Sara. Dar ma bucur ca a ramas doar in fata, ca talia isi revine incet incet, iar burtierele mi-au ramas mari, deci sunt pe drumul cel bun.
Astept sa merg luni la dr sa vad cand imi da liber la sport.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
danezza spune:
tamponeaza-l usor cu betadina, eu asa am facut
citat din mesajul lui carpediem Salutare fetelor si La multi ani pt 8 martie, sa fiti iubite! Noi am fost ieri la pediatra si avem 4 kg (am iesit acum 2 sapt din spital cu 3220 kg) si 56 cm (s-a nascut cu 52 cm), dr ne-a dat nota 10 cu felicitari , zicea ca intr-o luna trebuia sa ia greutatea asta, in 2 sapt e f bine. Si eu zic ca e bine, desi parca sa nu fie prea mult...adica sa fie de la LP...desi eu ziua nu-i dau, doar noaptea ca face urat de tot daca nu papa noaptea LP, nu doarme bine. As incerca sa-i scot LP, dar asta inseamna cateva nopti de scandal si nu prea-mi permit, ca noi stam intr-o camera toti 3 si sotul cam tre sa doarma, ca alearga de dim pana seara cu treaba... Asadar, avem niste buculite a-ntaia Mai mergem pe 17 cand implineste o luna sa vedem evolutia. Voi cu buricutul cum mai procedati? La el sunt niste cojite rosu-inchis uscate acolo, dar mi-e frica sa ma leg de ele, sa nu-i dea sange, ceva. Nu-l mai dau cu spirt de cateva zile, doar cu Baneocin. O fi bine asa? Ati fost harnicute, inca n-am recuperat toate paginile Mami implinita de bebe Matei Gabriel "Homo sum, humani nihil a me alienum puto!" MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt. |
ALTESA spune:
aveti idee cand se definitiveaza culoarea culoarea ochilor la bebelusi si cand li se impezeste vederea?
danezza spune:
si eu sunt curioasa
cateodata am impresia ca vede perfect la cum ma fixeaza
mor dupa ea si uite asa uit de orele in sir in care e motzocoasa si nu-i intri in voie cu nimic.
Alice_Elena spune:
altesa, mara a avut ochii albastri/gri pana pe la 1 an, acum i s-au inverzit. oricum depinde de hainele pe care le poarta :)
Alice_Elena spune:
citat din mesajul lui ALTESA hai ca azi am limbarita doar e ziua mea nu? alice sa-mi spui si mie de cate ori ti-a intepat baiatul la vaccin ,ce vaccinuri i-a facut si cum s-a comportar in urmatoarele zile. carina si al meu se apopie de 7 kg are 6300 la 2 luni.si silvi zice ca i-a luat mult si papa numai san sunt curioasa cum evolueaza Leon al olgai ca pe primul l-a avut grasan nu gluma. alice sa-mi spui si mie cum te-aoi descurcat cu ra cat timp ai fosr gravida ,cand cerea in brate cum faceai cu burtica,cand a inceput sa meargacum te aplecai sa-i dai sa pape? te intreb pentru vreau sa ma apuc repede de alt bebic dar nu as vrea sa-l neglijez pe rafael si nici sa deranjez puiul din burta. sa-mi maispui daca ai ramas pur si simplu sau iti venise deja cm? Am uitat sa va spun ca de 2 zile mi-a venit marsupi plus si imi place ca bebe chiar sta in siguranta in el abia astept sa iesim la plimbare ca treaba mi-e teama sa fac cu el pe mine. Cristina cum reussti? ca eu abia daca reusesc sa beau apa dar pai sa mai fa s treaba. implinita de Rafael-Ioan |
de doua ori l-a intepat. i-a facut pentaxim (antipoliomielita, dtp,hib) si euvax b (anti hepatita b). s-a comportat normal in urmatoarele zile.
pe Mara am luat-o in brate de cate ori a vrut si n-am putut evita (adica o mai luam cu vorba, sau ma asezam eu pe jos daca puteam, etc).in primele 3 luni mi-a zis doc sa nu cumva sa o ridic dar nu l-am ascultat, a fost un risc pe care mi l-am asumat dar era mica, eu singura cu ea si nu aveam ce face.
imi venise CM pt ca nu mai alaptam de la 2 luni jumate.
a inceput sa mearga la 10 luni si asta a fost un avantaj pt ca in primele 2 luni asa pana a inceput sa fie mai sigura pe ea nu aveam burta foarte mare si ma puteam apleca.
de mancat ii dadeam sa manance in scaunul de masa deci nu incurca burta deloc.
a fost mai greu cand s-a facut burta mare si nu mai puteam sa ii fac baie de exemplu, dar aici a intervenit marius si acum e "ritualul" lor. el ii face baie in fiecare seara.
in rest m-am putut ocupa de toate prin casa, curatenie, mancare. in ultima luna a venit maicamea sa stea cu noi pt ca avand deja o cezariana trebuia sa nu exagerez cu efortul
una peste alta, mara nu a fost neglijata. am fost cu ea la plaja, in concediu, in parc in fiecare seara, afara in fiecare zi de 2 ori. cand era burta mare ma tavaleam cu ea pe jos sau in pat si ne dragaleam acolo sa nu fiu nevoita sa o iau pe sus..
adc spune:
Silvi, nu numai tu ai uitat de 8 Martie... imi vine si acum sa rad, stiam ce zi e azi, doar Andra a dus de dimineata flori la doamnele de la gradi si l-am instruit pe sot sa nu uite sa ii duca un buchet de flori mamei sale (da, eu am grija si de asta!).
Spre seara ma plimbam prin Mall cu amandoi copiii, Cristi in Marsupi si Andra de mana, cascand cura in stanga si in dreapta. O organizatie de tineret oferea flori tuturor doamnelor care treceau pe acolo sub deviza "Nici o femeie fara o floare". Cand mi-au intins garoafe mie si fetitei reactia mea a fost "Multumesc, dar cu ce ocazie?"
Nu mai spun cum s-au uitat baietii aia la mine, sigur m-au crezut dusa, peste tot erau bannere cu 8 Martie, se vindeau flori peste tot inclusiv in Auchan, erau spectacole de copii in vreo 3 locuri, etc.
dr_anca spune:
Neata "casa locco" la pupitru!
Ce sa mai zic? Imi pare rau ca ati pierdut timp, care este asa pretios ca sa-i scrieti nebunei sa nu paraseasca odiseea.
Sunt dependenta deci nu as fi putut sa nu va citesc dar am zis sa incetez putin cu postarile ca am luat-o si pe aratura de acum. Sper sa imi revin. In viata de zi cu zi sunt asa cu mult bun simt incat aici mi se pare ca am trecut putin limita. Sufar si eu de nivelul scazut al hormonilor . Ieri nu am intrat de frica ca mi-ati sarit la beregata si am zis ca e 8 martie si la mine dar cand colo mamicile de bulgarsi .
Mihaela ma faci sa bocesc de dimineata. Frumos povestesti, decat o burta fara cicatrice mai bine un bebe sanatos in brate. Asta incercam sa imi zic si eu dupa prima nastere.
Cati povestea ta este la fel de frumoasa dar povestita mai amuzant.
Silvi te inteleg si pe tine perfect. Exact asa eram eu dupa prima cezariana, sentimentul ala de inutilitate e groaznic. Trec toate, bine ca bebe este sanatos.
Bine ati venit in clubul femeilor care au vrut sa nasca natural dar nu au reusit. Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Sa ne multumim cu rezultatul bun obtinut- copilasul si sa ne educam sufletul sa accepte ce s-a intamplat!
Revin