Hai izish! (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Ane, sa nu simti tu acolo atele de la cicatricea uterina. Daca te doare sau creste du-te la doctor!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

sper sa fie doar atele si nu altceva, nu creste, nu e viibila umflatura/ nodulul , insa il simt la palpare, si ma doare f rar , dar acolo in partea stanga, de cand am iesit din spital a fost partea mai sensibila si dureroasa.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

La multe lunitze pentru
Mihai, Bianca, Andrei, Catinca

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

LA MULTI ANI COPILASI SCUMPI!!!

Mihaela, am citit cu drag si emotii multe povestea nasterii tale. Ti-am lasat si un comentariu

Cati, prin ce ai trecut si tu....

Altesa, suntem bine, Filip e tare cuminte, nu plange decat 5 minute pe zi (cumulate), vorbeste mult, rade, doarme si mananca (ce-i drept, mai putin...dar asta e ritmul lui). Azi-noapte s-a cam foit, si Sara a fost agitata, nici azi nu a dormit la pranz (Sara).

Gianina Uite ca si acum se aseamana puiutzii nostri!! Si Filip tot 450 g a luat in 3 sapt.

LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!!!

Eu azi am primit un cadou MINUNAT de la Sara: o felicitare facuta de manutele ei: https://picasaweb.google.com/115241595563205697259/March82012#

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

M-ma programat si eu luni, la control la gineco (trebuia sa merg de 2 sapt..), iar miercuri merg cu Filipone la controlul de 2 luni. Si ii fac si vaccinul.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Mihaela draguta, ciatricea o uram, ca si carnea fleasca despre care povestesti. ma simteam la fel cum spui si tu. dar totul a trecut o data cu durerea fizica. devenisem foarte sensibiloasa la durere. nu mai suportam: febra, ragate, noduli, iar operatia... acum s-au filat toate frumos si simt doar operatia un pic. cicatricea mi-a ramas o linie fina ca tinere de minte, dar nu mai urasc nimic.Totul e spre bine, o sa vezi

Altesa - de unde sa stiu eu ce a fortat si ce nu. stiu ca eu am ajuns la spital cu dilatatie 8 iar dr era bucuros ca scapa repede de mine. cum si de ce s-a ajuns la operatie...nu stiu. am citit povestea Annisiei, si la ea piciul a iesit cu piciorusele, dar a nascut natural. ma gandesc ca poate asa a fost mai bine...
uter am caci mi l-au cusut la loc, nu-i bai.

va citesc si va inteleg depresiile..totul e alt film la inceput, dar va reveni la normal. mie mi s-a parut un hau negru din care nu am scapare...iar eu sunt o fire depresiva rau. ma ajuta acum si vremea de afara, iesim des si-mi clatesc mintea, mai ales acum ca ady iar e plecat in brasov.

va pup, mamici. sa aveti o seara frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Matzule,ma bucur mult ca ai revenit si mai ales ma bucur ca barbateii nostri vor purta acelasi nume . Mihaela are povestea nasterii pe blog, la semnatura.
Mihaela, esti minunata atat in scrieri cat si in simtiri. Jos palaria si o imbratisare mare care sa-ti cuprinda insula cu totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

matza, silvi - bine ati revenit!
matza - tu esti fericita ca stai in tricouri prin casa... eu una nu suport nimik sa-mi atinga sanii si ma plimb in goi prin toata casa. cand am musafiri trag un capot pe mine si gata!
vreau sa va anunt ca de ieri o tin pe fata mea infasata atunci cand doarme. asa nu se mai trezeste din 15 in 15 minute si adoarme mai repede
si postez din nou o intrebare, deoarece am impresia ca nu o tin cum trebuie cand eructeaza: ca sa nu-i afecteze coloana cum o tin, cu mama pe fund, cu mana sub fund sau mai mult de sub genunchi. sper sa ma fi fcut inteleasa

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ileana

Matza

Alina

Mada-saru-man de mesaj!

da'...chiar, Annisia cum o mai fi?Sper ca bine!

De Bulinutz ce mai stiti?

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

OFFF, scuze nu-mi vine sa cred ca am uitat, adica nici nu mi-am dat seama ca azi e 8 martie, La multi ani fetele, anu' asta sarbatorim cu un pahar de laptic si o mica prajiturica....
Tudor s-a nascut cu 3260gr iar acum are 5200gr la 7 saptamani si 60 cm...deci el creste bine, eu nu sunt impacata, ma nelinisteste nemultumirea lui cand mananca si dupa...parca tot mai cere ...adoarme putin, juma de ora si iar se trezeste si cere...si parca plange cam mult zic eu, offf daca as intelege eu ce-i trebuie...
Vorbiti de operatia de cezariana, si eu am tras un pic...am avut o crescatura ca o galma pe operatie care mi-a supurat de cateva ori...si ma cam ustura cand ma asezam sau ma ridicam...intr-un final am ajuns si eu la medic si mi-a zis ca nu pare a fi desfacuta operatia si ca ar fi un fir de par crescut acolo sub operatie...am luat niste antibiotice si intradevar s-a tras galma respectiva, acum e mai bine...

+40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Kraluca, eu tin mana cu incheietura sub fundutul lui si restul palmei inchise pe coloana, sau cu mana mai spre ocute dar clar restul palmei spre coloana.

Mihaela, mi-au dat lacrimile la povestea nasterii tale pentru ca seamana mult cu nasterea mea. Doar ca pe mine m-au lasat pana la dilatatie 10 sa urlu in dureri. Ca si tine si eu ma uitam lung la geam pentru ca as fi sarit sa termin cu tot, agonizam. Am inteles ca se unesc contractiile intre ele si e mult mai dureros cand stai in pat. La mine era durerea mai suportabila cand mergeam la baie.

Aerlilian si Lady, ce dor mi-a fost de voi, de fapt mi-ati lipsit toate.
Catiushor, de ce depresie?
Din pacate eu nu alaptez si d-aia pot sta in tricouri, cand insa incercam sa-i dau la san aveam niste rani de si aerul era prea mult.

Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

matza, silvi - bine ati revenit!
matza - tu esti fericita ca stai in tricouri prin casa... eu una nu suport nimik sa-mi atinga sanii si ma plimb in goi prin toata casa. cand am musafiri trag un capot pe mine si gata!
vreau sa va anunt ca de ieri o tin pe fata mea infasata atunci cand doarme. asa nu se mai trezeste din 15 in 15 minute si adoarme mai repede
si postez din nou o intrebare, deoarece am impresia ca nu o tin cum trebuie cand eructeaza: ca sa nu-i afecteze coloana cum o tin, cu mama pe fund, cu mana sub fund sau mai mult de sub genunchi. sper sa ma fi fcut inteleasa

kraluca eu il pun pe umar cu burtica vine cam in dreptul claviculei si mana pe fund sau intre fund si genunchi depinde cum este mai comod si cu cea libera il mangai pe spate nu-l bat

mami fericita de Ariana (05.02.2012)

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput