Hai izish! (72)
Raspunsuri - Pagina 17
gianina1983 spune:
La multi ani!!!mamici si fetite sa fiti sanatoase si sa aveti o primavara frumoasa,calduroasa,linistita si plina de surprize frumoaseUN buchet mare de flori pt toate
ANCA,CRISTINA nu cred ca e cazul ca vreouna din voi sa creada ca a fost acida in postarinoua astea cu primul bebe cred ca ne fac ff bine postarile voastre,putina zguduiala si trezire la realitate e mereu bine venita,deasemeni si incurajarea de a vorbi si a nu tine pt noi probleme care poate is minore dar adunate fac mult rau asa ca va poop mamici dragi si mereu voi citi mesajele voastre cu mult drag
La multe lunite sanatoase cu mult soare si lumina in calea pasilor vostri doresc si puiutilor sarbatoriti ieri si azi
ALEXANDRU DE MATZA
MAHAITA DE CRISTINA GOJI
ANDREI BOGDAN DE MIGULET
BIANCA MARIA DE ANE-MARIA
CATINCA STEFANIA DE CRISTINA
Mihaela,Catifelicitari pt puterea cu care ati trecut peste nasteri chiar daca au fost ceva mai dificile.
Fetele noi am fost azi la control cu pitica,toate bune si frumoase,reflexe,inimioara,ochisori,plamini doar ca a luat un pic cam putin in greutate(450de grame in 3sapta)doctorita a zis ca nu e ffff grav suntem ok si ca sa fim linistiti mergem si saptamana viitoare sa ne cantareasca si o sa o alaptez acolo ca sa vada exact cat papa la o masa.Asa ca momentan papam tutica in continuare si vedem exact ce si cum.
POOP pe toata lumea aveti grija de voi si de puiuti si asteptam ceva vesti si de la fetele care nu prea au mai intrat.
ALTESA spune:
hai ca azi am limbarita doar e ziua mea nu?
alice sa-mi spui si mie de cate ori ti-a intepat baiatul la vaccin ,ce vaccinuri i-a facut si cum s-a comportar in urmatoarele zile.
carina si al meu se apopie de 7 kg are 6300 la 2 luni.si silvi zice ca i-a luat mult si papa numai san sunt curioasa cum evolueaza Leon al olgai ca pe primul l-a avut grasan nu gluma.
alice sa-mi spui si mie cum te-aoi descurcat cu ra cat timp ai fosr gravida ,cand cerea in brate cum faceai cu burtica,cand a inceput sa meargacum te aplecai sa-i dai sa pape? te intreb pentru vreau sa ma apuc repede de alt bebic dar nu as vrea sa-l neglijez pe rafael si nici sa deranjez puiul din burta. sa-mi maispui daca ai ramas pur si simplu sau iti venise deja cm?
Am uitat sa va spun ca de 2 zile mi-a venit marsupi plus si imi place ca bebe chiar sta in siguranta in el abia astept sa iesim la plimbare ca treaba mi-e teama sa fac cu el pe mine.
Cristina cum reussti? ca eu abia daca reusesc sa beau apa dar pai sa mai fa s treaba.
carpediem spune:
Salutare fetelor si La multi ani pt 8 martie, sa fiti iubite!
Noi am fost ieri la pediatra si avem 4 kg (am iesit acum 2 sapt din spital cu 3220 kg) si 56 cm (s-a nascut cu 52 cm), dr ne-a dat nota 10 cu felicitari , zicea ca intr-o luna trebuia sa ia greutatea asta, in 2 sapt e f bine. Si eu zic ca e bine, desi parca sa nu fie prea mult...adica sa fie de la LP...desi eu ziua nu-i dau, doar noaptea ca face urat de tot daca nu papa noaptea LP, nu doarme bine. As incerca sa-i scot LP, dar asta inseamna cateva nopti de scandal si nu prea-mi permit, ca noi stam intr-o camera toti 3 si sotul cam tre sa doarma, ca alearga de dim pana seara cu treaba...
Asadar, avem niste buculite a-ntaia
Mai mergem pe 17 cand implineste o luna sa vedem evolutia.
Voi cu buricutul cum mai procedati? La el sunt niste cojite rosu-inchis uscate acolo, dar mi-e frica sa ma leg de ele, sa nu-i dea sange, ceva. Nu-l mai dau cu spirt de cateva zile, doar cu Baneocin. O fi bine asa?
Ati fost harnicute, inca n-am recuperat toate paginile
Mami implinita de bebe Matei Gabriel
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ane-maria Buna fetele si un calduros LA MULTI ANI !!!!! Eu sunt cam speriata, pt ca aseara am descoperit un nodul deasupra operatiei in stanga, sotulzice ca e posibil sa fie un nodul de grasime ... oare ce-o fi, pe 15 merg la control la ginecologie insa sunt cam speriata si mi-e cam teama sa nu fie ceva naspa, o tipa care era in maternitate inainte sa iasa de acolo a facut tot ceva de genul asta si a trebuit sa o taie din nou sa ii scoata grasimea aia sau ceva de genul asta sper sa nu fie cazul si la mine . Va pup , sa aveti o zi frumoasa! ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012) |
nu te speria nu sunt noduli sunt firele de la operatie care tin de cusatura uterului si a muschilor , este mai sus de linia vizibila a operatiei o sa treaca dupa 6 luni
mihaelaradu spune:
La multe lunitze pentru
Mihai, Bianca, Andrei, Catinca
Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
aerlilian spune:
Am fost dimineata la Ortoclinic pt eco de sold. Totul ok, numai ca ne cheama la gimnastica medicala pentru torticolisul cu care s-a nascut si pentru masaj la picioare. Sa-mi fie iertat, dar eu cred ca e moft de luat banii. Oare acest masaj nu pot sa-l fac eu acasa? Maine mergem la kineto pt evaluare si daca nu mi se pare nimic spectaculos o sa-i fac eu masaj acasa. Tu ce zici, Ligia, stiu ca te pricepi.
Trixera mi-a recomandat si mie pediatra si e super ok, mi-a curatat copilul de bubite. In continuare sunt zombie. Nu vrea sa doarma deloc intre 01 si 04...
My_Lady0091 spune:
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ane-maria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tebligia
nu te speria nu sunt noduli sunt firele de la operatie care tin de cusatura uterului si a muschilor , este mai sus de linia vizibila a operatiei o sa treaca dupa 6 luni |
Doamne ajuta ! sper sa fie doar atat, pt linistea mea ma duc maine la control. Multumesc tare mult de raspuns.
va
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
dari_nanau spune:
La multi ani mamici! Sa aveti o primavara frumoasa si calduroasa alaturi de minunatii bulgarasi!
Noi suntem bine, papam, dormim, ne supara si colicii deja, dar pana acum colief ne ajuta cat de cat. Ma regasesc in temerile si nedimeririle voastre, chiar daca sunt la al 2-lea copil, tot ma intreb daca papa suficient cand plange si se agita la san dupa ce a supt 15 min, daca ii face bine sa pape maidevreme de 2 ore sau ii amplific durerile de burtica, sa-l las sa adoarma la san?! si multe altele...Dar cu calm si rabdare trecem si peste perioada asta. Bebeii nostri au nevoie de noi si vom fi supuse la multe incercari de acum inainte, asa ca trebuie sa fim optimiste si sa ne bucuram de micutii nostri minunati.
Va . O zi frumoasa sa aveti!
Matzaila_81 spune:
"La multi ani!" Sa aveti parte de o primavara extraordinara!
Matza is back!
Ma rog, relativ ca Praslea isi face de cap si Matza cum oricum nu era o experta in organizare e mai depasita uneori.
Am schimbat numele copilului. o sa-l strigam Tudor dupa botez nu Alexandru, a facut falcute si seamana mai bine cu un Tudor. Cert e insa ca ii zicem in toate felurile si el ne priveste serios de tot. Oare toti bebelusii de o luna sunt atat de seriosi sau e doar copilul meu un moracanos ca taica-su??????
O sa inceapa sa-si verse amarul in curand, nu de alta dar ne apropiam de ora de masa.
Alina, raportam si noi cojite si bubite mici si o sa incerc reteta ta cu tarate, adica ce ai scris mai devreme.
Bebele meu mananca cam 100 ml medie lapte praf dar incepe sa creasca, are deja un program de masa dar cu somnul ne-a cam pacalit astazi. In mare insa la 9 e cu baita facuta si mancat si doarme pana la 3 cand il schimb si ii dau din nou de mancare dupa care la 6.30 fix da trezirea. In functie de chef mai doarme dupa pana la 10 dar e un somn marait. Dupa care avem masa de la 1.30 si dupa la 5 din nou.
Cu colicile am scapat cu debridat la o masa, espumisan la alta masa si pentru constipatie ii dau lactoza in lapticul de dimineata, 5 ml. Mai are dureri dar incomparabil nu ca inainte si le gestionam in cateva minute.
Avem si noi canalul lacrimar infundat la un ochisor.
Eu ma recuperez destul de incet dar moralul e ridicat. Am insa multe de facut si ziua parca a ajuns de 6 ore nu de 24. Suntem insa tare fericiti.
Diseara drept cadou de 8 martie sotul o sa-mi ia aripioare picante de la KFC si maine merg la ai mei dupa ce ne ducem la pediatra. Ies din casa dupa doua saptamani, mai ca-mi dau lacrimile de bucurie. Pe langa asta eu, care aveam treningurile mele frumoase de casa am ajuns ca zuza nebuna cu parul prin in n agrafe si bentita si elastice de par si imbracata in tricourile sotului ca-s comode si asta mic mereu regurgiteaza pe langa bavetica sau reuseste sa ma murdareasca cumva ( ma rog, sa va mai zic ca in fix o luna nu am reusit performanta sa-l schimb de caca fara sa ma murdaresc si eu????)
M-am intins, rar da bine
O sa fac tot posibilul sa nu mai intru atat de rar.
Alina, am acum telefon, fug la copil sa-l hranesc si incerc sa ma loghez din nou sa-ti dau PM.
Mihaela, unde e povestea nasterii tale?????
Mamica de grasunel Alexandru