Hai izish! (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

10 ore?? mama mia, unde nu da norocul asta peste mine?

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Tocmai am recitit jurnalul pe care i l-am tinut Sarei in primul ei an de viata si sunt foarte multe asemanari, dar si diferente intre ea si Filip:
-la aceeasi varsta avea si ea bubite pe fata si corp si cojite in cap. Toate le-am tratat natural: o spalam cu galbenus de ou si o clateam cu infuzie de tarate. Apoi am spalat-o cu spuma de la Avene si o cremuiam cu lotiunea din aceeasi gama.
-nici ea nu prea accepta biberonul, insa ii dadeam un biberon de LP in fiecare noapte, la ultima masa, dupa baita si imi dormea cate 9-10 ore incepand cu 2 luni. Ei ii dadeam Nan
-ea avea colici puternici, plangea mult si tare.., dar era si mai vioaie, mai curioasa, radea si gangurea mai mult decat Filip.
-ei ii placea sa stea muuuuult la tzitzi, avea mese care durau si cate o ora, pe cand Filip isi trage tot ce vrea in maxim 5 minute..
-si ea a avut cresteri in greutate de 800 g, respectiv 900 g in primele 2 luni, iar doctorii (aveam 3 dr care o consultau..) spuneau ca putea lua mai bine in greutate.. Deci aceeasi problema, doar ca ea a luat muuult mai mult in greutate ca Filip..

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

revin cu intrebarea cunoaste cineva o pediatra buna ,foarte buna la medlife sau regina maria sau budimex?

implinita de Rafael-Ioan

La medlife dr Giosanu Constantin- e ff ok. Eu pe sara o am inscrisa la dr Marcu Mihaela, dar nu mai merg demult la ea..m-a dezamagit..

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Si eu m-am tot gandit la Olga si puii ei.

Dana, treaba asta cu dormitul IN FIECARE NOAPTE cate 9-10 ore s-a intamplat cand avea 2 luni, fix dupa ziua botezului... Nici noua nu ne venea sa credem ce NOROC aveam. Si ea a dormit pana pe la 1 an jumate DOAR PE BURTA, de cand s-a nascut. Nu adormea altfel. Si niciodata nu am stat sa o urmaresc.. Mai ales ca de la 2 luni a dormit singura in camera ei, la distanta mare fata de camera noastra, dar aveam monitorul si auzeam tot ce face.

puiutza,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hai ca dau din una in alta
acum pisicuta mea a facut un scaun verzui , de fapt unul galben verzui si al doilea verde binosor , asta dupa ziua de ieri cand a avut super colici si a mancat pe sponci.. ati patit asa ceva ?de la ce sa fie? ca am citit fel de fel de pareri ..ba de la colici ,ba de foame ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Cristina suntem bine, inca ne adaptam.
eu am bagat la cap sa nu ma stresez ca natura isi face cursul asa ca am incredere.
pt coliceala nu i-am dat si nu-i dau nimic, doar masaj si exercitii, suntem in limite acceptabile. laptic am...nu-l cantaresc, nu-l masor. cat timp isi pastreaza falcile sunt multumita.

vorbim, gangurim, avem discutii intregi, cateodata zici ca ma seduce asa imi face din ochi ziua ne plimbam in wrap si in casa si afara ca e tare frumos. vedem pisicile si catelul, ascultam pasarele.

la mine papa si mai des de "din 2 in 2 ore". am inteles ca ar fi o problema ca se amesteca lapte vechi cu nou s.a.m.d. nu prea am inteles treaba asta, cum mai ramane cu alaptatul la cerere?

eu oricum continui cum vrea el si suntem bine. ma streseaza doar timpul si curatenia ca si pe voi pe toate.

va pup si va doresc o seara frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina ce dragut ca i-ai tinut jurnal sarei pe mine nu ma taiat capul dar nu credc a e tarziu daca incep acum nu?

si eu am citit lucruri urate despre doamna Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Prietenele mele, am fost si noi la dr. Anuntam un plus de 350 gr,reflexe bune si iata raspunsurile la intrebarile mele:
1.Alaptez, dar noaptea dupa 5 min de supt, ia pauza si motaie. Sfat: sa o mut dupa alea 5 min si la celalalt san deoarece 80% din ceea ce ii trebuie si ii este necesar isi ia in primele 5 minute de supt. Peste zi, sa o tin 15-20 min la fiecare san dupa care sa o odihnesc pe piept, eventual sa ii dau supliment daca mai cauta cu gurita, altfel se va invata cu confortul sanului si va fi mai greu de dezvatat ca de suzeta, spre ex. Azi am incercat sfatul de mai sus. Nu a mai fost ne voie de completare, dar a adormit bine la mine pe piept. Am intrebat daca va creste lactatia in cazul in care eu ii tot dau completare si mi-a spus ca sanul transmite impulsul la creier la fiecare atasare, iar cand va traversa pusee de crestere va cere sanul mai des=semnale mai multe la dl creier.
Anda, Cristina sorry ca ma bag, dar chiar asta imi zicea pediatrul astazi ca nu exista copii cuminti sau rai, deoarece perceptia fiecarui parinte este subiectiva vizavi de propriul puiutz si relativa in respect cu ceilalti. Nu stiu daca m-am facut inteleasa; adica pt un parinte calm, linistit, un copil energic sau mai sensibil, mai langagios va parea un copil "rau". Pentru mama mea, sora mea a fost un copil "cu probleme" fiindca era ff linistita prin comparatie cu mine care am fost argint viu..A umblat la multi pediatri sa inteleaga de ce e apatica, moale..
Va pup cu mult drag. Fug la dus si va scriu cum am nascut

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Mamici de bulgarasi stiu ca am fost rea dar vreau sa va scutur putin sa vedeti partea plina a paharului.
Fac o pauza de forum desi am sa va mai citesc si revin dupa botez ca va fac capul mare cu nebuniile mele (recunosc ca nu ma incadrez in limitele normalului).

Odiseea iulie-august 2008 m-a invatat ca nu pot sa ma plang de "lucrurile marunte" pe care eu le consideram importante cum ar fi doarme si nu mananca- cum pateam la Sara, sau nu stiu ce mai face si poate asta m-a facut sa imi urmez ideile si instinctul si cam atat si a iesit foarte bine.
De ce nu puteam sa ma plang?
Pentru ca au inceput nasterile cu 2 prematuri dar care au fost ok in final, apoi un baietel Darius care a murit dupa o luna avand transpozitie de vase mari si nu a rezistat la a doua operatie, un baietel din Japonia s-a nascut cu o malformatie descoperita intrauterin dar a fost operat imediat si s-a dezvoltat normal, o fetita s-a nascut cu despicatura labiala spre disperarea parintilor, o fetita cu intoleranta la lactoza si cam atat imi amintesc.
Ei citeam despre ei si plangeam cu Sara in brate de mila lor, mai ales pentru Darius si mamica lui, si ii multumeam lui Dumnezeu ca am nascut un bebelus sanatos si imi spuneam ca o scot eu la capat cu "micile" probleme care pentru mine erau importante.

E normal sa ne plangem si sa cautam intelegere de la cele care se afla in situatii asemanatoare dar mi se pare ca ajungem sa ne comparam bebelusii si sa ni se para normalul nostru anormal.

Tot respectul pentru Ana, Cristina-sunt de acord cu mesajul tau- sau alte mamici cu mai mult de 2 copilasi, nu pot decat sa va admir si nu ma pun in situatia voastra.
Dar sunt multe lucruri bune care se intampla acum si nu mai sunt apreciate si sunt luate de "bune", exemplu concediul de crestere copil-mamele noastre nici nu au visat sa stea acasa 2 ani cu noi si numai ele stiau cui ne pasau si ce faceau cu noi ca sa revina la munca.

Ies ca a venit si sotul meu.
Sper sa va reintalnesc la scutece mai optimiste.

Va pup si va rog sa ma iertati ca sunt cam "acida" uneori!

Un gand bun pentru Mihaela, Andra, Annisia si alte fete pe care acum nu le pot aminti dar care se straduiesc sa vada si luminita de la capatul tunelului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Cristina suntem bine, inca ne adaptam.
eu am bagat la cap sa nu ma stresez ca natura isi face cursul asa ca am incredere.
pt coliceala nu i-am dat si nu-i dau nimic, doar masaj si exercitii, suntem in limite acceptabile. laptic am...nu-l cantaresc, nu-l masor. cat timp isi pastreaza falcile sunt multumita.

vorbim, gangurim, avem discutii intregi, cateodata zici ca ma seduce asa imi face din ochi ziua ne plimbam in wrap si in casa si afara ca e tare frumos. vedem pisicile si catelul, ascultam pasarele.

la mine papa si mai des de "din 2 in 2 ore". am inteles ca ar fi o problema ca se amesteca lapte vechi cu nou s.a.m.d. nu prea am inteles treaba asta, cum mai ramane cu alaptatul la cerere?

eu oricum continui cum vrea el si suntem bine. ma streseaza doar timpul si curatenia ca si pe voi pe toate.

va pup si va doresc o seara frumoasa !!!

mami de bebitza Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/

Exact la fel e si la noi , tot ce ai scris, eu ii dau cam la 2 ore dar nu e o regula pt ca uneori cere mai repede de mancare si ii dau desi si stiu ca nu e ok, ca o doare burtica apoi.
Nici eu nu cantaresc lapticul ,dar tare curioasa as fi sa vad cat mananca. Nu inteleg uneori de ce se agiuta f tare dupa ce mananca de la titi vreo 10 min apoi incepe sa traga de sfarc parca ar fi o guma de mestecat si da din picioruse si maini ... are criza de colici? Noi luni mergem la pediatru la controlul de o luna , apoi la cel de 6 saptamanai la mine... ... sa speram ca toate bune

Va si sanatate!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anca.Mamica lui DARIUS e Vias.O gasesti la Odiseea de nov.dec2009.are un baietel pe nume FLAVIUS acum, de o seama cu Rebecca mea.

Eu am inteles ce vrei sa spui

Cati-faza cu lapte peste lapte si amestecat se aplica la laptele praf, nu la laptele matern

Puiutza

Mihaela

Alina-ce mai stii de Matza noastra?Cum e Doru azi?

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput