Hai izish! (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, si hipp e mai usor acceptat de bebei cica. Eu la mara am folosit nan..

Vaccinul de 2 luni: mie mi-a zis sa ma duc dupa ce implineste copilul 2 luni. Daca alegi sa mergi pe schema de la stat se ocupa doc de familie sa il comande, dar trebuie anuntat. Si daca mergi pe shema de la stat ii face 2 vaccinuri la 2 luni. Daca iei infanrix, il inteapa o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

multumesc fetele
voi cum faceti cu vaccinul? ce varianta alegeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

eu o sa aleg varianta de la stat nu ca nu mi-as permite sa le cumpar dar totusi sunt atatia copii care le fac si se simt bine dupa ele si sunt bine mersi.

eu nici macar nu m-am interesat care este cealalta varianta si care e diferena?daca vrea cineva sa explice.....

voi ce mai mancati eu azi am papat o ciorbita de legume cu aripioare si o pulpa de pui in sos de bere la cuptor,iar mai tarziu pap cozonac de casa si macinici moldovenesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna mamici,

Am revenit!!!!! Mi-a fost dor de voi!

Am ajuns acasa inca de luni, dar abia acum am gasit un pic de timp sa intru sa va scriu. Suntem super bine, atat eu cat si puiutza mea. O sa va povestesc alta data cum a fost, am nascut prin cezariana, desi le-am incercat pe amandoua .

Despre starea mea de spirit.... radiez, sunt atat de fericita cand ma uit la ea si parca nu imi vine sa cred ca este adevarat.

Am ramas mult in urma cu cititul, nu stiu ce s-a mai intamplat, dar de acum incolo o sa fiu pe aici cu multe, multe intrebari...

Va pup pe toate mamici dragi

izish, scot si eu majoretele pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Altesa, eu nu cred ca voi mai face nicio analiza pentru trombofilie, am deja 5 saptamani de clexane zilnic, mai fac inca vreo 4-5 zile si gata. Saptamana viitoare merg la controlul de 6 saptamani si vad ce zice si medicul, dar daca nu au fost probleme la nastere si nici dupa nu cred ca mai insist. Eu nici in sarcina de la 6 saptamani nu am mai facut nicio analiza pentru trombofilie. Despre mancare... abia astept sa vina ajutoarele saptamana viitoare, asa imi satisfac si eu poftele culinare.

Alice, am tot vrut sa te intreb daca oxacilina ai luat-o din greseala sau ai avut ceva probleme?

Dana, nici eu nu am apucat sa studiez ce si cum cu vaccinurile, dar cred ca voi merge pe cele cumparate, toate mamicile din jurul meu asa au ales si ele au studiat asa ca am incredere. Trebuie sa merg la medicul de familie sa vad daca mai este promotia aceea cu 2 vaccinuri cumparate al treilea gratuit.

Carpediem sper ca ne aduci vesti bune de la pediatra si ca si eu vei fi mai bine.

Adc si eu am vrut sa-l trezesc la inceput, dar daca el creste si ia bine in greutate am zis ca-l las sa doarma, poate isi scoate singur masa de noapte , oricum neonatoloaga a zis ca ar trebui sa incerc sa o scot.

Dari, Sophia ce faceti? cum sunteti?

Mergi la inceput

revin cu intrebarea cunoaste cineva o pediatra buna ,foarte buna la medlife sau regina maria sau budimex?

Mergi la inceput

ia priviti ce scrie aici despre infarix

Mergi la inceput

http://forum.romedic.ro/prod/infanrix_sau_vaccinuri_traditionale?_014125.html

am uitat sa pun linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Tocmai am recitit jurnalul pe care i l-am tinut Sarei in primul ei an de viata si sunt foarte multe asemanari, dar si diferente intre ea si Filip:
-la aceeasi varsta avea si ea bubite pe fata si corp si cojite in cap. Toate le-am tratat natural: o spalam cu galbenus de ou si o clateam cu infuzie de tarate. Apoi am spalat-o cu spuma de la Avene si o cremuiam cu lotiunea din aceeasi gama.
-nici ea nu prea accepta biberonul, insa ii dadeam un biberon de LP in fiecare noapte, la ultima masa, dupa baita si imi dormea cate 9-10 ore incepand cu 2 luni. Ei ii dadeam Nan
-ea avea colici puternici, plangea mult si tare.., dar era si mai vioaie, mai curioasa, radea si gangurea mai mult decat Filip.
-ei ii placea sa stea muuuuult la tzitzi, avea mese care durau si cate o ora, pe cand Filip isi trage tot ce vrea in maxim 5 minute..
-si ea a avut cresteri in greutate de 800 g, respectiv 900 g in primele 2 luni, iar doctorii (aveam 3 dr care o consultau..) spuneau ca putea lua mai bine in greutate.. Deci aceeasi problema, doar ca ea a luat muuult mai mult in greutate ca Filip..

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Suzieq, am facut un fel de furia laptelui. Doctorul ginecolog i-a zis intr-un fel da nu mai stiu cum facusem niste noduli durerosi la un san(desi in rest erau moi) si febra mare 39,7.

Olga, voi ce mai faceti??

Mergi la inceput