Buna fetele,
In noiembrie va intrebam ce sa aleg intre perie rotativa si bigudiuri electrice. In final, atunci mi-am luat peria rotativa Rowenta (de care sunt multumita).
"Problema" e ca ati laudat destul de mult si bigudiurile electrice, asa ca acum va rog sa-mi spuneti ce sa aleg intre Remington si Valera.
Va multumesc
Eu am Valera, am ales firma asta ca am vazut ca e profi. dar si cele de la Remington sunt bune. Alege in fctie de tpul de bigudiuri, compara-le putin. Si uita-te la niste filmulete pe youtube.
Nu stiu care e lungimea parului, dar eu nu le recomand pentru parul lung.
Mama mea are parul mediu si se intelege f bine cu ele. Eu am parul lung si nu-s bune deloc.
Mai am o colega cu parul lung si la fel de nemultumita este de ele.
Pentru parul lung mi se par mai bune cele clasice.
Ce inseamna lung?
Ca eu le-m folosit si cand il avem pana putin deasupra fundului
Acum il am lung , nu chiar asa, si ma inteleg tare nine cu bigudiurile. daca vrei sa tina si sa nu se lasedin cauza lungimii trebuie fixativ, spuma. (eu nu le folosesc, ca imi place mai mult aspectul natural).
Nu am parul prea lung. Trece putin de umeri (cam o palma mai jos de umeri).
Chiar voiam sa intreb cam cat tin buclele facute cu aceste bigudiuri.
Eu cand imi pun bigudiuri calde (cele cu parafina in interior care se fierbin apa), le tin in par cam ora sau mai mult daca am timp, folosesc si spuma inainte, iar buclele rezista vreo 2 zile. (oricum ma spal apoi pt ca am parul gras si il spal cam la 2 zile).
Gata, mi-am cumparat bigudiurile de la Remington.
Mi le-am pus de dimineata pe parul dat cu spuma si uscat complet, dar n-am avut timp sa le las mai mult de jumate de ora si n-au reusit sa faca mare lucru.
Voi cat le tineti in par si cam cat timp rezista buclele?
Multumesc.