Bobocei de Sept-Oct 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata burtici
si pe mine m-au apucat dureri de cap de vreo cateva zile,dar numai seara
anne mary imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,am ramas afis cand am citit

restul fetelor, si va doresc o zii faina

fetele,am o intrebare,pana cand ati luat acid folic?

Paulafericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Paula, gand la gand cu bucurie .
Chiar azi dimineata ma gandeam cat sa mai iau acid folic, pentru ca terminasem cutia anterioara si trebuia sa imi mai iau alta...nu mai stiu exact raspunsul, dar stiu ca si ce e in 'exces' se elimina...deci nu cred ca putem lua oricum prea mult timp.
Eu mai iau macar pana la urmatoarea vizita la medic.

O zi frumoasa sa aveti!

Imi trimite si mie cineva parola pentru cont? Ca vad ca se cere capitol nou

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
14+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Anda82: Pare a fi de la dinti, dupa cum descrii tu, dar verifica si vezi daca ii ies chiar in perioada asta. A mea nu a avut probleme cu plans si dureri de la dinti, insa sunt perioade in viata lor care se manifesta intr-un anume fel si care apoi trec de la sine. Spre ex. Iulia a avut o perioada in care adormea foarte tarziu, pe la 23-24, desi in mod normal cadea lata pe la 21, maxim 22-22.30. In perioada aceea era asa de activa, ca eu o puneam in pat, ea se dadea jos si incepea sa se joace, sa alerge prin camera, ca si cum atunci se trezise. I-am spus pediatrei, ne ingrijorasem ca doarme prea putin, dar ne-a asigurat ca e o perioada si ca va trece. Si asa a fost. La mine inca se trezeste noaptea de mai multe ori, dar nu stiu exact de cate, ca o iau cu mine in pat si cand o aud ca maraie, o conectez la san, papa putin, mai mult de rasfat, cred, si apoi adoarme. Si eu o fac mecanic, nu retin de cate ori se trezeste... O sa vad cum imi ies analizele si sa il intreb pe medic daca e ok sa o mai alaptez, ca nu vreau sa sufere bebe din burtica! Dar mi-ar parea rau sa nu o mai alaptez, daca pot (desi are aproape 1 an si 5 luni consider ca e foarte bine sa alaptezi copilul cat mai mult). Mai sunt fete care au alaptat cat erau insarcinate cu urmatorul bebe? Tzuki, tu? Am vazut ca ai alaptat pana la 1 an si 7 luni, dar nu am analizat diferenta de varsta dintre puii tai...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Va salut burticutelor
Fetelor ieri m-am simtit rau, am avut o stare ciudata...am inceput sa am bufeuri de caldura, imi era atat de cald incat simteam ca daca nu ma dezbrac imi vine pur si simplu rau si mi-am dat jos bluzita si am ramas in maiou si toti de la servici se uitau ciudat la mine pt ca eram singura nebuna in maiou...simteam nevoia sa ma arunc intr-o piscina cu apa rece sa ma racoresc...ufff a fosta asa nasoala senzatia
Va si sper ca voi sa va simtiti bine

lalu85 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
noi mergem dupa rezultatul la torch..
acidul folic stu ca se ia in perioada de preconceptie si primul trimestru, ajuta mult la formarea tubului neural a lui bebe...eu nu iau acid folic, iau doar femibion si tot asa, pana la sfarsitul primului trimestru..
pupici

10+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna dimi fetele !!!

V-am citit,va citesc si va recitesc toata ziua,chiar daca nu scriu.

Eu cand am fost luni la doctor am intrebat-o daca sa mai iau acid folic si mi-a spus ca nu mai este nevoie , ca si elevitul contine acid folic si e destul.Deci , momentan eu iau doar elevit.

Sunt fericita ca nu mai trebuie sa iau alte pastile ca urasc sa le beau.Si cu elevitul ma chinui cate 10 min cel putin.O rup in 2 , imi vine inapoi,iar il beau,mai ies pe geam la aer...ehh...

Eu am o problema mare la spalatul pe dinti dimineata.Tare imi vine sa vomit.Inca nu am gasit o pasta de dinti care sa ma multumeasca.

Lalu...acum ti-e cald??? Ce-o sa facem noi la vara cand o sa fie +35 grade si noi mari cat casa.

Apopo,cat v-ati ingrasat?Eu am pus ceva pe mine.Si inca ceva....a inceput sa vi se vada burtica???

Sa aveti o zi superba si linistita !!!

astazi am implinit 13 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Acid folic pana in sapt. 12, acum iau elevit.

Legat de greutate, aseara m-am speriat, m-am cantarit si aveam cu 4 kg mai mult, azi dim era cu 3, cantarul e electronic, oricum mi se pare multishor pt 13 sapt. La sfarsit ce voi face, atunci sa vezi cat pun! Burtica se vede putin, parca mai mult ca la prima sarcina.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

neata

si eu tot vreo 4 . la sarcinile anterioare daca pusesem 1 kg pana la varsta asta de sarcina...si tot am luat cate 15-16 pana la final.
uf, parca nu mai am vointa sa ma mai abtin, nu stiu ce sa fac. acum, ca stau acasa - cum ma plictisesc, cum iau ceva si mananc. atunci lucram si mancam pe apucate, un iaurt, o cana de lapte..cam asta mi-era pranzul. sa vina odata primavara sa ma plimb mai mult, poate s-or mai potoli kilogramele.

Elfica, eu n-am alaptat concomitent cu sarcina. acum s-au suprapus 2 saptamani. dar n-am intarcat din cauza sarcinii, ci pt ca nu mai puteam efectiv, eram innebunita, Damian sugea de 10 ori pe zi si noaptea...fara numar. eram varza! si nu sugea de foame, ci de obisnuinta, ii mai ieseau dintii si prefera sa stea asa, agatat de san la mine in brate.
dr meu e de parere ca poti alapta bine mersi in sarcina, pana in ultimul trimestru si daca analizele sunt ok si tu ca mama vrei, poti continua si dupa ce nasti (alaptat in tandem). dar trebuie sa te tina nervii si organismul, nene, eu nu stiu daca as fi rezistat, la cele 52 de kile ale mele (in stare ne-gravida), sa mai alaptez si 2 copii, din care unul mare, cred ca ajungeam o umbra.
deci, daca tu ai chef si te simti confortabil, eu zic sa-i dai inainte cu alaptatul pana spre trim 3 si vezi atunci ce si cum.

nu schimba nimeni capitolul? eu n-am parola, ca as fi facut-o eu...

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Si eu am pus 3 kg dar nu am intrat inca in trim II deci e loc de mai mult .
Dar eu am citit ca in primul trimestru bine e sa iei 3 kg, in trim 2 tot vreo 3 kg ..nu mai tin minte in trim 3 cat e recomandat sa iei. Daca ne luam dupa asta, atunci sunteti in grafic. Oricum din 20 de kg luate in timpul sarcinii, doar 6 se vad... 14 kg se aduna din greutatea copilului, a uterului, a placentei, a sanilor, a organelor care se maresc, a volumului de sange care creste si inclusiv laptele si grasimea din lapte (pe asta nu am inteles-o).

Voi cum va epilati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Hmm...eu am luat 4,5 kg.Ma gandeam ca sunt singura care a luat atat de mult.Am uitat sa va spun ca mi-a zis dr ca acidul folic in exces se elimina prin urina.

De epilat inainte ma epilam cu ceara,acum insa lama e la putere.Mi-e frica sa mai stau crispata acolo pe masa aia.Burtica mi se vede,mai ales ca eu nu am deloc haine largi.Toate-s mulate si asa iese in evidenta mai mult.

astazi am implinit 13 saptamani !

Mergi la inceput