Bobocei de Sept-Oct 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Anne Marie, poate 14 o fi la tripleti . eu stiu ca doar vreo 6-7 sunt copilul, uterul si celelalte, restul sunt castig personal . o sa caut articolul unde citisem asta.

eu am iesit, la ambele sarcini din maternitate cu fix cu cate am intrat, mai putin cate kile avea copilul. evident, plina de nervi pe tema asta . unde era placenta, unde lichidele alea?? la primul copil, le-am pastrat bine mersi pana pe la 8 luni, la al doilea am fost mai harnica si le-am dat jos in vreo 3 luni...

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Buna,fetelor.Ma alatur si eu voua...Ieri mi-am facut testul si mi-a iesit pozitiv dar azi la eco doamna dr nu a putut depista inca o sarcina.E posibil sa fie prea mica si sa nu se vada.Mi-a zis sa revin peste 10 zile.U.M a fost pe 10 februarie. Si pentru ca lucrez intr-un liceu unde a cam circulat o epidemie de pojar ,am decis sa-mi iau concediu medical pentru a nu fi afectati nici eu,nici bebe.
Va doresc sanatate tuturor!
Alina,mami de Delia (5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna fetelor! Hai ca a iesit soarele, ma speriase nitel ninsoare de dimineata :)) Azi am fost sa duc sumar de urina si urocultura, sper sa fi scapat de infectia aia si sa nu ma intorc la tratament cu antibiotic.

Legat de acid folic, mi-a zis medicul acu ceva timp ca sa-l iau pana la 12 saptamani. Azi implinesc 14 saptamani si nu l-am mai luat de vreo saptamana.

Am redus si doza de duphaston, de la 4 pastile pe zi, la doua. Si astept sa vad daca se intorc secretiile maronii. Momentan e totul ok

Si eu folosesc lama de ras, pt ca am o lene teribila, si asa e foarte usor.

Off, eu am niste stari de oboseala si de foaaame... Ieri seara, in drum spre casa, simteam ca o sa incep sa plang de foame :)) Nu exagerez... si m-am culcat la 9 seara... fara sa ma mai demachiez.. Sunt rupta de oboseala cand vin de la munca. Toata lumea imi zice ca e normal si stiu ca este, dar mi-e greu sa ma obisnuiesc cu munca si somn si atat. Nici sa gatesc nu mai sunt in stare, doar in weekend. As sta in pat toata ziua!

Hai ca nu ma mai lungesc, sa aveti o zi excelenta! Va

fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ptiu fetelor, ce de-a kg.ati luat , am max.juam` de kil in plus (59 kg.) desi am o burta de zici ca sunt in 4 luni . Chiar imi era teama sa nu am gemeni...
Azi mi-au venit analizele, sunt bune toate, peste 2 sapt.o sa fac testul Torch si DT...

A.C. - bine ai venit printre noi si sa fie cum vrei tu

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

hello again!
rezultatele la torch sunt ok, azi am recoltat pentru hepatite...
si eu am luat 4 kile jumate si am o burtica rotunjoara de s-a crucit dr, a zis ca-s in luna 6..hihihihi...

adinutza unde esti??? te rugam sa ne faci capitol nou eu chiar nu stiu, c-am incercat..
va pup

10+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Felicitari fetelor pt rezultatele bune la analize. Legat de acidul folic, eu stiam ca este eficient in primul trimestru dar Doctora mea mi-a spus ca daca nu luam elevit, continuam cu acidul folic...oricum nu face rau, surplusul se elimina prin urina.
Eu am pus 4 kg, dar sunt vizibile doar la burtica (adik burtoaie ca este imensa).

lalu85 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Eu am observat ca m-am ingrasat 3 kg prin saptamana a 7a de sarcina. De atunci n-am mai pus pe mine un gram, desi burtica mi s-a rotunjit. Aproape ca par insarcinata, incaaa putin.

fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Va invit la capitol nou

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
14+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput