Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dana, maricel Gaza al tau! o intrece le Ana lui Megbeng
Felicitari pentru vestile bune!
Bubu, tinem pumnii sa fie bine si sa mai ia Mara in greutate pe ultima suta de metri.

Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara poti imparti juma de seringa pana a doua zi ca nu-i nimic, asa fac eu ca am de 0.4 fraxiparine si trebuie sa fac doar 0.2. Atat ca pui capacelul ala usor si nu infigi pana la capat ca se mai uzeaza acul daca il bagi de tot. Eu nu il tin la frigider, normal in dormitor la 22 grade.
In legatura cu timpul de intrerupere el zice ca la noi se recomanda 24 h si n-are importanta ca e de 0.6 sau de 0.4, diferenta fiind mica. Mai poti intreba dr cu care nasti. La mine unu zicea chiar 3 zile dar nu toti au habar. In general Clexanul e de baza la sotul meu pe sectie caci mai toti sunt operati , fiind ortopedie.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
36 Victor Gabriel

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Felicitari Meg!Bine ai venit pe lume bebe Ana!

35+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amy, merci, asta e nashpa, sper sa nu ma apuce nasterea brusc si neprogramat, ca de unde 24 de ore de la injectie? Stiu sigur ca la 0,4 mergea cu 12 ore, dar la 0,6 se pare ca nu prea mai merge .

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

strumfy, cum te simti? Maine te internezi, nu? Incercati si o inducere sau de ce te interneaza daca nu ai cezariana programata? Scoatem agitatele sau nu vrei sa nasti maine? Se simte ca esti stresata...
gabriela, ruxandra,anca, monna, voi ati venit cu bebelusii acasa?

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput