Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 14
emmaella spune:
Haide Meg!
Fetelor va multumesc pentru sfaturi.Stiu ca la privat plata doctorului este inclusa in taxa,dar am vorbit cu niste mamici care au nascut si care mi-au spus ca ele au dat separat bani medicului....asa ca v-am intrebat si pe voi sa vad ce parere aveti.Nu cerd ca voi mai da niciun ban in plus cel mult ii voi lua un cadou ceva....Eu am ales sa nasc la privat ca sa scap de spaga asta groaznica care se obisnuieste a se da
Lelu-felicitari!Recuperare rapida!sa creasca mare si sanatoasa fetita cat mai repede ca sa puteti merge acasa!
strumfy-trebuie sa gandesti pozitivpana la urma totulo sa fie bine
magddalena-stai linistita ca va veni si randul tau.Imi pare rau de experienta de ieri
Meg-imi placa Ana-Olimpia
dana-sper sa treaca durerile cat mai repede
chitosenia-spor la calcat
dara-bafta la analizeSpor cu tradusul
Va pup
AMR 7 ZILE
Emma,mami de Andrei(7 ani) si38+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
wali spune:
Sanatate si viata lunga bebeilor de lelu, oanace, gabrielarusu, Aredwynn, Monna3 !!!!!!!!!!! Va si va imbratisez muuuuult cu drag !!!!
Hai Meg!!!!!!!!!!!!!
37+ cu Ali
SuperMami_1 spune:
neata,
eu mi-am primit aseara cadoul de ziua femeii de la sot si copil...cred ca a avut sotul vreun feeling de mi l-a dat mai devreme: este vorba de wrap tesut modelul asta: http://www.hiphip.ro/products/wrap-neelastic-tesut-didymos-standard-albastru parerea mea e ca e cam scump, dar daca e cadou....
eu tocmai ieri vorbisem cu tipa de la wrap.ro sa o intreb cand imi trimite wrap-ul bleumarin pe care nu-l aveau pe stoc...si tipa imi zisese ca azi asa ca la prima ora am anulat comanda wrap.ro
Intre timp mi-am comandat balansoar pentru bebe si m-am decis la asta
http://www.all4baby.ro/produse/2506-balansoar-fisher-price-infant-to-toddler.aspx... si as mai face o comanda de cosmetice bebe si produse de stimularea lactatiei de la farm Tei.
Chito, tu ce ti-ai luat de la tei?
Dara, te asteptam cu vesti bune!
Hai, Meg!,Hai Bebe Ana!
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
dana_cp spune:
Supermami, bravo pt cadou! E f frumos (chiar daca scump, cum ai zis si tu). Eu pe wrap am dat 95 ron... Acu' nu stiu care e diferenta de calitate.. oi vedea eu :)
Balansoarul imi place mult, de la Fisher Price am luat si eu.
cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!
SuperMami_1 spune:
Lelu, multa sanatate puiutei tale. Tinem pumnii sa ia repede in greutate si sa mergeti acasica! mai da-ne detalii cand ai putin timp.
Dana, diferenta e de tesatura, cel elastic la 100 ron cum ai tu si cum imi comandasem si eu cica nu e rezistent la greutati mai mari...asta tesut fiind mai rezistent...cam asta e explicatia... ideea e ca vazand filmuletele cu legarea wrapului mi se parea piece of cake...in schimb cand l-am probat...nu mai stiam cu sa-l leg ca e luuung...dar am carticica si cd cu moduri de legare si cica sa exersam in oglinda, ca dupa 2 sapt de exercitiu...capeti o indemanareee
ce model ai de balansoar?
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
danaela23 spune:
Hai MEG
Felicitari Aredwynn si Monna... sa va traiasca puiutii!!!!
In sfarsit am ajuns si eu cu cititul la zi
Multumesc tuturor pentru informatiile pretioase care cu siguranta imi vor fi de ajutor.
Strumfy .... Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa reusesti sa nasti natural.
Despre noi: Am fost la eco ieri...si totul pare bine... bebe e mai mare cu o saptamana, are 2100 gr (+-300gr) si e pe pozitie....sa zic asa... Sper sa nu se mai intoarca.
De pe 19 intram si noi in prenatal si atunci ma apuc si eu de spalat si calcat hainutele si de facut ultimele pregatiri... sper ca nu e prea tarziu
zi frumoasa va doresc
32+ Tudor - Andrei