Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

tala, io as opta pt matilda alexandra.
eu inainte sa raman insarcinata (nu era in plan) am visat ca am nascut o fetita pe care o chema melania ioana. initial am zis ca asa o va chema.. apoi a murit mama si am renuntat la ioana in favoarea elenei (numele mamei) si apoi am renuntat si la melania.. in favoarea alexiei. am negociat cu tati intre alexia si miruna. a castigat alexia. cand am zis alexia elena.. nici ca ne-am mai gandit la nume.. ca era cu risc de rasturnare de situatie

AMR 3 zile

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Da, am inteles ca Motata nu e verticala. Strumfilica, nu e prea tarziu sa mai incerci ceva pozitii. Uite saitul asta explica mai multe http://spinningbabies.com/techniques/activities-for-fetal-positioning/inversion .
Plus bai relaxante, vorbit cu ea... Si eu ma pregatesc de baie cu lavanda, dupa ce mi-a pus Trompeta creierii pe bigudiuri.

Dara, bafta maine. sper ca nu iti iei laptopul sa traduci pe culoare :)
Dana s atreaca durerile!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

amy, ana ne-am dorit din start, ana vrem oricum..ideea e daca mai punem un nume langa..

Mie Ana simplu imi suna asa frumos!

Irina, 34+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

multumesc frumos dia
meg bafta multa
recuperare grabnica mona si rabdare cu alaptatul sunt sigura ca reusiti voi pina la urma

33+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Eu am fost la dr, se pare ca nasterea va fi mai devreme decat ma asteptam. Eu ma gandeam ca va fi cam pe 9 aprilie, dar dr a zis ca din cauza primei cezariene, nu ma mai lasa pana atunci, a zis ca undeva intre 2-7 aprilie. Mai am de facut o ecografie saptamana viitoare si in functie de ce iese acolo, decidem data.

Irina, 34+ cu Maria

Mergi la inceput

jd tot km pe acolo sunt si euam plecat de la 51,4asa k nu e mare diferentanoi k mamici nu cred k am pus prea mult eu cel putin ma vad pe mine pe ici colo cate ceva in rest bebelusii nostrii cred k au crescut

Mergi la inceput

strumfy poate totusi vrea sa se intoarca cu capul in jos, important este ca sunteti bn, cat referitor la puls eu zic sa nu-ti faci griji atata timp cat vei fi in spital dak vor constata k trebuie sa-ti faca cezariana, cu mult curaj inainte,cunosc o mamica intr-o situatie partial asemanatoare careia i-au fct cezariana si ea si bebelusul au fost perfect sanatosi dupa interventie,sa auzim numai de bine de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Buna fetele,
Intru scurt din spital, sucuze ca nu mai stiu nimic de voi nu v-am mai citit de mai bine de o luna de cand sunt in spital :(
placenta mea previa a evoluat urat si am ajuns sa stau la pat in spital pe perfuzii, a fost o perioada groaznica, in final am nascut la 32 de saptamani o fetita de 1620 gr. si 42 cm pe 25 februarie la ora 17.15
Fetele din timisoara, nu va mai stiu termenele voastre dar daca ajungeti la spital, eu sunt la prematuri la odobescu si mai am de stat ceva asa ca ne putem intalni :)
va pup si va doresc sanatate multa la toate si bebei sanatosi
Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Lelu, Doamne ajuta sa se faca bebica mare, sa fiti sanatoase amandoua! Ma bucur sa aud vesti de la voi, tin pumnii sa fie totul bine si sa ajungeti repede acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Felicitari lelu pt micuta puternica . Ma gandeam eu ca esti in spital, dar nu ca ai si nascut .
Hai Megbeng La ce zbantuiala tragi tu la 37 de sapt, sigur te dai jos din pat maine

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 33+ cu

Mergi la inceput