Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 11
megbeng spune:
pai ma plimb ca o sa ma incurajeze ei si ca vreau si eu..daca totul e ok anestezistul zicea ca la 4 ore de la operatie ma ajuta personalul sa ma pozitionez la marginea patului si la 8 ore sa ma plimb, asta e "protocolul"...dar depinde de la organism la organism..cica nevasta-sa la 4 ore se plimba deja pe holuri; vreau si eu sa ma misc cat mai mult si cat mai repede, io-s genul cu ardeiu' iute-n fund si nu ma imaginez oricum stand o zi in pat.
multumesc mult de majorete...mai, sa stiti ca fetele astea agitate chiar ajuta!!
meg,dematei(9.02.2007) si cu ..AMR 1 zi!!
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dara76 spune:
Strumfy, imi pare ca daca nu iese cum vrei, inteleg ca fiecare are optiuni si poate poate, fiind uterul mai moale si intins candva deja, sa ai noroc!
Eu maine ma duc la spital pt. analize, eco, sper sa capat si insulina, ca deja sigur imi mai trebuie 3-4 cartuse pana nasc si e vreo 70 lei unul, si-asa dau pe testele de glicemie o groaza de bani si nu mai am, dau din colt in colt sa-mi iau si eu wrap.
In rest o urgenta mare de lucru pana joi. Ma bucur intruna c-am trecut de 34 :)
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
dana, io acu' nush ce a fost in mintea parintilor.. dar unul din ei are o functie maricuta.. care nu se prea potriveste cu.. prenumele.
apropo de asta.. am mai auzit o situatie.. in care niste oameni (ce-i drept.. de la tara.. lipsa cultura).. si-au numit copiii ioan si ion. asa ca nu te mai mira nimic.
ce e cu tine in ultima vreme? nu esti f activa.
AMR 3 zile
varsta bebelusei Alexia
ionuta_m spune:
salut
am intrat si noi sa scoatem niste motate -
sa fiti tari !sa aveti nasteri usoare , si copilasi sanatosi !
Am spalat si eu zilele astea - am o problema cu sosetutele - nu stau nicicum la uscat - si restul hainitelor is atat de mici si de dragute - ufff ( a luat tati un body in mana - statea el si se minuna , cat poate sa fie de mic si zicea ca el nu o sa fie capabil sa imbrace pe cineva cu " chestia aia atata de mica " sau mai bine zis sa ne gandim cat de mica o sa fie strumfi de are nevoie de genu ' ala de hainite)- de precizat ca nu prea avem experienta cu copii - adica deloc - deloc ; da' ma gandesc ca ne-om descurca cumva :)
Un pic mai avem si noi!
cu fetita cu fundita 34+
dana_cp spune:
Sovi, nu am intrat in detalii d'astea cu Zaher. Am vb doar ca daca e cu picioarele sau fundul in jos, ma lasa sa nasc normal.. acu' nu stiu daca in apa sau nu. Insa eu am inteles ca Motzata sta transversal, nu cu capul in sus.. Oi fi inteles gresit..
Bafta la control! Sa fie in pozitie buna!
Chito, cata activitate! Imi place
Meg, daca ajuta mai ia d'aci, cu tot dragul:
Dara, spor cu tradusul! Si trece wrapul pe wish list!
Happy, mi-a fost cam rau in ultima vreme si prefer sa stau in pat si nu la birou. Si nu vreau sa iau laptopul in brate, in pat, ca am net wireless si am dezvoltat o fobie.. am senzatia ca ii fac rau lu' Gaza daca tin pe langa burta chestii cu unde (inclusiv laptop sau tel mobil).. ce vrei.. o sa fiu o mama d'aia nebuna de trezeste copilul din somn sa vada daca respira.. Insa chiar daca nu mai scriu asa des va citesc cu interes si mare drag Sper sa-mi treaca durerile astea curand si atunci o sa revin la pozitia de la birou si o sa va bat iar la cap mai des decat va doriti
cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!
Tala spune:
Happy tare rau cu crengutz - si eu sunt cam la fel cu emotiile (de obicei ma apuca dupa eveniment cand realizez ce s-a intamplat)
Meg bafta! sa poti sa te misti asa repede (si eu imi doresc sa pot, sper sa ma si lase)
Miha, cu numele am ajuns la variante mai pamantene adica: Matilda sigur, si apoi Alexandra, Elena si Steliana - toate musai cica
p.s. nici acum nu mi-am adus aminte in ce statiune am fost asta vara (povestind asta sotului meu empatic cu sarcina mea, sperand ca aflu numele statiunii, constat ca el nu mai tine minte ca am fost la mare - va dati seama in ce pericol e copilul nostru? - noroc ca nu-l mai duc o perioada la gradi ca l-as uita acolo)
dara76 spune:
Dana, pai voiam mai repede wrapul, de-asta voiam sa-l iau eu. Imi pare rau de dureri, e nashpa cu ele, sper sa ai noroc si sa scapi cat mai rapid de ele. Si sa nici nu te sperie, ca pe mine, iti urez din suflet!
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
chitosenia spune:
Trebuie sa recunosc motivul adevarat al activitii mele constante si febrile ...imi trebuie ocupatie stabila ca daca nu ma napadesc gandurile si asta nu e bine.
Simt ca a avea ceva de facut e cea mai buna terapie pentru mine pana cand o sa soseasca bebe Edu.
Dana te inteleg cu wirelessul si aparatura pe langa burtica... sotul meu a capatat o obsesie pentru eliminarea tuturor surselor de wireless sau unde radio si telefonul mobil tb sa-l folosesc doar la nevoie maxina .. asa ca dintr-o familie high tech am revenit la epoca de piatra din punctul meu de vedere.
Mamica de Bu minunat si de strengar +36
dana_cp spune:
Tala, sunteti mortali, tu si sotul! :))))))
Nu ca ai fi intrebat, dar nu ma pot abtine: Matilda imi place mult de tot, si merge cu Alexandra. La celelalte 2 as renunta, insa l-as invita pe David s-o strige cum vrea el pe surioara.. si cate un nume pe zi sau saptamana daca asa vrea.. :)
Dara, mersi!.. Eu sunt ca tine.. nu ma intereseaza ca ma doare pe mine.. asta sa fie buba! Important e sa fie Gaza ok.. maine am eco si voi vedea, sper ca toate durerile din ultima vreme sa fie legate exclusiv de organismul meu si sa nu-l fi afectat pe asta mic deloc. Eu il simt puternic si il vreau luptator, chiar daca ma'sa e cretina si exagereaza cand nu e cazul...
cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!
Tala spune:
Dana sa stii ca nu zici rau, asa s-ar putea sa reusesc sa cadem la pace mai repede.
Cu durerile si eu zic la fel ca Dara, incearca sa nu te sperii (eu vorbesc care plang la fiecare contractie dureroasa )
gata! ma duc sa adorm copilu' (sau sa trezesc barbatu' - ia ghiciti care a adormit primul )