LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
Pisigri, ma bucur ca ma intelegi. Imi place cum ai spus tu .- pragul psihologic pt o suma. Dar chiar asa este.
E bine ca "le ai" pe astea cu broditul la imbracat. Eu...doua maini din stanga si cu stanga mea, deci 3, ce sa fac. Am un spor la asortat de as lua premiul la ASA NU...vesnic.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Floric, ca si tine e sora mea, de aia te inteleg.
Sus moralul; de 8 Martie o sa te distrezi!
Stii ca nu haina face pe om dar eu gindesc asa: am 20 ron sa-mi iau o camasa; de ce sa-mi iau una care nu mi se vijeshte, nu-mi shade bine cind de ACEEASI suma POT sa-mi iau una care-mi vine traznet? Atita caut, pina gasesc.
Daca n-ai geanta, nu lua. Iti pui rijul in jab la berbant si gata!
Floric spune:
daca au si tocul un pic mai stabil, patrat eventual, dar nu neaparat mare, si mi e im ipalc platformele. Am avut pe vremea cand s-au purtat o pereche de sandale. A tot veni vorba, pantofii astia rosii sunt cumva frate cu platformele, nu au platforma dar au botul ca ele si tocul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
O blonda se duce la sex-shop si cere un vibrator.
Vanzatorul:
#8722;Da domnisoara..aveti expuse pe perete toate modelele de vibratoare..
Blonda:
#8722;AA..il vreau pe ala rosu din stanga.
La care vanzatorul:
#8722;Domnisoara ..ala e extinctorul...
novus spune:
Floric cum se distreaza Rares de ziua lui ?
La cumparaturi nici eu nu ma descurc grozav pt ca sunt atrasa de toate si dupa ce cumpar cate ceva ajung acasa si imi dau seama ca nu am la ce o purta si zace in dulap , cred ca putine avem viziunea de ansamblu a garderobei ca Inapreda
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Buna seara!Urez si eu pe ultima suta de metri La Multi Ani ghioceilor sarbatoriti astazi, sunt convinsa ca au avut o zi pe cinste! RaresIlincaGabrielSi cate un pentru mamici!
chatonel spune:
Seara buna fetele :)
Multumim pentru aprecieri si complimente
Andiaroro, la gineco am fost acum un an, cind am scos steriletul si mi-a zis ca de la 42 de ani incolo nu se mai face nik, iar eu eram deja calare pe 42. Oricum nu vreau sa fac nimic "special" ca sa ramin gravi, nu as incepe tratamente sau mai stiu eu ce... daca natura spune ca s-a-nchis pravalia, atunci asta e si gata.
Pupam Micsunica impresionata de Pinochio ... i l-am pus si eu ast-seara Iziei, dar n-a avut nici un efect devastator
Floric, lasa fetele sa te "imbrace" cind vin reducerile, daca tu nu ai fler la toale. Si, incet-incet, ai sa reusesti si tu sa incropesti tinute: totul se invata
chatonel spune:
Multa sanatate copilasilor si mamicilor bolnave
Eu am rosu-n git... ar trebui sa ma tratez cu o inghetata.
chatonel spune:
Ah, pt ca tot vb de moda, eu ma imbrac des cu ciubote si fusta si nu mi se pare ca ar da rau :) e adevarat ca eu nu sint la moda, eu am moda mea
inapreda spune:
Novus, sa stii ca nu-s experta; ieri am vrut sa-mi compun o tinuta noua pentru ziua mea si n-am reusit E drept, in mare, pentru ca m-am ingrasat si, oricite tinute am creat, cind le-am imbracat, aratam ca un calbash de Craciun indesat intr-un matz prea ingust. Pe dimensiunile actuale, n-am gasit nimic sa-mi vina bine. Deci...nu sint atit de vizionara precum ma vezi.