LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 2
simplyana_m spune:
Salut!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Am admirat minunatiile Ada si Izia Cat de frumoase sunt amandoua, si cat de diferite!
Gianina, nasoala patanie cu Pinochio asta! Micsunica glasana sa-l uite repede!
Ina, ti-am ramas datoare cu un raspuns: biznisul spre care m-am orientat eu nu e niciun secret, e vorba de aplicatii Ipad pentru prescolari.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simonapro spune:
Off Gianina, pupacim micsunica sa-i treaca repede. Eu o inteleg perfect si eu am ramas cu ceva sechele din copilarie cu teatru de papusi, nici acum nu-mi plac si de aceea nici n-am dus copiii niciodata, numai ce a avut Sebi parte pe la gradinita. Nu-mi amintesc exact de la ce spectacol mi se trage, doar ca mi-a fost frica si ca vroiam la mama
Nici eu nu fac ceva deosebit de 8 martie, nu-mi plac petrecerile intre femei, cand eram acasa o petreceam cu mama si cu sora ei, care imi este tare draga.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Floric spune:
Cu acelasi drag urez sanatate, multe realizari si o viata usoara ghioceilor ILINCA si GABRIEL
Voi, mamici, sa aveti multe bucurii din partea lor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Spun "si pe aceasta cale": LA MULTI ANI copii frumosi si veseli: PISILINCA GABRIEL RARES Sa fiti sanatosi, mereu tineri si nelinistiti si sa va bucurati de viata alaturi de familiile voastre! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Ne inscriem si noi la urarile de bine: sa fiti mereu cu zambetul pe buze, sanatosi si inconjurati de dragoste!
Anaan spune:
Si acum, asa cum se cuvine: salutare!
Imi pare rau sa citesc despre ghiocei bolnaviori sau speriati: pupici Anei, Amaliei si Micsunicii sa treaca peste perioada asta urata cat mai repede!Pisik& Mr. Pisik,Mada, Ilinca, multa sanatate! (mai ales ca stiu cat de rau poate fi!)
Alexandra, si in cazul lui Andrei viroza aia urata a debutat cu febra si putin rosu in gat, in rest nimic; dar las' ca dupa aia au sosit si mucii si tusea.
Andrei continua sa tuseasca, nu des, dar suficient cat sa nu-l duc la gradinita si are si ceva muci; febra, in schimb, nu a mai facut.
Am admirat-o pe Ada cocheta si vesela la ziua ei si pe Izia in niste decoruri superbe (e un privilegiu sa poata copilari in asa locuri frumoase!)- Chato, si mie mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu tine!
Bebestrumph, ma bucur ca Ariana a avut parte de o revenire asa de frumoasa la gradinita!
Gina, asteptam relatari si impresii de la ziua lui Calin!
inapreda spune:
Pisilinca, LA MULTI ANI! Sa fie toti buni. Si sanatosi. Si veseli!
Pisigri, tot binele din lume ti-l doresc.
Rares, Floric, LA MULTI ANI fericiti si voua!
inapreda spune:
Super Ada!!!!
Imi place mult cum ii sta cu noua coafura. Mi-a placut mult ca STIE sa se bucure de cadouri si de prezenta copiilor. Super petrecere!
Pogonicea. E foarte frumoasa si are un colorit
Floric spune:
Ina, multumesc.
De cand te astept si ai aparut acum cand eu is pe picior de plecare de pe Linux.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Ieri am fost la Cluj cu Jambo. Mi-am adus aminte ce frumos este sa traiesti -nu sa existi!- intr-un oras mai maricel. Dar am constat si ca nu e tocmai confortabil din punct de vedere financiar. Cind locuiam in Cluj, nu eram constienta de nici unul din cele 2 aspecte.
I-am luat lui Ian o gramada de hainute; as fi cumparat tot raionul dintr-un magazin. Evident, Ian nu a fost incintat de ele!
Mi-am luat si mie "cadoul" de ziua mea. Jambo a propus, eu am acceptat fericita. La sfirsit, of course, am fost dezamagita ca nu o sa mai am surpriza Recunosc, am o fire de...prostanaca: vesnic nefericita, vesnic nemultumita, indiferent cine ce-mi da/face
Si ca sa intelegeti si mai bine: in sacoul pe care l-am purtat ieri, am gasit...aparatul foto M-am bucurat pentru pozele nesalvate nicaieri dar mi-a parut rau pentru ca nu-mi mai place respectivul aparat si mi-ar trebui unul mai performant