LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 17
anca_nicolae spune:
LA MULTI ANI GHIOCEILOR DIN MARTIE!!!
Si acum 2 chestii la ordinea zilei:
1. Legat de excursie, vorba lui novus, mai facem o strigare pentru perioada, ca fara Oli nu se poate .
2. Legat de Floric, Ina, haine si femei perfecte!
Eu am citit MEREU postarile Inei despre moda, sfaturi etc si absolut toate parerile Inei sunt perfecte [cel putin in mintea mea, deci, sigur sunt :)]. INSA, ce vreau eu sa reliefez este legat de: cum este cu adevarat Floric?
Ei bine, pana sa o vad la Bucuresti, din TOATE TOATE TOATE pozele postate de Floric si mai ales din povestirile/opinile ei, eu [si probabil si voi] v-ati facut o anume imagine despre Floric, un amalgam de clasic-doamna-cuconitza. DAAAAAR, la Bucuresti, credeti-ma, am intalnit o TINERICA imbracata extrem de "NETANTI", adica blugi si o bluza mov [inchis, ahh, ce mi-a placut], parul foarte lejer usor lung [ce toca, ce palarii...], vioiciune in miscari, gandire si vorbire, mai mult de 28-30 de ani nici vorba sa-i dai. Cred ca Floric a crescut cu impresia/convingerea ca la o "ocazie" nu poti fi "bine" DECAT daca te imbraci mai "elegant, spre stil clasic-doamna", din acest motiv ea mereu ne arata astfel de poze. INSA, in realitate, este inalta si uniform proportionata [adica acele kg de care zice ea sunt dispuse uniform si nu pare grasuta, ci doar bine facuta] si CRED ca i-ar sta FFFFFF BINE si cu un stil bazat pe pantaloni si incaltaminte cu tocuri inalte, cam cum si-a luat Ina]. Floric seamana la fatza cu Tora Vasilescu, nu stiu daca ati remarcat asta, de aceea, i se asorteaza si stilul cu care "s-a consacrat aici", cu toca, stil clsic-doamna-cuconitza, INSA, fata de Tora, Floric ar arata fff tanara, RELAXATA, lejera si sprintena si in pantaloni/blugi, bluza chiar ca Ina [marinareasca din matase] si sandalae cu toc inalt DAR NU cui [pentru ca are picioare lungi dar nu foarte subtiri].
Ce zici Floric? Ce-ar fi sa le sochezi tu pe tipele cu care te intalnesti si te tot stiu eleganta stil doamna si sa te prezinti intr-un stil Bianca+Ina?
Eu tare asa te-as vrea!
Si desigur, si cu toca, dar cand te duci sa vizitezi vreun muzeu de arta, vreun palat, chestii din astea mai grele pentru mine :)))
Edit: alte greseli de tipo le las la locul lor de cinste, dar era o cratima fara de care nu puteam trai :)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
magdyi2001 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI LUCA!!! Sa cresti mare si sanatos, copilas iubit pt mami!!!
LA MULTI ANI RAMO!!!Iti doresc tot binele din lume, sarcina usoara si la termen si bb sanatos! te pup!
LA MULTI ANI IUCA!!! Sa te bucuri de ce-i mai frumos in viata alaturi de copiii si sotul tau !
magdyi2001 spune:
Multumim tare mult pt urarile de ieri, sosite pe toate caile, cum spunea una din fete.
Eu am lasat la semnatura cateva pozici de la Carnavalul de anul asta, asta pt ca tot mi-au cerut Novus si Simonapro.
Am sa incarc cateva si de la petrecerea de ieri la care copilul meu s-a distrat minunat.
Ilinca_M. spune:
In primul rand vreau sa-i urez de viata lunga si frumoasa, toate cele bune etc etc lui LUCA cel frumos si fotogenic, ce-as mai vrea sa-i vad mutritza expresiva si in realitate, cine stie, poate vom avea candva ocazia asta La multi ani si multi !!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
magdyi2001 spune:
Si pt ca tot ma intreba Monn zilele trecute daca ne pregatim de gradi, ii raspund ca da teoretic pt ca practic sunt consemnata la pat(daca se poate numi asa).
De asta si sunt acu "in trecere" cum a zis Ina, pt ca copiii imi sunt la bona pana la 7 diseara, din motiv ca nu pot alerga dupa ei intr-un picior. Am fost azi la spital si am avut o scurta interventie chirurgicala. Mi-au fost scoase cateva alunite(4 de pe spate si una din talpa) pt ca ar fi suspecte. Acum nici in piciore nu am voie sa stau, ca exista riscul sa mi se desfaca atele din talpa, si nici pe spate, ca ma doare de mor... Stau si eu in cur la marginea patului si va scriu, dar ma simt atat de neputincioasa ca nu pot face nimic... Peste 2 sapt ma duc la scos atele...
Ilinca_M. spune:
Apoi vreau sa zic ca teribil ce ma bucur ca a recuperat cuscra mandretze de poze-amintiri, m-am delectat cu mutra haioasa si dragalasa a lui ginerica!
Si amu sa va zic ceva, da' nu stiu cat o sa intelegeti din descrieri: ne-am trezit aseara ca Phiphi spune o poezie; nu, nu vorbeste inca, adica nu cursiv:)) Daaar cand am vazut ca incepe a doua oara aceeasi chestie facuta/zisa inainte, i-am zis lui huzband:"vezi ca Phiphi recita".
Ce facea ea: era clar ca spune o poezie, asa, cu intonatie, repede-repede (pe japoneza), cu aceeasi gesticulatie de fiecare data (ca a zis-o de vreo 6 ori pe parcursul serii, din cand in cand o apuca iar noi ne uitam discret la ea, sa nu se razgandeasca, sa n-o intimidam:))). Gesturile erau: dus mainile la spate/ facut un fel de salut/ pus mainile in solduri dar cel mai tare era cand isi ducea ambele maini la cate o ureche, plecand putin capul sai atunci ncetinea ritmul "recitarii" si zicea:"ocas, ocas!"
Bai, ne-am spart de ras si ne tot intrebam ce naiba e "ocas" ala:))) Tot faceam si noi ca doi tampitzi:"Ocaaas, ocaaas!" Eram sigura ca a invatat-o la gradi. Dimineatza la 10 minute dupa ce s-a trezit, iar a recitat, asceeasi chestie, aceeasi mimica, gestica iar japoneza identica:)) Cand am luat-o de la gradi, la fel, a vazut-o/ auzit-o si patroana, s-a distrat, le-a intrebat pe educatoare, ingrijitoare...nimeni nu stie nimic, ce e aia si de unde a scos-o Phiphi, au zis ca numai niste cantece au tot cantat (asta cu "ocas" e clar poezie:))
Am intrebat-o pe soacra-mea, nici vorba, nu a invatat-o asa ceva cat a stat alaltaieri cu ea.
Singura varianta ramane ceva episod din "picky picky house", ca la asta s-a uitat in ultimele 2-3 zile. Daar asa as vrea sa dezleg misterul, de unde si ce poezie e asta si mai ales ce inseamna "ocas, ocas!":))) Nici nu stiti ce frustrant e!! No, ati inteles ceva din ce am povestit?:))
Ah, si pana nu uit si trece ziua:"La Multi Ani, Ramona & Iuca"!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anca_nicolae spune:
MMMMddddaaaaa, nu pot sa trec peste:
Citat: |
Nu-mi convine ca nu mai intrati aici decit...in trecere. O fi inceputul sfirsitului? |
Eu ADMIR ffffff tare curajul si modul de expunere a lui Ina, privind aceasta problema/intrbeare delicata. FFF mult!!!
Si atunci, daca admir, hai sa si chibitzez...
Sa stii/stiti ca SI eu m-am gandit la constatarea asta, asa, cateodata. Din 3 motive:
1. Daca ati observat la alte odisee mai mari ca noi, cu cat trec anii, mamele scriu mai rar..., e servul, sunt multe pe cap. Asta e panta pe care alunecam vrem, nu vrem.
E adevarat insa ca, cine se simte bine AICI si VREA sa nu alunece pe aceasta panta, poate pastra vie legatura ["legat de legatura" o sa detaliez separat, mai jos, in alta postare!!!]
2. Informatia in sine.
Fiind un forum de copii, majoritatea subiectelor, normal, se invart in jurul problemelor de copii, probleme care, asa cum zice un porverb [cu care stiu ca unii nu sunt de acord], sunt mici, cand copiii sunt mici si sunt mari, cand copiii sunt mai mari. Definitia de "problema mare" se refera la gradul de rezolvabilitate si la gradul de dependenta de parinte.
Adica, in mare, cu cat trec anii, incep sa apara probleme la care parintii nu mai pot rezolva orice, nu mai pot oferi sfaturi altora, ca doar de asta SI ai nostri parinti au avut parte de momente nedrepte si urate din partea noastra, oricat s-au straduit ei. Iata, de exemplu, mama Ilincai [imi permit sa te dau pe tine exemplu ca stiu ca nu te superi, dau exemplul strict "didactic" ], oricat a fost de afectuoasa, chiar AP [fara sa fi existat notiunea atunci] si cat de mult a trait punand ponderea cea mai mare pe fiinta si personalitatea Ilincai, tot a trecut prin clipe mai putin frumoase, dupa cum Illinca ne-a mai povestit aici [cand ne-a explicat/detaliat "problema cu furia oarba" ]. Probabil, asta e datul parintilor, sa treaca prin muulte si variate...
Ma rog, si deci, cu cat trce anii, mamele/noi vor avea mai putin sfaturi de dat... pentru ca... nici pentru ele insele nu vor gasi mereu-mereu-mereu solutia optima. Si atunci, cititul postarilor va ramane relativ ca in prezent, dar raspunsul prin scris va fi ... mai rar.
Insa nu trebuie sa ne sperie acest lucru. Il stim, il constientizam, si vom incerca sa existam cat mai mult posibil SI aici, cat se poate. Cat nu se poate, vorba americanului: "we can live with this".
3. Bucuria de a scrie. Stim ca multe dintre noi am trecut prin variatii ale acestei bucurii. Au fost momente cand ne-am regasit mai mult sau mai putin. Eu insami am afirmat asta despre mine si, at least, am anuntat cumva ca ceea ce nu s-a "mulat" pe profilul vostru, l-am lasat deoparte, si ceea ce se asorteaza, ramane in continuare, AICI.
Sau alte fete, au fost nedrept taxate si atunci, bucuria lor s-a mai restrans, nu anulat, doar restrans. Si acum le am in minte pe Pisik si Gaza care nu au gresit cu absolut nimic la faza cu programarea excursiei si care, totusi, au fost fff nedrept taxate. Si de atunci, sufletzelul lor s-a strans, sta ghemuit, eu asa le percep, ca inca ne citesc, dar nu mai simt LIBERTATE totala de exprimare, si nici nu mai au convingerea [care daaa, la inceputuri toate o aveam!!!!, ce frumos] ca vor fi receptate si iubite 100%, indiferent ce vor posta.
Si atunci... de ce ne mai miram?
Eu chiar vreau sa profit de intrebarea extrem de buna a inei si sa propun sa "revenim la iubirea neconditionata" de la inceputuri, cand, nu conta daca cineva scrie perfect literar sau stil chat, daca altcineva a ales serv-ul si deci e mai mai putin AP, daca cineva declara public ca iubeste pe x si il/o vrea neaparat in excursie [fara a se simti obligat/a sa listeze si restul fetelor, ca sa nu se simte cineva minimizat...], conta doar bucuria de a fi impreuna un grup de mame de ghiocei.
Eu simt ca avem sanse.
revin cu pct 1.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
denisamada spune:
LA MULTI ANI, LUCA !
Flori si pupici pentru mamici!!! (era "mamica", dar... nu am gasit alta rima )
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Anca chiar azi ma gandeam la tine. Bine ca ai revenit.
Ina de cand ai spus despre Tanar si Nlinsitit asa ma mananca dejtele sa apas telecomanda. MAcar sa ma updatez caci din 2 episoade as intelege ce s-a petrecut in ultimul an si pot aproxima ce se va intampla pana la urmatoarea vizionare.
Magdy, aceea e Maria? Ai copii mari. Initial mi te-am imaginat amarata pe marnea patului si m-a bufnit rasul dar apoi cand am inteles ca nu e treaba de gluma...naspa problema. Hai, relaxare si refacere rapida. Dar, zau, in talpa aveai neg sau aluna la nivelul pielii? Intelegi diferenta din mintea mea?
Novus eu asa cum am tot amintit petrec ziua de 8 martie pe 9 martie, de Mucenici si 44 de pahare de vin. Insa, sigur pe 8 mergem la serviciu sa facem schimb de bomboane (caci suntem toate fete) si apoi sefa ne va lasa sa plecam acasa. Asa a facut in toti anii de 1 si 8 martie. Eu as vrea sa ii propun sa plece ea acasa (caci ea mereu ramane) si sa stau eu iar eu sa plec pe 9 mai devreme sa ma pregatesc de evenimentele zilei.
Caci asa cum am zis pe 9 petrec de 2 ori: de la 4 la 7 cu grupul de cunostinte si de la 7 in sus cu oficialitatile.
Apropo, caci mai sus am zis ca facem schimb de bomboane la serv.
Revin ca s-a trezit rares.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel