LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 16
simonapro spune:
La multi ani LUCA
Sa ai viata plina de bucurii si impliniri
Simply:multi si un brat de
La multi ani fericiti RAMONA si IUCA
Andiaroro: insanatosire grabnica copilasilor, ma ingrozesc cand aud cate mai patimiti.
Multa sanatate si celorlati bolnaviori
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Mintenash, imi incepe serialul da' vreau sa va spun ce nu-mi convine
Nu-mi convine ca nu mai intrati aici decit...in trecere. O fi inceputul sfirsitului?
Gianina34 spune:
ina - si pentru a fi simplu vizitator, tot ar trebui sa am cont pe fb
eu zic ca si in trecere daca intram toate si tot se ma anima putin atmosfera asa ca, fa o strigare sa vezi cum rasar floricelele
in alta ordine de idei, mai esti fan arpacas?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
Gianina34 spune:
am retinut oferta su up-datarea drept pentru care te si pupacesc
am o singura problema: am incercat sa ma concentrez sa-mi aduc aminte pe unde am ramas cu informatiile (ultima oara, acum 1 an, anca nicolae m-a adus la zi) si... nu prea mi-i clar nimic
asa ca acum vin cu rugamintea sa-mi faci rezumatul episodului de astazi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
anamariame spune:
La Multi Ani Luca!!!!La Multi Ani, Ramona si Iuca!!!!Gina, eu sunt pe aici, dar fara chef de nimic. Sunt la birou, insa nu muncesc, astept si eu sa inceapa Tanar si Nelinistit, ca mi-ai facut pofta Saptamana trecuta m-a sunat o prietena sa imi spuna ca o iau pe aratura cu kilogramele, ca nu a vazut niciodata la mine asa o burta de mare si m-a pus sa ii promit ca dau jos un kilogram saptamana asta. Si ca sa fie sigura, ma suna in fiecare seara sa ma intrebe cum merge dieta Asa ca nu am de ales, sunt la dieta Azi e si ziua nasului Evei, si nu am nicio idee de cadou. Any help? E pasionat de vinuri, dar i-am tot luat vinuri de colectie cu accesoriile aferente...sunt in pana de idei.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Mintenash, imi incepe serialul da' vreau sa va spun ce nu-mi convine Nu-mi convine ca nu mai intrati aici decit...in trecere. O fi inceputul sfirsitului? |
Nici mie nu-mi convine !! sper sa se mai animeze atmosfera , la mine e simplu avand munca de birou forumul sta in bara mereu si arunc cate un ochi in pauze dar cred ca nu e la fel de simplu pt toata lumea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Pup si eu cu drag toti sarbatoritii de azi si din zilele trecute si le doresc tot binele din lume!
Noi de mai mult de o saptamana ne-am indeletnicit cu scazutul febrei, curatat de nasucuri, plimbari la dr (toata familia), inghitit siropuri, antibiotice, vomitat antibioticele... Acum cred ca pot sa zic "hop", ca se pare ca am depasit ce-a fost mai greu.
Bianca, nu e nimeni pe langa tine. Eu sunt langa Frankfurt, Ela la München, Magdy, e langa germa, dar tot departe de tine. Te pupam si speram intr-o intalnire viitoare
chatonel spune:
ina, sint perioade si perioade, nu are nik de-a face cu sfirsitul :))
eu, cind sint in laborator, n-am timp nici sa merg la shu-shu, dar apoi sa ma dau pe net
in schimb, cind sint la birou, fac ca novus, il am in bara
novus spune:
Cum sarbatoriti pana la urma fetelor de ziua noastra ?
Noi maine facem petrecere la birou , abia astept, o sa fie si voie buna ca suntem o gasca tare faina si pusa pe chefuri
Apoi joi merg cu Pisi la restaurantul chinezesc si apoi mi-am propus sa ma rasfat la o tura de cascat gura singura-singurica prin magazine, ne-a dat firma si tichete cadou asa ca am si bani de cheltuiala
Seara poate mergem la prietenii nostri la un vin
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)